PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Ankara ve Tüm Türkiye

soda
10.March.2016, 17:26
Merhaba tüm Türkiye... Bizim Ümitin anlatması sonucunda gecen haftaki ankara bulusmasına konuk sanatci olarak katıldım. Oradaki arkadasların olusturduğu sıcak ortam beni bastan cıkardı. Yapamam dediğim şeyi yapma ve motorcu olma kararı aldırdı. Tabi Ankara ekibinin bu konuda beni desteklemeleri ve cesaretlendirmeleri de cok hostu. Bende kamuda çalışan bir petrol mühendisiyim. Aslında su spiderlar daha hos görünüyor ama bakalim. Artik ümitin yerine bir arkadasın motorsikletinde denemem gerek. :)) Gerci simdi ümitin motorunumu kotuledim ne :)) Bir daha bindirmez filan :)) Herkese tekrar selamlar.

CELİL
10.March.2016, 17:40
Merhaba Özlen hanım Ankara'dan aramıza hoş geldiniz 8)
Anlaşılan ümit herkese motorcu virüsünü aşılamış toplantılardaki ve forumumuzdaki sıcak ortamı gördükten sonra sizde kısa sürede motorcu olursunuz Ankara ekipdeki arkadaşlar ve biz sonuna kadar size elimizden gelen desteği veririz inşallah kısa sürede sizde gönlünüzdeki motora kavuşur bu keyfi bizimle paylaşırsınız 8)

tbaylan
10.March.2016, 17:56
Özlem hanım Ankara'dan hoşgeldiniz. Forumda ve en kısa sürede yollarda aktif olmanız dileği ile8)

spue
10.March.2016, 18:05
Selamlar Özlen,
aramıza hoş geldin. Ankara'daki kardeşlerimiz mutlaka yardımcı olacaklardır. Gönlünüzdeki makinaya kavuşup kazasız belasız güzel sürüşler dilerim. Rüzgarınız bol, yolunuz açık, neşeniz daim olsun.8)

Ümit kardeşimize de ayrıca teşekkürler......8)

FouL
10.March.2016, 18:22
Özlen hanım RR forumlarina Hoşgeldiniz..

ганник
10.March.2016, 19:05
Kardesim hosgeldin...Sanada spider aliriz, bende ona binerim dert etme :))

Bypale
10.March.2016, 19:08
Aramıza hoşgeldin. Başka ne diyebilirimki. Aldora ve ankara ekip teminat sana. Hayırlı olsun:)8)

Peder
10.March.2016, 19:12
RR ailesine hoş geldiniz. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nickziki
10.March.2016, 19:57
Hoşgeldiniz aramıza

Crixus
10.March.2016, 20:05
Hoş geldiniz RR a Özlem Hanım, kendinize güveniniz tam olduktan sonra emin olun çok kolay gelicektir öğrenmesi. istediğiniz motora kavuşursunuz umarım. :)

newmoon06tr
10.March.2016, 20:32
Ozlen hnm RR ailesine tekrar hosgeldiniz. Ankara ekibi olarak gun gectikce buyuyor ve gucleniyoruz. En kisa surede hayalinizdeki makinayi kavusmaniz dilegiyle.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
10.March.2016, 20:50
Özlen hanım öncelikle hosgeldiniz. Ankara ekibi olarak bulusmada bizlerde mutlu olduk sizi tanımaktan .Ümit abimiz sağolsun sizleri bizlerle tanıştırıp ekibimize davet ediyor.5 mühendis oldu ekipte .inşallah en yakın zamanda da istediğiniz bir motora kavuşmaniz ve forumda yollarda aktif olmaniz dileğiyle

Ömer
10.March.2016, 21:18
Merhaba tüm Türkiye... Bizim Ümitin anlatması sonucunda gecen haftaki ankara bulusmasına konuk sanatci olarak katıldım. Oradaki arkadasların olusturduğu sıcak ortam beni bastan cıkardı. Yapamam dediğim şeyi yapma ve motorcu olma kararı aldırdı. Tabi Ankara ekibinin bu konuda beni desteklemeleri ve cesaretlendirmeleri de cok hostu. Bende kamuda çalışan bir petrol mühendisiyim. Aslında su spiderlar daha hos görünüyor ama bakalim. Artik ümitin yerine bir arkadasın motorsikletinde denemem gerek. :)) Gerci simdi ümitin motorunumu kotuledim ne :)) Bir daha bindirmez filan :)) Herkese tekrar selamlar.

Özlen hanım hoş geldiniz. Spyder candır. Meslektaş sayılırız. Bizde spyder kullanırken petrolle uğraşıyoruz. Benzin fiyatlarını ucuzlatacak bir formül bulun artık rahat rahat gezelim bizde 8)
Şimdiden almayı düşündüğünüz spyder hayırlı olsun. Keyifle kullanırsınız inşallah.

ereneren
10.March.2016, 21:38
özlen hanım hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda motorunuzu alıp yollarda forumda aktif olursunuz :)

Cressida
10.March.2016, 22:21
RR'a hoş geldiniz :)

centaur
10.March.2016, 22:52
RR Ankara sağlam bir ekiptir ve Spider yada diğer modeller farketmez ,sizi doğru bilgilendirip yönlendireceklerinden eminim. İnşallah gönlünüzdeki motora kavuşursunuz,yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldiniz..

erhan_
10.March.2016, 23:33
Özlen Hanım hoşgeldiniz, umarım Serkan abiyi de sizi de uygun birer motorsiklete kavuştururuz yakın zamanda :) pazar günü buluşmaya da gelirsiniz umarım, görüşmek üzere :)

Ali ÜNVERDİ
11.March.2016, 00:22
Özlen hanım aramıza hoşgeldiniz rüzgarınız bol olsun.

2_rock
11.March.2016, 02:17
en yakın zamanda sizi buluşmada tekrardan görkem isteriz

Ozan
11.March.2016, 02:50
RR'a hosgeldiniz

DarkMacros
15.March.2016, 01:46
Bende rr ailesi ile ikna olmuş motor almaya karar vermiş biriyim hoşgeldiniz

F.t.s kill your self

Gkhn253
15.March.2016, 13:45
Hoş geldiniz, ben de yeni katılıyorum inş aileye, umarım tekeriniz üzerinde uzunn km leriniz olur :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

kurt
15.March.2016, 20:57
Özlen hanım çok özür foruma bir süre girmedim yazını görmemişim aramıza hoş geldin 8)
bir gün iş yerindede ziyaretine geliriz Ümit abiyle inşallah:)

Berkay BEKTAŞ
16.March.2016, 10:56
RR ailesine hoşgeldiniz :artiz: