PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun Burada

Sayfa : 1 2 [3]

BeBeRuhi13
16.June.2016, 17:49
Helal olsun sana, Allah hayırlı etsin [emoji3]

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol abim Allah razı olsun :))

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BeBeRuhi13
16.June.2016, 17:49
tebrikler...
Sağolun hocam :)

omer55
16.June.2016, 19:31
tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

BeBeRuhi13
16.June.2016, 23:14
tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.
Sağolun Ömer hocam :)

grolof
17.June.2016, 00:13
Sağolun Ömer hocam :)

Rıfat tebrik ederim . Hayırlı olsun.

BeBeRuhi13
17.June.2016, 00:25
Rıfat tebrik ederim . Hayırlı olsun.
Sağol gurol abi :))

coni-blaze55
17.June.2016, 14:47
Günaydın herkeze rıfat tebrik ediyorum kardeşim [emoji106][emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Batuhan35
17.June.2016, 20:04
Tebriklerr 8)

Realferman55
17.June.2016, 21:38
Rıfat gözün aydın kardeşim hayırlısı olsun hakkında 😊

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BeBeRuhi13
18.June.2016, 11:23
Günaydın herkeze rıfat tebrik ediyorum kardeşim [emoji106][emoji4]

Sağol kardeşim darısı senin başına :D

BeBeRuhi13
18.June.2016, 11:23
Tebriklerr 8)
Eyvallah :))

BeBeRuhi13
18.June.2016, 11:24
Rıfat gözün aydın kardeşim hayırlısı olsun hakkında 😊

Sağol abim cumlemizin :) onuda atlattık çok şükür :)

coni-blaze55
18.June.2016, 12:04
günaydın herkeze :)

detailer
18.June.2016, 12:05
Günaydın fırat gorusemiyoruz artık

detailer
27.June.2016, 10:55
Samsun bir ses ver. Nerelerdesiniz?

omer55
27.June.2016, 11:42
Şefim merhaba ben biraz yoğunum boru bükmeyi beklemeye aldım boru kırıldı bir yerde hata olmalı.Diğer çalışmam kaska ve gidona bir düzenekle kamerayı sürekli çalışır halde tutmak amacım kendi içindeki pili bypass etmek .Birde güneşli havalarda özellikle boş vites ışığı yeşil lamba görülmüyor onuda motorun boynundan ameliyatla parelel bir hat alıp çakmaklığa yeşil yada flaşör şeklinde bir lambayla dışarıda daha görünür hale getirmek.

omer55
27.June.2016, 11:44
Şefin dilerim tepki almam şu mevzuda içimde hiç iyi bir his yok.

detailer
27.June.2016, 11:46
Şefim merhaba ben biraz yoğunum boru bükmeyi beklemeye aldım boru kırıldı bir yerde hata olmalı.Diğer çalışmam kaska ve gidona bir düzenekle kamerayı sürekli çalışır halde tutmak amacım kendi içindeki pili bypass etmek .Birde güneşli havalarda özellikle boş vites ışığı yeşil lamba görülmüyor onuda motorun boynundan ameliyatla parelel bir hat alıp çakmaklığa yeşil yada flaşör şeklinde bir lambayla dışarıda daha görünür hale getirmek.

Abi aklımda baya custom projesi var ama önce senin atölyede bir oturmamız lazım :cheesy: 3 hafta boştayım görüşelim inş.

omer55
27.June.2016, 11:47
Şefim ben önceden resim yükleyebiliyodum şimdi artık resim yükleme bütonu yok acaba siteden kaldırıldı mı bilgin var mı ?

detailer
27.June.2016, 11:50
Şefim ben önceden resim yükleyebiliyodum şimdi artık resim yükleme bütonu yok acaba siteden kaldırıldı mı bilgin var mı ?

Bende de görünmüyor. Ben tapatalk kullandığım için sorun olmuyor resim yüklemek. Hatta sana da tapatalk öneririm forumu takip etmesi ve resim yükleme işi çok çok kolaylaşıyor.

omer55
27.June.2016, 11:59
Abi aklımda baya custom projesi var ama önce senin atölyede bir oturmamız lazım :cheesy: 3 hafta boştayım görüşelim inş.

