PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaz teli ve elciğin altındaki plastik

Mustafa Gözgen
08.March.2016, 02:22
Değerli abilerim ve arkadaşlarım bugün ankara yollarında seyrederken gaz telim koptu ve yolda kaldım . İki tane motorcu arkadaş gelip yardım ettiler motoru ustaya götürdük diğer gaz teline taktı. Ama gaz telini çeken beyaz plastiğin dişi kırıldığı için yine sıkıntı oldu. O plastiğin değişmesi lazım galiba o parça bulunur mu veya başka motorlarınkiler uyar mı? Bi de servise gideyim mi yoksa serviste gereksiz daha çok para mı alırlar? Bu konualrda tavsiyelerinizi bekliyorum :D

CELİL
08.March.2016, 02:31
Değerli abilerim ve arkadaşlarım bugün ankara yollarında seyrederken gaz telim koptu ve yolda kaldım . İki tane motorcu arkadaş gelip yardım ettiler motoru ustaya götürdük diğer gaz teline taktı. Ama gaz telini çeken beyaz plastiğin dişi kırıldığı için yine sıkıntı oldu. O plastiğin değişmesi lazım galiba o parça bulunur mu veya başka motorlarınkiler uyar mı? Bi de servise gideyim mi yoksa serviste gereksiz daha çok para mı alırlar? Bu konualrda tavsiyelerinizi bekliyorum :D
Mustafa geçmiş olsun benzinden sonra gaz teli'de süpriz yapmış :( elçik üzerindeki telin takıldığı yer elcikle bütün tek satılmaz piyasadan veya servislerden bulabilirsin elin anahtar tutyorsa sende değişirsin servis işleme fazla para almaz ama sormadan işlem yaptırma belli olmaz elcik'in 2 tel girişli ve 7/8 inç ölçüsünde olması gerekiyor kolay gelsin 8)

2_rock
08.March.2016, 02:43
Mıstık teli al gel değiştirelim. Elcik için sorman lazım tabiki ne diyecekler bilmiyorum

berkehrercan
08.March.2016, 02:56
Elciğinden çok memnunsan on liraya al dandik bir elcik sök içinden o gaz kolunu kullan veya direk güzel bir elcik al içinde gaz kolu olan

Mustafa Gözgen
08.March.2016, 12:07
Mustafa geçmiş olsun benzinden sonra gaz teli'de süpriz yapmış :( elçik üzerindeki telin takıldığı yer elcikle bütün tek satılmaz piyasadan veya servislerden bulabilirsin elin anahtar tutyorsa sende değişirsin servis işleme fazla para almaz ama sormadan işlem yaptırma belli olmaz elcik'in 2 tel girişli ve 7/8 inç ölçüsünde olması gerekiyor kolay gelsin 8)

Çok saol abi servis i aradım onlardan dönüş bekliyorum

centaur
08.March.2016, 12:42
Çok saol abi servis i aradım onlardan dönüş bekliyorum

Geçmiş olsun kardeşime...

Mustafa Gözgen
08.March.2016, 22:51
Geçmiş olsun kardeşime...
Saol abi :D

Ferhat BASTEM
09.March.2016, 02:16
Geçmiş olsun Mustafa. Bende elcik var. Özelden adresini yazarsan kargo yapabilirim sana.

2_rock
09.March.2016, 02:32
Geçmiş olsun Mustafa. Bende elcik var. Özelden adresini yazarsan kargo yapabilirim sana.

ferhat abime gel be helal olsun hızır gibi yetiştin

Mustafa Gözgen
09.March.2016, 02:55

Abi çok saol aldora abiyle konuştuk ondan alıcam ben :D Çok mutlu oldum şu an ya saol abi :D

2_rock
09.March.2016, 03:01
Abi çok saol aldora abiyle konuştuk ondan alıcam ben :D Çok mutlu oldum şu an ya saol abi :D

yine iyisin mustafa vallahi hep bi ucundan dönüosun bakalım ne olcak :cheesy::cheesy::cheesy:

Mustafa Gözgen
09.March.2016, 03:02
İnşallah abi [emoji23][emoji23][emoji23]

DarkMacros
09.March.2016, 15:38
Geçmiş olsun kardeşim.

2_rock
09.March.2016, 15:59
Ferhat abi show. Yarın elciklerin geliyor))))
Abicim çok teşekkür ederiz. Ergenleri kurtardın)))

Mustafa Gözgen
11.March.2016, 16:26

Abi çok teşekkürler sorunumuzu hallettik [emoji1417]:D

2_rock
11.March.2016, 16:47
Abi çok teşekkürler sorunumuzu hallettik [emoji1417]:D

Bu arada kardeşimizin gaz teli koymamış sadece elcik içindeki plastigi temelin ucundaki kelebekleri tutan kısmı kırıldığı için telin teki boşa çıkmış kurye abilerimizden ise el atarak 5 dakka da Mustafa nin işi çözüldü. Ferhat abimiz hayat kurtardı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyoruz

Mustafa Gözgen
11.March.2016, 16:47
Kurye abiler efsaneydi bi gittim yapmışlar motoru [emoji23] çok şaşırdım acayip de mutlu oldum

2_rock
12.March.2016, 00:52
Kurye abiler efsaneydi bi gittim yapmışlar motoru [emoji23] çok şaşırdım acayip de mutlu oldum

Mustafa o insanlar günün 10 saati motorun üstünde oldukları için hem halden hemde motordan anlayan insanlardır. Motoru ve motorcuyu çok severler.o yüzden yolda selamı esirgeme .ne kadar teşekkür etsen azdır. Elcigin takarken bile yardım ettiler .böyle insanların olması gerçekten çok hoş ve insanı mutlu ediyor.