Orijinalini görmek için tıklayınız : DD150E2 marş basıyor ama motor çalışmıyor
sinirbazzz
13.March.2016, 14:38
Öncelikle selamlar abiler\ablalar ve kardeşlerim... Dün mağazadan alıp kullanmaya başladım motoru, herhangi bir sorun görmedim ). Akşamdan sabaha dek garajda bıraktım ve şimdi marşa basarken motoru çalıştıramadim teknik bilgi olarak cahilimdir bu konuda motor soğuk olduğunu düşündüm jikleyi denedim yarım dakika kadar başaramadım fikirlerinizi almak istedim. Teşekkür ederim şimdiden... (Bu arada aranıza yeni katıldım ve raptor kullanmanın heyecanını yaşıyorum bunu paylaşmak isterim)
Bahadır
13.March.2016, 14:41
Kendini ilk önce tanışma başlığında tanıtırsan kiminle muhattap olacağımızı daha iyi biliriz8)
Sorununa gelicek olursak;sağ tarafta bulunan kırmızı anahtarın konumuna dikkat et8)
Rednexi
13.March.2016, 14:44
üstteki kırmızı alt tarafta mı ? ve benzin var mı aynı motora sahibiz gecen gün aynı sıkıntıdan müzdarip oldum meğersem benzinmiş..
sinirbazzz
13.March.2016, 14:53
Teşekkürler tanıtma eylemini gerçekleştirdim:) kırmızı anahtarı her iki yöne de getirdim ama işe yaramadı maalesef
sinirbazzz
13.March.2016, 14:54
Ve dün 20 liralık yakıt alıp yaklaşık 30 km yol geldim yakıt göstergesi de diplerde görünmüyor yakıttan olduğunu sanmıyorum ama
Rednexi
13.March.2016, 14:59
yakıt göstergesi var mıki? vurdurmayı denedin mi ?
sinirbazzz
13.March.2016, 15:03
Aslında tahmin yürüttüm sağ tarafta yarıda görünen bir sivi var benzin almadan önce dikkat etmemiştim ama sonrasında yakıt göstergesi olduğunu düşündüm sizlerle çözüm ararken çalıştırmak için bekledim 10 15 dakika belki motor boğulmuştur diye düşündüm şimdi yine denedim ve çalıştırmayı başardım teşekkür ederim hepinize yardım edip ilgilendiğiniz için:)
CELİL
13.March.2016, 15:09
Merhaba Yasin Hoş geldin Yeni RR un Hayırlı olsun 8)
Motor yan ayağı açıkken'mi marşa basıyorsun açıksa yan ayağı kapat orada sensör var açıkken motor çalışmaz bunun dışında motor çalışmayınca boğulmuş olabilir motoru 5 dakika kadar dinlendir sonra jikleyi aç çok az gaz ver öyle dene kolay gelsin 8)
2_rock
13.March.2016, 15:45
Kardeşim bide vites boşta değilse o zamanda motor çalışmaz debriyajı sıkman lazım yada boşa alıp öyle marş basmaz lazım
Rednexi
13.March.2016, 15:58
hatta hep boşta çalıştır kitapcıkta öyle yazıyor :)
AMZ35
13.March.2016, 18:26
Aslında tahmin yürüttüm sağ tarafta yarıda görünen bir sivi var benzin almadan önce dikkat etmemiştim ama sonrasında yakıt göstergesi olduğunu düşündüm sizlerle çözüm ararken çalıştırmak için bekledim 10 15 dakika belki motor boğulmuştur diye düşündüm şimdi yine denedim ve çalıştırmayı başardım teşekkür ederim hepinize yardım edip ilgilendiğiniz için:)
Kardes hosgeldin oncelikle. O gordugun sivi yanilmiyorsam on fren hidrolik yagi gostergesi. O motorla alakali degil. Izmir tarafindaysan bakalim bi..
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
13.March.2016, 18:34
Yasin. Sağdaki kırmızı anahtarı aç. soldaki yan ayaklığı kapat ve motoru boş vitese al. Benzinde varsa çalışır. Yok hala çalışmıyorsa. Servisi ara.:Rockn Roll:
sinirbazzz
13.March.2016, 18:39
Yeniden teşekkür etmeliyim hepinize yardımlarıniz için Celil abinin dediği gibi motor boğulmuş beklettim biraz sonrasında çalıştı makina
AMZ35
13.March.2016, 18:39
Gule gule sur Yasin 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sinirbazzz
13.March.2016, 19:05
Teşekkürler Arda, göstergenin işlevini söylemen de iyi oldu bu arada yoksa ona aldanıp yolda kalırdım bir gün
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.