Şefim aletlerin başında daha iyi yaparız nereyi kesecez nereyi kaynatacaz ölçüler falan daha iyi olur kaba taslağı çıkardık mı ince işi ben yaparım sonra seri üretime geçeriz bakarsın bir custom fabrikası açarız :))

detailer
27.June.2016, 12:08
Şefim aletlerin başında daha iyi yaparız nereyi kesecez nereyi kaynatacaz ölçüler falan daha iyi olur kaba taslağı çıkardık mı ince işi ben yaparım sonra seri üretime geçeriz bakarsın bir custom fabrikası açarız :))

Samsun'un en ciks chopper custom grubu oluruz :Rockn Roll:

grolof
27.June.2016, 13:04
Boştasında niye hiç sesin çıkmıyor.Ehliyet işinden ne haber.
Bende bu aralar motorla çok uğraşıyorum.Motoru indirtip yeniden sekman attırdım.Ufak tefek değişiklikler yaptım,şimdide yeni aldığım yan çantaları monte edeceğim ama sıcaktan motorun yanına inmeye cesaret edemiyorum.Akşam 17.00 cıvarı iniyorum.
İstersen çarşamba günü Ömer hocamızı ziyarete gidebiliriz.

detailer
27.June.2016, 13:12
Bende bu aralar motorla çok uğraşıyorum.Motoru indirtip yeniden sekman attırdım.Ufak tefek değişiklikler yaptım,şimdide yeni aldığım yan çantaları monte edeceğim ama sıcaktan motorun yanına inmeye cesaret edemiyorum.Akşam 17.00 cıvarı iniyorum.

Abi çocukları bugün gönderdim Aydın'a. 3 hafta kafam rahat ama çalışıyorum. Emniyette işleri bitiriyorum bu hafta içi kısmetse. Balığa gidersen haber et takılayım sana belki balık hobisi bana da bulaşır :)

omer55
27.June.2016, 15:14

--------------

Beklerim abi , Güzel eğleniriz makina yağları, kablolar, aletler falan :)) ama baştan diyim oda dağınık mekan küçük araştırma çok olunca dağınık oluyor bana pasaklı demenizi istemem :)

grolof
27.June.2016, 16:03
--------------

Beklerim abi , Güzel eğleniriz makina yağları, kablolar, aletler falan :)) ama baştan diyim oda dağınık mekan küçük araştırma çok olunca dağınık oluyor bana pasaklı demenizi istemem :)

Benimde apartmanda eski kapıcı dairesinde bir odam var sanırım seninki yanında madum kalır:)

grolof
27.June.2016, 16:05
Abi çocukları bugün gönderdim Aydın'a. 3 hafta kafam rahat ama çalışıyorum. Emniyette işleri bitiriyorum bu hafta içi kısmetse. Balığa gidersen haber et takılayım sana belki balık hobisi bana da bulaşır :)

Bu sene henüz sezonu açamadım. Gidip seyrediyorum bir rane balık çeken göremedim. Henüz beklemedeyim

coni-blaze55
28.June.2016, 06:04
gürol abi bi mangal yapalım diyoruz ramazan çıkmadan , nasıl olur ama :)

grolof
28.June.2016, 13:46
gürol abi bi mangal yapalım diyoruz ramazan çıkmadan , nasıl olur ama :)
Bencede güzel olur.
Ben her yola gelirim yeterki siz karar verin.Bayağı uzun zaman oldu bir araya gelemedik.

coni-blaze55
28.June.2016, 16:04
Bencede güzel olur.
Ben her yola gelirim yeterki siz karar verin.Bayağı uzun zaman oldu bir araya gelemedik.

mehmet abi günü ayarlayacak rıfatı bekliyoruz :) bende özledim abi buluşmayı ya :)

BeBeRuhi13
29.June.2016, 10:20
Ben havaalanındayim hayırlısiyla saat 12 gibi samsundayim

detailer
29.June.2016, 12:33
Yarın akşam yapalım bir mangal o zaman

BeBeRuhi13
29.June.2016, 12:53
Yarın akşam yapalım bir mangal o zaman
Olur abi akşama doğru telefonlasiriz

detailer
01.July.2016, 11:55
Yolda gelirken motor bir cansızlaştı, kerkinmeye başladı, ulan bi sıkıntı var demeye kalmadı motor stop etti. Allem ettim kallem ettim olmadı, benzin vanasını yedeğe aldım makine çalıştı sorunsuz geldim. Şimdi anlamadığım şu ana depo 128 km'de nasıl biter. Ben bütün olumsuz şartları bir araya getirdim sanırım. İlk iş bujilerden başlicam.

penguennoktanet
01.July.2016, 14:02
Yolda gelirken motor bir cansızlaştı, kerkinmeye başladı, ulan bi sıkıntı var demeye kalmadı motor stop etti. Allem ettim kallem ettim olmadı, benzin vanasını yedeğe aldım makine çalıştı sorunsuz geldim. Şimdi anlamadığım şu ana depo 128 km'de nasıl biter. Ben bütün olumsuz şartları bir araya getirdim sanırım. İlk iş bujilerden başlicam.

Basit bir test motor çalışırken eksozları bir kokla.. Bir taraftan benzin kokusu varsa (ki bahsettiğin KM'lerde depo biterse genelde olur) benzin yanmadan çiğ atılıyor demektir. 2 nedeni olabilir; 1. Bujiler çok kurum kaplandığı için yeterince ateşliyemiyordur, 2. Senksron/hava ayarı bozulmuştur, benzin/hava karışımı zengin olduğu için yanmadan atıyordur.

Kolay gelsin.

detailer
03.July.2016, 12:37
Allah Gürol abimizi başımızdan eksik etmesin. Sağolsun dün benim motorun sigorta sorununu çözdü, gittik beraber buji aldık Bujileri değiştirdi, hava ve senkron ayarını yaptı. Elleri dert görmesin. Gürol abi, Rıfat ve ben, mekan Gürol abinin garajı,

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/01ea742fe4a9a6b398a2623d0b024cef.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/55de1f10d7dd48bd9927b00aaeeeadad.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/96164dbfb5f8891f97a856659d35ffed.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/f1db3b709f327a295fdb7ff088fae65d.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/3169fa77ec40264554d13f88c7570de0.jpg

detailer
03.July.2016, 12:38
Son fotoğraf Gürol abinin icat ettiği senkron cihazi, becerikli adam vesselâm

penguennoktanet
03.July.2016, 20:19
Kesinlikle. Deneyeceğinden haberim vardı ama yaptığını vilmiyordum.

Ne oldu motorun durumu? Performansı falan?

detailer
03.July.2016, 20:22

Max hızı değişmedi ama düşük hızlarda daha canlandı. Gaz kolu tepkisi arttı. Yakıt tasarrufunu takipteyim.

grolof
04.July.2016, 16:39

Senkron ayarını beceriyorum ama hava ayarını beceremiyorum. Malüm artık yaşlandık, hem sesi ayırt edemiyorum hemde elim sığsada çeviremiyorum.
Mehmetin randıman alacağından eminim. Motorun çalışması bile değişti.

grolof
04.July.2016, 16:43

Aslında elimde vaķum ölçerde var ama yaylı ve en ufak darbede hassasiyetini kaybediyor. Rölantide gösterge titriyor. Gliserinli olanından almam lazım ama sanırım samsunda yok.
Su ile daha iyi randıman alınıyor.

terapi
05.July.2016, 08:09
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar nice bayramlara inşallah....

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detailer
05.July.2016, 10:05
Bayramınız mübarek olsun dostlar

Realferman55
05.July.2016, 19:44
Hayirli bayramlar Samsun RaptorRiders..

grolof
05.July.2016, 20:43
Sizinde dediğiniz gibi olsun:)

detailer
05.July.2016, 22:11
Heryer kapali, hanım da aydına gitti aç kaldık

omer55
06.July.2016, 09:59
Gürol abi çok iyi biri , Şefim nerden baksan seni en az 50 papelden kurtarmıştır motor konusunda tam bir uzman.

grolof
06.July.2016, 12:36
Gürol abi çok iyi biri , Şefim nerden baksan seni en az 50 papelden kurtarmıştır motor konusunda tam bir uzman.

Ömerciğim hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Nasıl bakarsan öyle görürsün.

detailer
06.July.2016, 12:38
Gürol abi, Ömer abi doğru söylüyor senden çok şey öğrendik, sağolasın sen bitanesin [emoji4]

grolof
06.July.2016, 12:44
Gürol abi, Ömer abi doğru söylüyor senden çok şey öğrendik, sağolasın sen bitanesin [emoji4]

Bayram sabahı beni utandırmak zorundamısınız.Mademki arkadaşız herkes elinden geleni yapmak zorundadır.Sağlıkla ilgili bir sıkıntım olsa sen yapmazmısın,yada senin rapor işinde Ömer hocam sana yardımcı olmadımı.
Bende anladığım kadarıyla elimden geleni yapmaya çalışıyorum yoksa uzman falan değilim ama öğrenmeye karşı aşırı meraklı olmam ve 50 senelik ufak tefek tecrübelerimle size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Bu bayram boşluğunda niye bir araya gelmiyoruz,illede herkesin gelmesi gerekmez.Canın sıkıldığında çay içmeye gidebiliriz yada kısa bir tur atabiliriz.

detailer
06.July.2016, 12:47
Bayram sabahı beni utandırmak zorundamısınız.Mademki arkadaşız herkes elinden geleni yapmak zorundadır.Sağlıkla ilgili bir sıkıntım olsa sen yapmazmısın,yada senin rapor işinde Ömer hocam sana yardımcı olmadımı.
Bende anladığım kadarıyla elimden geleni yapmaya çalışıyorum yoksa uzman falan değilim ama öğrenmeye karşı aşırı meraklı olmam ve 50 senelik ufak tefek tecrübelerimle size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Bu bayram boşluğunda niye bir araya gelmiyoruz,illede herkesin gelmesi gerekmez.Canın sıkıldığında çay içmeye gidebiliriz yada kısa bir tur atabiliriz.
Dün öğlende Bafradan geldim, akşama kadar uyudum, motoru yıkadım. Aslında aksam bi semaver fena olmaz. Biraz rüzgar var ama geçer inş.

grolof
06.July.2016, 13:10
Dün öğlende Bafradan geldim, akşama kadar uyudum, motoru yıkadım. Aslında aksam bi semaver fena olmaz. Biraz rüzgar var ama geçer inş.

Semaver uzun iş ama bir tur atıp bir yerde 2 şer çay içebiliriz.Bu arada bence motoru çok yıkıyorsun.Arada bir ıslek bezle silsen daha iyi olur sanırım.
Mesela ben bir doğunca birde ölünce yıkıyorum:)

detailer
06.July.2016, 13:40
Semaver uzun iş ama bir tur atıp bir yerde 2 şer çay içebiliriz.Bu arada bence motoru çok yıkıyorsun.Arada bir ıslek bezle silsen daha iyi olur sanırım.
Mesela ben bir doğunca birde ölünce yıkıyorum:)
Abi Bafrada yağmura yakalandım o yüzden tekrar yıkadım. bu hafta 2 kez yıkanmış oldu. Çamurlu binemiyorum içime sinmiyor, benim makine her daim parlak olmalı. Akşama doğru yaparız bir program Gürol abi, şuan dışarısı çok sıcak.

oguztiryaki55
06.July.2016, 14:39
Merhaba ben Samsun merkezden Oğuz herkese selamlar saygılar iyi bayramlar diliyorum.Forum a yeni üye oldum Motorum yok fakat forumda arkadasim var @detailer en kısa zamanda buluşma organizasyonunda görüşmek dileğiyle

detailer
06.July.2016, 14:46
Merhaba ben Samsun merkezden Oğuz herkese selamlar saygılar iyi bayramlar diliyorum.Forum a yeni üye oldum Motorum yok fakat forumda arkadasim var @detailer en kısa zamanda buluşma organizasyonunda görüşmek dileğiyle
Hoşgeldin Oğuz, buluşmalara her zaman bekleriz, bakarsın chopper sevdası sana da bulaşır [emoji4]

oguztiryaki55
06.July.2016, 15:04
Hoşgeldin Oğuz, buluşmalara her zaman bekleriz, bakarsın chopper sevdası sana da bulaşır [emoji4]

Teşekkürler, valla dediğin gibi olabilir [emoji5]

RUSBERK
07.July.2016, 00:50
Ünye'den herkese selam öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Fırsat buldukça bende buluşmalara katılmak isterim.

RUSBERK
07.July.2016, 00:52
Bu arada avatar yükleyemedim nasıl olduğunu biriniz anlatırsanız sevinirim tapatalk tan yapılıyor mu yoksa internet sayfasından mı sadece iyi geceler. Listeye beni de eklemeyi unutmayın😀

Ömer
07.July.2016, 03:13
Gece Atakum'da çadır kuracağız
Yarın akşama kadar orada olacağım
Yolu düşen arkadaşları beklerim
Selamlar, iyi Bayram'lar

grolof
07.July.2016, 06:29
Gece Atakum'da çadır kuracağız
Yarın akşama kadar orada olacağım
Yolu düşen arkadaşları beklerim
Selamlar, iyi Bayram'lar

Sizede iyi bayramlar. Çadırı nereye kuracaksınız. Ziyaretinize gelirim.

grolof
07.July.2016, 06:31
Ünye'den herkese selam öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Fırsat buldukça bende buluşmalara katılmak isterim.
İyi bayramlar

Memnun oluruz.

Ömer
07.July.2016, 06:44
Sizede iyi bayramlar. Çadırı nereye kuracaksınız. Ziyaretinize gelirim.

Çadır kuramadık ama Atakum da barların önündeyiz
Kızılay kampı kapalıymış

Semaver hazır gelen olursa beklerim
Arena, Vera ve Garage 3 tane barın önündeyiz
05352795429

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160707/cf7d74854817bfd74c8387ecb185079c.jpg

omer55
07.July.2016, 12:32
Ömer Abi merhabalar ne zamana kadar ordasınız ? ben halen amasya merzifondayım samsunda olsan yanınıza mutlaka gelirdim abi keske daha önceden haberiniz olsaydı.

Ömer
07.July.2016, 12:46
Ömer Abi merhabalar ne zamana kadar ordasınız ? ben halen amasya merzifondayım samsunda olsan yanınıza mutlaka gelirdim abi keske daha önceden haberiniz olsaydı.

Dün gece ani bir kararla çıktık
Planlı olmadı, kısmet inşallah başka bir sefere olur

CELİL
07.July.2016, 14:35
Muhabbetiniz bol olsun Herkese selamlar [emoji1]

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160707/da0a8f1c4efeedf53a4a000d5271f8f8.jpg

detailer
07.July.2016, 20:00

Erhan hocam selamlar. Buluşmalara bekleriz. Bizim gruptan Kerem hocam da ev-iş nedeniyle Ordu-Samsun arasinda mekik dokuyor. Samsunda güzel bir dostluğumuz var, gelin buyrun tanış olalım, memnun oluruz. Hatta programınız uyarsa 16-17 Temmuz Amasya Festivali'nde çadır kuracağız, siz de gelin buyrun. Ordu Universitesinden Kerem ve Alper Hocalar ordudan hareket edecek Samsunda biz de katılıp grup halinde geze geze amasyaya geçeceğiz inş.

Avatar için tapatalk ise yarar. Avatar resmi gelecek alana tıklayın profiliniz gelecek, avatar resmine tekrar tıklayın foto çek veya resim yükle der. Oradan halledebilirsiniz.

RUSBERK
08.July.2016, 02:31
İlginiz için teşekkürler 11-30 temmuz arası yıllık izindeyim memleketim Adana'da olacağım ama dönüşte en yakın etkinliğinize katılmak isterim. Hatta ailem ile birlikte sizin Amasra'da bulunacağınız tarihlerde benim de gezi için bir planım var. İnşallah gerçekleştirebilirsem motorsuzda olsa sizlerle yüz yüze tanışmak isterim şimdiden sizlere hayırlı yolculuklar. Kerem hocamın yazısını penguen.net adresinde takip etmiştim şubat ayında yazışmıştık ama kış şartlarından dolayı bir araya gelemdik. Motorda daha yeniyim ama hızlı alıştım spyder ikinci motorum.

RUSBERK
08.July.2016, 02:35
Bu arada benim telefonum Windows Phone dediğiniz olayı çok denedim ama olmadı demek ki platformlar arası uygulamalarda farklılıklar olabiliyor. Site üzerinden fotoğraf yükledim. Keşke o fotoğrafı otomatik olarak avatar olarak kaydedebilseydi. Forum yöneticileri bu konuda bir yardımda bulunabilir mi acaba?

svsylmz
08.July.2016, 16:39
Ehliyet olayını bi halledim sizinleyim sonra :)

RUSBERK
09.July.2016, 01:30
Samsun ekibinden Ağustosun ilk hafta sonu yani 07-08 ağustos tarihleri arasında Sinop turu yapmak isteyen çıkar mı acaba?

penguennoktanet
09.July.2016, 02:14
Samsun ekibinden Ağustosun ilk hafta sonu yani 07-08 ağustos tarihleri arasında Sinop turu yapmak isteyen çıkar mı acaba?

O hafta tatilde olacağım. Yoksa beni yaz derdim.

terapi
09.July.2016, 09:13
Herkese selamlar arkadaşlar işlerin yoğunluğu nedeniyle forumdan biraz uzak kaldım ama yine buradayım👍

terapi
09.July.2016, 09:17
Erhan bey aramıza hoşgeldiniz işlerden dolayı foruma pek giremedim biraz geç hoşgeldin oldun kusura bakmayın artık.....Bu arada size bir sır vereceğim aramızda kalsın..bizde ADANA lıyık...😃👍

RUSBERK
09.July.2016, 13:20
Erhano bey aramıza hoşgeldiniz işlerden dolayı foruma pek giremedim biraz geç hoşgeldin oldun kusura bakmayın artık.....Bu arada size bir sır vereceğim aramızda kalsın..bizde ADANA lıyık...😃👍

O zaman bize Adana'ya gitmek şart oldu bunu bir düşünelim derim.

RUSBERK
09.July.2016, 13:23
O hafta tatilde olacağım. Yoksa beni yaz derdim.

İyi tatiller hocam. Ben de yeni izinden dönmüş olacağım. Yoksa şu Amasra kampına katılmayı çok iterdim. Malumunuz kamu görevlisi olmak boyle birşey

terapi
09.July.2016, 13:37
O zaman bize Adana'ya gitmek şart oldu bunu bir düşünelim derim.
Aslında önümüzdeki yıl portakal çiçeği festivaline gidilebilir😉

RUSBERK
09.July.2016, 14:21
Adana sıcak olurda buradan gidişler dondurur gibime geliyor. Sonra "salak ile avanak" filmindeki gibi sümüğümüz burnumuzdan akmış halde donar😋

detailer
10.July.2016, 17:19
3 gün internetsiz kaldık muhabbetin gözüne vurmuşsunuz [emoji4] Adanalilar çoğaldı hadi gözümüz aydın. Aramızda mesafeler olsa da gönüller bir olsun. Biz birine dost dedik mi bidaha yalnız bırakmayız. Dostlarımızın yoluna da derdine de ortağız [emoji106]

oguztiryaki55
10.July.2016, 17:27
3 gün internetsiz kaldık muhabbetin gözüne vurmuşsunuz [emoji4] Adanalilar çoğaldı hadi gözümüz aydın. Aramızda mesafeler olsa da gönüller bir olsun. Biz birine dost dedik mi bidaha yalnız bırakmayız. Dostlarımızın yoluna da derdine de ortağız [emoji106]

Işte buna duble kalp yollamak istiyorum ( biz birine dost dedik mi bidaha yanlız bırakmayız ) [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

detailer
10.July.2016, 17:30
Ehliyet olayını bi halledim sizinleyim sonra :)
Hadi hayırlısı olsun, sezon bitmeden birlikte sürmek dileğiyle

RUSBERK
10.July.2016, 19:02
Çok güzel gerçekten uzaktan bile olsa evlilik programlarında karşılarındakilerden alamadıkları elektriği sizlerden almak beni çok mutlu etti😀

RUSBERK
10.July.2016, 19:04
Samsun'da daha kaç adanalı var bizim ekipten.

terapi
10.July.2016, 21:49
Samsun'da daha kaç adanalı var bizim ekipten.
Tek ben varım hocam benle idare edeceksiniz artık😃😃

RUSBERK
10.July.2016, 23:01
Ne demişler bana bir Türk verin dünyayı fethedeyim. Artık biz iki adanalı neler yaparız....😂

detailer
12.July.2016, 12:29
RaptorRiders Samsun ekibi olarak 16-17 Temmuz'da Amasya Motosiklet Festivali'ne gidiyoruz. Detaylar;

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?p=231488#post231488

oguztiryaki55
12.July.2016, 14:41
RaptorRiders Samsun ekibi olarak 16-17 Temmuz'da Amasya Motosiklet Festivali'ne gidiyoruz. Detaylar;

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?p=231488#post231488
Cumartesi, pazar [emoji22] [emoji22]

terapi
12.July.2016, 21:48
Cumartesi, pazar [emoji22] [emoji22]
Neden ağlıyorsun oğuz kardeşim senide bekliyoruz😉

oguztiryaki55
12.July.2016, 22:38
Neden ağlıyorsun oğuz kardeşim senide bekliyoruz😉

Ah ah cumartesi pazar calisiyorum hic izin yok avm calisinca boyle oluyor hic bir faliyet yok ağlamim de ne yapim ben [emoji22] [emoji2]

terapi
12.July.2016, 23:28
Ah ah cumartesi pazar calisiyorum hic izin yok avm calisinca boyle oluyor hic bir faliyet yok ağlamim de ne yapim ben [emoji22] [emoji2]
Sen muhtemelen yarın izinlisindir yarın akşamki buluşmaya katılırsın artık😉

oguztiryaki55
12.July.2016, 23:33
Sen muhtemelen yarın izinlisindir yarın akşamki buluşmaya katılırsın artık😉

Genelde çarşamba izinliyim lakin bu hafta çocuğun doğum günü var hanım merasim yapacak ille ondan dolayı cuma izinliyim. Yarin ki bulusmadan haberim yok bakim hemen bi 10 dk da olsa tanisma icin gelmek istiyorum saat 22.00 da cikacam işten [emoji22] yine agliyorum

terapi
12.July.2016, 23:38
Genelde çarşamba izinliyim lakin bu hafta çocuğun doğum günü var hanım merasim yapacak ille ondan dolayı cuma izinliyim. Yarin ki bulusmadan haberim yok bakim hemen bi 10 dk da olsa tanisma icin gelmek istiyorum saat 22.00 da cikacam işten [emoji22] yine agliyorum
Bende biraz geç katılım herhalde ama saat 22 den uzun kalırız herhalde,çünkü birlikteyken vakit çabuk geçiyor.....😃

oguztiryaki55
12.July.2016, 23:41
Bende biraz geç katılım herhalde ama saat 22 den uzun kalırız herhalde,çünkü birlikteyken vakit çabuk geçiyor.....😃

Aksam aksilik olmassa görüşürüz [emoji173] [emoji173] [emoji2] [emoji2]

terapi
12.July.2016, 23:42
Aksam aksilik olmassa görüşürüz [emoji173] [emoji173] [emoji2] [emoji2]
İnşallah bekliyoruz👍

oguztiryaki55
14.July.2016, 01:53
Evet iş çıkışı buluşmaya katıldım tüm arkadaşlara ve abilerime göstermiş oldukları ilgi ve yakınlık tan dolayı çok teşekkür ederim tanıştığımıza çok çok memnun oldum. Muhabbet ortam sohbet çok keyifli idi. Tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve sevgiler [emoji173] [emoji173] http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/e05c3563204cee84fe45c7e3b83e8eac.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/becc6324692eb74b1df32364d56ed8b7.jpg günün anısina iki resim olsun artik[emoji5]

detailer
14.July.2016, 02:48
Evet iş çıkışı buluşmaya katıldım tüm arkadaşlara ve abilerime göstermiş oldukları ilgi ve yakınlık tan dolayı çok teşekkür ederim tanıştığımıza çok çok memnun oldum. Muhabbet ortam sohbet çok keyifli idi. Tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve sevgiler [emoji173] [emoji173] http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/e05c3563204cee84fe45c7e3b83e8eac.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/becc6324692eb74b1df32364d56ed8b7.jpg günün anısina iki resim olsun artik[emoji5]
Delikanlı motorları çok sevdi onu da bir RaptoRRiders yapacağız sonunda [emoji4] Ayağınıza sağlık tüm faaliyetlere seni de küçük motorcu dostumuzu da bekleriz.

terapi
14.July.2016, 15:44
Bizlerde bize renk kattığın için teşekkür ederiz ve buluşmalarda yanımızda görmek istiyoruz....👍

terapi
20.July.2016, 22:25
İyi akşamlar arkadaşlar kimler burada acaba?

detailer
20.July.2016, 23:22

Adana merkez patlıyor herkes, burdayım sayın abim [emoji4]

RUSBERK
20.July.2016, 23:40

Ben varım!

penguennoktanet
21.July.2016, 02:26

Göz kapaklarım açık fakat sanırım beynim uyuyor.

Realferman55
21.July.2016, 02:29
😀

terapi
21.July.2016, 05:45
Valla siz gelmişsiniz ama ben uyuyakalmışım😱

coni-blaze55
21.July.2016, 06:01
Ne demişler bana bir Türk verin dünyayı fethedeyim. Artık biz iki adanalı neler yaparız....😂

Adana da bomba ihbarı gelmiş bir dükkanın önünde adana esnafı araba geçmesin diye yolu tüple kapatmış korkulur sizden valla :) :) :)

terapi
24.July.2016, 11:21
Güzel bir pazar sabahında günaydınlar arkadaşlar....Amasya festivali üzerinden 1hafta geçti grup sürüşünü özledik.....

coni-blaze55
24.July.2016, 11:50
Güzel bir pazar sabahında günaydınlar arkadaşlar....Amasya festivali üzerinden 1hafta geçti grup sürüşünü özledik.....

Hiç sorma abi ya siz yine gittiniz festivale ben festivalede gidemedim özledim bayaa [emoji1][emoji106]

terapi
24.July.2016, 12:08
Hiç sorma abi ya siz yine gittiniz festivale ben festivalede gidemedim özledim bayaa [emoji1][emoji106]

Haftaya buluşma olursa acısını çıkarırız artık..👍

Realferman55
24.July.2016, 12:53
😁

detailer
25.July.2016, 15:31
Yarın akşam 20.30'da Samsun Motosiklet Kulübünün organize ettiği "Demokrasiye Sahip Çık" sürüşüne gidiyor muyuz dostlar? İçerik şu şekilde ifade edilmiş;

Arkadaşlar ülkemizin yaşamış olduğu ''darbe'' girişimini protesto etmek ve Demokrasiye sahip çıkmak amacıyla 26 Temmuz Salı akşamı kortej düzenliyoruz.
Kortejimize motosiklete gönül veren tüm dostlarımızı bayraklarıyla birlikde bekliyoruz.
Bu etkinlik hiçbir siyasi partiye, oluşuma, görüşe bağlı olmayıp kesinlikle siyasi bir hareket değildir.
Tamamiyle Milli iradeye sahip çıkmak ve Devletimizin yanında olup Cuntacılara karşı duruşumuzu belirtmek amaçlı düzenlenmiştir.
26 Temmuz Salı akşamı tüm dostlarımızı kortejimize bekliyoruz.
Korteje otomobil ile katılmak isteyen dostlarımız açısından herhangi bir sorun olmayıp. Motosikletlerin arkasından katılabilirler
Toplanma Yeri : Teleferik alanı
Toplanma Saati : 20:30
Güzergah : Teleferik alanı - Sahil yolundan - Yeşilyurt Avm önünden yukarı çıkıp - Tramvay yolu - Atakum Belediyesi - MedicalPark - Anayol - Meydan.
Korteje katılanlar Toplu sürüş kurallarına ve Trafik kurallarına uymak zorunda olup ihlal edenler korteje alınmayacaktır. Özverinizden dolayı Samsun Motosiklet Kulübü Yönetimi olarak şimdiden teşekkür ederiz

Siyasi slogan atılmadığı sürece grupla birlikte sürmeye var mısınız?

penguennoktanet
26.July.2016, 12:00
Yarın akşam 20.30'da Samsun Motosiklet Kulübünün organize ettiği "Demokrasiye Sahip Çık" sürüşüne gidiyor muyuz dostlar? İçerik şu şekilde ifade edilmiş;

Arkadaşlar ülkemizin yaşamış olduğu ''darbe'' girişimini protesto etmek ve Demokrasiye sahip çıkmak amacıyla 26 Temmuz Salı akşamı kortej düzenliyoruz.
Kortejimize motosiklete gönül veren tüm dostlarımızı bayraklarıyla birlikde bekliyoruz.
Bu etkinlik hiçbir siyasi partiye, oluşuma, görüşe bağlı olmayıp kesinlikle siyasi bir hareket değildir.
Tamamiyle Milli iradeye sahip çıkmak ve Devletimizin yanında olup Cuntacılara karşı duruşumuzu belirtmek amaçlı düzenlenmiştir.
26 Temmuz Salı akşamı tüm dostlarımızı kortejimize bekliyoruz.
Korteje otomobil ile katılmak isteyen dostlarımız açısından herhangi bir sorun olmayıp. Motosikletlerin arkasından katılabilirler
Toplanma Yeri : Teleferik alanı
Toplanma Saati : 20:30
Güzergah : Teleferik alanı - Sahil yolundan - Yeşilyurt Avm önünden yukarı çıkıp - Tramvay yolu - Atakum Belediyesi - MedicalPark - Anayol - Meydan.
Korteje katılanlar Toplu sürüş kurallarına ve Trafik kurallarına uymak zorunda olup ihlal edenler korteje alınmayacaktır. Özverinizden dolayı Samsun Motosiklet Kulübü Yönetimi olarak şimdiden teşekkür ederiz

Siyasi slogan atılmadığı sürece grupla birlikte sürmeye var mısınız?

Samsun'da olduğu sürece SMK'nın ulusal bayramlardaki kortejlerine katılmaya çalışırım. Düzenli bir organizasyonla gerçekleşen (kavşaklarda görevli kişilerin yolları kapatarak güvenli geçiş yapılmasını sağlaması vb) toplu sürüşlerdir. Motorsiklet üzerinde akrobasi hareketleri yapanları (Wheelie, stopie vb) kabul etmiyorlar.

Tavsiye ederim.

BeBeRuhi13
26.July.2016, 12:09
Bi aksilik çıkmazsa Burak abiyle gitmeyi dusunuyorum [emoji106]

terapi
26.July.2016, 16:14
Yokluğumu aratmayın sakın..😉

detailer
04.August.2016, 21:20
Selam samsun ahalisi ozlettiniz kendinizi. Haftaya buluşalım artık.

DenizT
04.August.2016, 22:16
Değerli kardeşlerim ve abilerim Cumartesi (06.08.2016) günü kardeşimin düğünü sebebi ile Amasya/Suluova'Ya gelmekteyim. Eğer ki aksilik çıkmaz ise Çarşamba (10.06.2016) gününe kadar orada olacağım ve o süre içerisinde sizlerin arasından bikaç hemşerim ile tanışmayı çok isterim.

penguennoktanet
04.August.2016, 22:32
Değerli kardeşlerim ve abilerim Cumartesi (06.08.2016) günü kardeşimin düğünü sebebi ile Amasya/Suluova'Ya gelmekteyim. Eğer ki aksilik çıkmaz ise Çarşamba (10.06.2016) gününe kadar orada olacağım ve o süre içerisinde sizlerin arasından bikaç hemşerim ile tanışmayı çok isterim.

Bende süpriz yapmayı planlıyordum ama sanırım çarşamba günü bende Samsun'da olacağım.

DenizT
08.August.2016, 21:07
Samsun nerede ? Yarın eğer müsaitseniz size gelmeyi planlıyorum :cheesy: