PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Foruma ESKİŞEHİR ve BOZÜYÜK'ten misafir olarak giren arkadaşların dikkatine

centaur
10.March.2016, 15:26
14 Mart Pazartesi günü RaptorRiders (RR) Ankara İl Teşkilatı'nı Eskişehir'de ağırlayacağız. Eskişehir ve Bozüyük'te yaşayan,çalışan,ikamet eden tüm chopper/cruiser sevdalısı arkadaşlarımızın da katılımını bekliyoruz. Forumumuzu misafir olarak ziyaret eden arkadaşlar; eğer RR Eskişehir İl Teşkilatı'na katılmak,bu güzel ailede yer almak isterseniz sizleri aramızda görmek bizleri mutlu eder.

Bize katılmak isteyen tüm arkadaşlar dostluğumuz,RR Ailesinin samimiyeti ve sıcak çayımızla takriben 13:30'da (RR Ankara Ekibinin geliş saatine göre kısmi farklılık gösterebilir) Hera Cafe'de olacağız inşallah.

Hera Cafe : İstiklal Mh. Porsuk Bulvarı No:51/A (Adalar Mevkii)

Ömer
10.March.2016, 15:49
Bu çağrı karşılıksız kalmaz diye düşünüyorum 8)

Bahadır
10.March.2016, 16:11
Buluşma yeri ve saati yazılırsa belki buradan yazmadan gelenler olabilir diye düşünüyorum8)

Peder
10.March.2016, 16:13
Bu başlık bir farklılık yaratacak bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

centaur
10.March.2016, 18:20
RR Ankara Ekibiyle 13:30 'da Hera Cafe'de olacağız inşallah... Haber vererek yada vermeden bize katılmak isteyen tüm chopper/cruiser sevdalı motorcu arkadaşlara duyurulur...

centaur
10.March.2016, 18:22
Bu çağrı karşılıksız kalmaz diye düşünüyorum 8)

İnşallah kalmaz :)

CELİL
10.March.2016, 19:13
Eminimki Eskişehir'den Forumu okuyup takip eden arkadaşlar vardır haydi bu güzel fırsatı kaçırmayın :Rockn Roll:8)

centaur
10.March.2016, 21:52
Hiç üşenmeden dakikalarca forumumuza Eskişehir üzerinden kayıtlı tüm üyelere hem özel mesaj hem e-mail gönderdim :)

2_rock
11.March.2016, 02:00
en içten sevgilerimizle ve selamlarımızla geliyoruz eskişehir .sizleri görmek bize yeterde artar .RR nin olsuğu heryerde bizi hayat hep güzel ve keyifli .bu güzel buluşmayı çayınızı içmeyi dört gözle bekler olduk.

Eskişehir sıra sizde il teşkilatı olma ve bu güzel ailenin bir parçası olma vakti geldi geçiyor .

2_rock
12.March.2016, 02:46
14 Mart Pazartesi günü RaptorRiders (RR) Ankara İl Teşkilatı'nı Eskişehir'de ağırlayacağız. Eskişehir ve Bozüyük'te yaşayan,çalışan,ikamet eden tüm chopper/cruiser sevdalısı arkadaşlarımızın da katılımını bekliyoruz. Forumumuzu misafir olarak ziyaret eden arkadaşlar; eğer RR Eskişehir İl Teşkilatı'na katılmak,bu güzel ailede yer almak isterseniz sizleri aramızda görmek bizleri mutlu eder.

Bize katılmak isteyen tüm arkadaşlar dostluğumuz,RR Ailesinin samimiyeti ve sıcak çayımızla takriben 13:30'da (RR Ankara Ekibinin geliş saatine göre kısmi farklılık gösterebilir) Hera Cafe'de olacağız inşallah.

centaur
12.March.2016, 10:34
Büyük buluşmaya sadece ve sadece 52 saat var ve RR Eskişehir olarak Eskişehir ve Bozüyük'te yaşayan pek çok chopper/cruiser sevdalısı arkadaşlara ulaşmışızdır inşallah . Malumunuz RR Ankara çiçeği burnunda Eskişehir İl Teşkilatımıza destek olmaya geliyor. RR Ailesi nedir,aralarındaki bağlar nedir,bir motorsiklet grubuna üye olmak istiyorum,motorum yok ama aklımda almak var,nasıl yaşarsınız,sizler kimsiniz sorularınıza cevap olacak muhteşem bir buluşma olacak bu. Ben olsam kaçırmazdım :)

ereneren
12.March.2016, 11:49
sabırsızlıkla bekliyoruz son 2 gün eskişehir bekleyiz bizi eskisehirliler neden sesiniz cıkmıyo katılmaya korkan yanlıs düşünenler olmasın hepimiz bir aileyiz gelin oturup sohbet edelim cay içelim tanısın bakın ortama motorunuz olsun olmasın almayı düşünen arkadaslar bilgi alırsınız eskişehir il teşkilatı sizlerin sayesinde kurulcak destekleyin kardeşlerim :)

centaur
13.March.2016, 10:17
RR Ankara ile 14 Mart Pazartesi olan buluşmamız olumsuz hava şartları nedeniyle 15 Mart Salı gününe alınmıştır.15 Mart Salı günü 13:30 'da Adalar Mevkii Osmanlı Cafe'de olacağız (Eski Hera Cafe'nin yanı,İstiklal Mh.Porsuk Bulvarı No:53/A) Tüm chopper/cruiser sevdalısı arkadaşlarımıza duyurulur...

centaur
14.March.2016, 13:37
Yok mu forum misafirlerinden buluşmamıza katılacak?

2_rock
14.March.2016, 15:24
İnadına patlamada olsa catlamada olsa 15.Mart salı günü ordayız abi .sabah 8 de yola çıkacağız çıkmadan bilgi veririm

centaur
14.March.2016, 16:53
İnadına patlamada olsa catlamada olsa 15.Mart salı günü ordayız abi .sabah 8 de yola çıkacağız çıkmadan bilgi veririm

Biz zaten iki teker bağımlısıyız yurdum trafiğinde kelle koltukta geziyoruz kimi bencil araç sürücüleri yüzünden. Takdir-i İlahi ,veren de alan da Kadir-i Mutlak olan Allah.. İnşallah kazasız belasız gelin kardeşim.

ereneren
14.March.2016, 19:41
Biz zaten iki teker bağımlısıyız yurdum trafiğinde kelle koltukta geziyoruz kimi bencil araç sürücüleri yüzünden. Takdir-i İlahi ,veren de alan da Kadir-i Mutlak olan Allah.. İnşallah kazasız belasız gelin kardeşim.

inşallah ilker abi sabah erkenden cıkıyoruz yola bakalım bugün fena yağıyo iyiki yarına almışız :cheesy:

2_rock
14.March.2016, 23:05
Ilker abi sabah saat 8 de teker döner .7:50 de erenle buluscaz yola cikicaz çıkmadan haber veririz.tahmini verış süremiz 4 saat yani saat 12 gibi orda olmayı planlıyoruz .

Bekle bizi Eskişehir ankara bütün içtenliği ve sevgileri ile geliyor

CELİL
14.March.2016, 23:17
Ilker abi sabah saat 8 de teker döner .7:50 de erenle buluscaz yola cikicaz çıkmadan haber veririz.tahmini verış süremiz 4 saat yani saat 12 gibi orda olmayı planlıyoruz .

Şimdiden Hayırlı yolculuklar dikkatli gidin her molada beni aramayı unutmayın 8)

centaur
15.March.2016, 01:00

Kardeşlerim Allah yolunuzu açık ve muvaffak etsin. Aman dikkatli gelin, muhakkak haber verin çıkarken,molalarda falan... Eskişehir girişinde karşılayacağım sizi :)

centaur
15.March.2016, 01:02
inşallah ilker abi sabah erkenden cıkıyoruz yola bakalım bugün fena yağıyo iyiki yarına almışız :cheesy:

Aynen Erenim,her işte bir hayır vardır,feci yağdı bugün burada da.. Şimdiden hayırlı yolculuklar.. Sabah haberleşiriz..

centaur
15.March.2016, 13:07
Buluşmaya çok az kaldı.. Haydi Eskişehir !!