PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinyallerin yanmamasi

AMZ35
15.March.2016, 00:18
Merhabalar herkese iyi forumlar oncelikle :)
Birkac saat once pazarlik etmek uzere bir Spyder surucusu ile gorustum. Tek sorununun sinyallerinin oldugundan bahsetti ve kendisince röleden kaynaklandigini soyledi. Ancak far yaniyordu ( roleden olsa far da yanmazmis ). Sorun ne olabilir ve sizce cozumu ve bunun maliyeti ne olacaktir yardimci olursaniz sevinirim.
Saygilar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
15.March.2016, 00:24
Merhabalar herkese iyi forumlar oncelikle :)
Birkac saat once pazarlik etmek uzere bir Spyder surucusu ile gorustum. Tek sorununun sinyallerinin oldugundan ve kendisince rölefen kaynaklandigini soyledi. Ancak far yaniyordu ( roleden olsa far da yanmazmis ). Sorun ne olabilir ve sizce cozumu ve bunun maliyeti ne olacaktir yardimci olursaniz sevinirim.
Saygilar.

Merhaba Arda sinyallerin hiçbiri yanmıyorsa sinyal flaşör'ü bozulmuştur önemli değil 15 - 20 tl gibi fiyatı var arada yanan sinyal varsa o zaman yanmayanların ampulü yanmış veya tesisatta temassızlık vardır kontrol etmek lazım ama bunlar önemli sorun değil kafana takma motoru bir servise kontrol ettirirsin ok verirse alırsın şimdiden hayırlısı olsun 8)

AMZ35
15.March.2016, 00:26
Merhaba Arda sinyallerin hiçbiri yanmıyorsa sinyal flaşör'ü bozulmuştur önemli değil 15 - 20 tl gibi fiyatı var arada yanan sinyal varsa o zaman yanmayanların ampulü yanmış veya tesisatta temassızlık vardır kontrol etmek lazım ama bunlar önemli sorun değil kafana takma motoru bir servise kontrol ettirirsin ok verirse alırsın şimdiden hayırlısı olsun 8)
Aydinlattiginiz icin tesekkurler icim baya rahatladi :)

2_rock
16.March.2016, 17:03
Geçmiş olsun Celil Başkan gerekli bilgileri vermiş sağolsun. Son durum nedir yaptırdınız mi ? Çünkü motor için sinyaller çok önemlidir allah korusun kazaya sebep olabilirsiniz dahada kötüsü yararlanabilirsiniz

AMZ35
17.March.2016, 12:53
Geçmiş olsun Celil Başkan gerekli bilgileri vermiş sağolsun. Son durum nedir yaptırdınız mi ? Çünkü motor için sinyaller çok önemlidir allah korusun kazaya sebep olabilirsiniz dahada kötüsü yararlanabilirsiniz
Henuz motoru alamadik arkadas izin alamadigi icin. Yarin sabah alip ilk is yaptirmayi dusunuyorum.

2_rock
17.March.2016, 14:11
Henuz motoru alamadik arkadas izin alamadigi icin. Yarin sabah alip ilk is yaptirmayi dusunuyorum.

Anladım. Kolay gelsin diyim o zaman .dikkatli gidin yollarda en azından el işaretleri ile sinyal verebilirsin 8)

Peder
17.March.2016, 17:16
Anladım. Kolay gelsin diyim o zaman .dikkatli gidin yollarda en azından el işaretleri ile sinyal verebilirsin 8)
Ülkemizdeki cahil sürücü kitlesini hesaba katarsak el kol yaptı vs diye düşünüp sıkıntı yaşatabilirler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi