PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan Selamlar

toyregalci
14.March.2016, 01:29
Herkese iyi akşamlar dilerim.Regal Raptor ailesinin yeni üyesi olmak üzereyim üniversite öğrencisiyim okula gidip gelmek için nasip olursa salı günü 150e-2 mi alacağım sahibiyle anlaştım.Motosiklet bilgim yok.Motosiklet gözle görülmeyen bir şekilde dökülüyor olsa anlamam.Tanıdığım ustada yok.Resmen yolunacak kaz olabilirim ama üniversite öğrencisiyim paramda yok :) Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

FouL
14.March.2016, 01:35
Ankaradan yunus emre hoşgeldin RaptorRiders forumlarina.. Yeni makinan şimdiden hayırlı olsun..

CELİL
14.March.2016, 01:37
Merhaba Yunus Emre Ankara'dan aramıza hoş geldin :Rockn Roll:
Ankara ekip'deki arkadaşlar konuyu görünce sana ulaşacaklardır motora bakmanda ve servis konusunda gereken desteği vereceklerdir 8)

ereneren
14.March.2016, 01:40
Herkese iyi akşamlar dilerim.Regal Raptor ailesinin yeni üyesi olmak üzereyim üniversite öğrencisiyim okula gidip gelmek için nasip olursa salı günü 150e-2 mi alacağım sahibiyle anlaştım.Motosiklet bilgim yok.Motosiklet gözle görülmeyen bir şekilde dökülüyor olsa anlamam.Tanıdığım ustada yok.Resmen yolunacak kaz olabilirim ama üniversite öğrencisiyim paramda yok :) Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

hoşgeldin aramıza kardeşim forumu takip et bulusmamıza bekleriz gel tanısalım motorada bakarız beraber yalnız bırakmayız kardeşim merak etme :)

toyregalci
14.March.2016, 01:46
hoşgeldin aramıza kardeşim forumu takip et bulusmamıza bekleriz gel tanısalım motorada bakarız beraber yalnız bırakmayız kardeşim merak etme :)

Forumu çözmeye çalışıyorum :) Buluşmalara seve seve geleceğim sıcak karşılamanız için şimdiden teşekkür ederim :)

ereneren
14.March.2016, 01:49
Forumu çözmeye çalışıyorum :) Buluşmalara seve seve geleceğim sıcak karşılamanız için şimdiden teşekkür ederim :)

rica ederim kardeşim :)

toyregalci
14.March.2016, 01:57
Salı günü Yiba çarşısının orda sahibiyle buluşacağım. Motorumu orada gönül rahatlığıyla nereye gösterebilirim ?

Ozan
14.March.2016, 01:57
hosgeldin yunus emre...dogru adrestesin 8)

ereneren
14.March.2016, 02:03
Salı günü Yiba çarşısının orda sahibiyle buluşacağım. Motorumu orada gönül rahatlığıyla nereye gösterebilirim ?

hmm orda bayiisi var ama kimse önermez orayı :) bizde aldorayla salı günü eskişehir ziyaretine gidiyoruz acele etme kardeşim geldiğimizde bakarız ustamıza götürrüz motoru sahibiyle konus onu baska bi güne alalım hafta sonu bakalım

toyregalci
14.March.2016, 02:12
hmm orda bayiisi var ama kimse önermez orayı :) bizde aldorayla salı günü eskişehir ziyaretine gidiyoruz acele etme kardeşim geldiğimizde bakarız ustamıza götürrüz motoru sahibiyle konus onu baska bi güne alalım hafta sonu bakalım

Evet bayiisi baya ünlü :) Tamam yarın ben sahibiyle iletişime geçeyim içim içime sığmasada makineye biraz daha hasret kalayım :)

toyregalci
14.March.2016, 02:15
Bu kadar motosikletten bahsettim ilanı da atayım buda şurada dursun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-2015-regal-raptor-dd-150e-2-3.500-kmde-276264278/detay

ereneren
14.March.2016, 02:18
Bu kadar motosikletten bahsettim ilanı da atayım buda şurada dursun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-2015-regal-raptor-dd-150e-2-3.500-kmde-276264278/detay

fiyat iyimi daha iyi bilen kullanan arkadaslar yazarlar ama rodaj uzun yolda yapıldı diye bilmeden konusan adamdan uzak dur rodaj uzun yolda yapılmaz buna bakcam diyosan bekle adamla konus salıyı iptal et biz gelelim eskisehire gidip hafta sonu bakalım motora

Mustafa Gözgen
14.March.2016, 02:19
Hacı ben gelebilirim salı günü usta gibi anlamam ama bakarız beraber olmadı aldora abilerle bi daha bakarız hem salı günü tanışmış oluruz

ereneren
14.March.2016, 02:22
Hacı ben gelebilirim salı günü usta gibi anlamam ama bakarız beraber olmadı aldora abilerle bi daha bakarız hem salı günü tanışmış oluruz

aynen salı günü sağına soluna bakın calısmasına bakın eğer tamam alıyorum dersen sahibine tamamdır hafta sonu baktırcam motora bişey cıkmazsa alıcam de kardeşim salı hem mustafayla tanısın hemde bi göz atın motora

Mustafa Gözgen
14.March.2016, 02:24
aynen salı günü sağına soluna bakın calısmasına bakın eğer tamam alıyorum dersen sahibine tamamdır hafta sonu baktırcam motora bişey cıkmazsa alıcam de kardeşim salı hem mustafayla tanısın hemde bi göz atın motora

Abi zaten sesinden ayaklıklarından filan belli olur bi bakalım hem tanışmış oluruz

toyregalci
14.March.2016, 02:25
fiyat iyimi daha iyi bilen kullanan arkadaslar yazarlar ama rodaj uzun yolda yapıldı diye bilmeden konusan adamdan uzak dur rodaj uzun yolda yapılmaz buna bakcam diyosan bekle adamla konus salıyı iptal et biz gelelim eskisehire gidip hafta sonu bakalım motora

5000 tl ye bıraktı en son. Dizlik,kilit,branda,eldiven,fazladan kalitesizde olsa kaskı varmış yeni başlayacağımı söyleyince bunları hediye edeceğini söyledi.Yarın arayıp hafta sonuna buluşma talebinde bulunacağım.

ereneren
14.March.2016, 02:26
5000 tl ye bıraktı en son. Dizlik,kilit,branda,eldiven,fazladan kalitesizde olsa kaskı varmış yeni başlayacağımı söyleyince bunları hediye edeceğini söyledi.Yarın arayıp hafta sonuna buluşma talebinde bulunacağım.

kardeşim salı günü mustafayla bulus bak motora sağına soluna içine sinerse tamam hafta sonu alıyorum motoru de ustaya göstercem de bizde gelelim gösterelim ustaya salıda bak motora tek bi güne sıgdırıp acele etmeyelim

toyregalci
14.March.2016, 02:27

Çok memnun olurum :) Sık kullanılan sayfalardan facebook falan silinip raptorriders ın eklenmesi yakındır benim için :)

CaNeR
14.March.2016, 10:57
Yunus emre aramıza hoşgeldin kardeşim ankarada sana yardımcı olucak abilerin var sana yardım ederler merak etme 8)

Ömer
14.March.2016, 12:02
Yunus Emre hoşgeldin

2_rock
14.March.2016, 13:15
Yunus Emre hoşgeldin kardeşim kusura bakma.anca yazabiliyorum.genelde forumdan çıkmayan birisi olarak herkese yazamayan çalışırım. Yalnız dün çok tatsız ve acı bir olay yaşadık. İnşallah en yakın zamanda tanısıp görüşmek dileğiyle

CELİL
14.March.2016, 13:47
http://www.motosikletcim.com/?newUrun=1&Id=691185&CatId=bs436678&Fstate=&/Regal-Raptor-150-E-2F-%C3%9CR%C3%9CN-DETAYLARINI-%C4%B0NCELE---unus emre makina resimde temiz duruyor amq fiyat olarak indrim alman lazım zaten sifırı 5600 tl lnkte var 8)

erhan_
14.March.2016, 14:36
Aramıza hoşgeldin Yunus Emre, alacağın motor da hayırlı olsun. Ben de dd150 kullanıyorum, bizimkiler çok teferruatlı değil zaten, yüksek modelse çok da korkulacak bir şey yok.

erhan_
14.March.2016, 14:44
Şu an 2015lerin sıfır 5900den var ilanda, vereceği ekipmanlar da orta halli bi şeyse sıfırı 300-400 gibi bi şey eder toplamda. Dolayısıyla sıfırını alsan fazladan bi 1200 lira gibi bi şey çıkar senden, tescil plaka işlerini vs bilmiyorum tabi. Fiyatta biraz daha düşülebilir aslında, ama motor dediği gibi temizse kilometre filan orijinalse verilebilir de 5bin, Ankara'da motor bulmak sıkıntı olabiliyor çünkü.

erhan_
14.March.2016, 14:46
Eren adam rodaj uzun yolda yapıldı yazmamış ki ilanda, 3500 yol yaptım bunun 1300ü uzun yol yazmış, rodaj bakımının ve periyodik bakımının da serviste yapıldığını yazmış :cheesy:

toyregalci
14.March.2016, 15:09
http://www.motosikletcim.com/?newUrun=1&Id=691185&CatId=bs436678&Fstate=&/Regal-Raptor-150-E-2F-%C3%9CR%C3%9CN-DETAYLARINI-%C4%B0NCELE---unus emre makina resimde temiz duruyor amq fiyat olarak indrim alman lazım zaten sifırı 5600 tl lnkte var 8)

Ankarada motor bulmak çok zor oluyor ağızdan bir kere 5000 e anlasalim lafı cıktı.Sıfırı 5600 + plaka vs masrafim olacaktır 6000 tl ye gelir sanirim. Bu motorda karar kilmamda km si düsük ve sahibininde hediyelerinin olmasi aslinda sorun cikmazsa 1000 tl yi kaliteli ekipmana harcamak daha mantikli gibi geliyor.

toyregalci
14.March.2016, 15:22
Aramıza hoşgeldin Yunus Emre, alacağın motor da hayırlı olsun. Ben de dd150 kullanıyorum, bizimkiler çok teferruatlı değil zaten, yüksek modelse çok da korkulacak bir şey yok.

Evet 2015 model motor.Beni üzmesin yeter zaten öyle büyük beklentilerimde yok.

Peder
14.March.2016, 15:33
RR ailesine hoş geldin kardeşim. Ankara'da çok güzel sıcacık bir ekip var çok şanslısın. Elinden gelen her konuda yardımcı olacaklardır. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun tekerin düz bassın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toyregalci
14.March.2016, 15:39
RR ailesine hoş geldin kardeşim. Ankara'da çok güzel sıcacık bir ekip var çok şanslısın. Elinden gelen her konuda yardımcı olacaklardır. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun tekerin düz bassın

Iyi dileklerin için teşekkür ederim Peder bende foruma girdiğim andan itibaren çok keyif alıyorum :)

Peder
14.March.2016, 15:44
Iyi dileklerin için teşekkür ederim Peder bende foruma girdiğim andan itibaren çok keyif alıyorum :)
Rica ederim. Buluşma ve etkinliklerden daha çok keyif alcaksın emin ol :)

2_rock
14.March.2016, 15:57
Yunus Emre kardeşimle şimdi telefondan görüştüm yarın Mustafa kardeşimizle motora bakmaya gidecekler .cumartesi günü Usta ile motora baktirip sıkıntı yoksa alım satım işlemlerine gececekler.inşallah herşey gönlünce ve istediğin gibi olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyerek senide ankarada ekibinde görmekten mutluluk duyarız kardeşim

kurt
14.March.2016, 20:17
Kardeşim Yunus emre aramıza hoş geldin inşaallah önümüzdeki günlerde tanışırız 8)

toyregalci
14.March.2016, 23:46
Kardeşim Yunus emre aramıza hoş geldin inşaallah önümüzdeki günlerde tanışırız 8)

Hoşbuldum inşallah tanışırız :)

ганник
15.March.2016, 11:03
Kardesim hosgeldin. En kısa zamanda bir araya gelmek dileğiyle. Tekerine tas degmesin.

Rednexi
15.March.2016, 11:39
Kardeşim hoşgeldin aramıza sabırsızlığını şuan en iyi ben anlıyorum RR 'cı RR alacak adama yamuk yapmaz al gitsin :P

Gkhn253
15.March.2016, 13:49
Hoş geldin kardeşim hayırlı olsun inş

Sent from my iPhone using Tapatalk

frknulas
15.March.2016, 14:57
Hoşgeldin aramıza. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)

toyregalci
15.March.2016, 17:05
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Bugün @must ile birlikte motoru görmeye gittik makine güzel gözüküyor.Cumartesiyi bekleyip hayırlısıyla sonuçlandıktan sonra gelecek hafta gazlamaya başlayabilirim gibi gözüküyor :)

Berkay BEKTAŞ
15.March.2016, 17:25
Hoşgeldin kardeşim aldora ve erenin peşini bırakma 8):artiz:

newmoon06tr
15.March.2016, 20:23
Yunus emre aramiza hosgeldin.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
16.March.2016, 17:08
Yunus Emre ne yaptınız motora baktınız mı dün?