Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan merhaba
alibaba07
18.March.2016, 11:04
Adım Ali yaş 35 çocukluğumdan beri motosikletleri çok severim. Ancak hep ufak tefek motorlar kullandım. Hep büyük motorlara bakıp iç geçirdim.
Supersport almayı dusunurken görüntü güzel olmasına karşın benim icin kullanışsız olmasindan dolayı farklı motorlar ararken regal raptor daytonayi gördüm ve çok hoslandim inşallah nasib olur alıp kullanmak.
CaNeR
18.March.2016, 11:18
Aramıza hoşgeldiniz umarım gönlünüzdeki daytonaya kavuşursunuz 8)
CELİL
18.March.2016, 11:36
Merhaba Ali Antalya dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona ya kavuşursun 8)
Birkan Bozkuş
18.March.2016, 11:39
Antalyadan aramıza hoş geldiniz, Daytona güzel makinadır umarım gönlünüzdeki motoru en kısa zamanda bulursunuz 8)
Ali hoş geldin. Niyetine girmişsin. İnşallah en kısa sürede gönlünden geçene kavuşursun.
tbaylan
18.March.2016, 11:57
Aramıza hoşgeldiniz. En kısa sürede gönlünüzdeki makineyi alırsınız inşallah. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileği ile8)
Aileye hosgeldin Ali. Umarim daytonana en kisa surede kavusur, forumdan sonra yollarda da aktif olursun :)
2_rock
18.March.2016, 12:30
Hosgeldiniz aramıza antalyadan.en kısa zamanda istediğiniz motora kavuşup keyfini surmeniz ve yollarda forumda aktif olmanız dileğiyle
KhalDrogo
18.March.2016, 13:01
Aramıza hoşgeldiniz. En kısa sürede gönlünüzdeki makineyi alırsınız inşallah. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileği ile :)
Bypale
18.March.2016, 14:11
RR'a hoşgeldin. İnşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun8)
Aramıza hoş geldi Ali,
Dilerim gönlündeki makinaya, düşlediğin yola, rüzgara ve özgürlüğe kavuşursun.
Sezonu hiç kapanmayan ve İlker kardeşimizin :hastayız: ; bizim makinalar OFF durumdayken; bizi uyuz etmek için gönderdiği, muhteşem fotoların çekildiği yerlerde ve diğer kardeşlerimizle birlikte dolaşmanız dileği ile...8)
RaptorRiders forumlarina hosgelsin.. Ali abi daytona seni 7-8 yaş daha genç gösterir hele bide beyaz ise off off tavsiye ederim daha büyük motoru olupta hala gönlü daytonada kalan
Çok arkadaş var.. İnşallah tez zamanda kavusursun daytonana..
Peder
18.March.2016, 16:24
RR ailesine hoşgeldiniz. umarım gönlünüzdeki daytonaya kavuşup yollarda bizlerle yer alırsınız :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yenidunya
19.March.2016, 02:52
Hoşgeldiniz
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Punisher45
19.March.2016, 03:09
hoşgeldin aramıza umarım istediğin motora kavuşursun :)
İlker Akgül
19.March.2016, 21:42
Adım Ali yaş 35 çocukluğumdan beri motosikletleri çok severim. Ancak hep ufak tefek motorlar kullandım. Hep büyük motorlara bakıp iç geçirdim.
Supersport almayı dusunurken görüntü güzel olmasına karşın benim icin kullanışsız olmasindan dolayı farklı motorlar ararken regal raptor daytonayi gördüm ve çok hoslandim inşallah nasib olur alıp kullanmak.
Hoşgeldin ali kardeşim görüşmek üzere en kısa zamanda
ANTALYA-MERKEZ
2_rock
19.March.2016, 21:53
ANTALYA-MERKEZ
İlker abi yüzünüzü gören cennetlik vallahi .nerelerdesiniz özlettiniz
Bahadır
20.March.2016, 03:49
Aramıza hoşgeldin Ali abi.Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun.:)
İlker abi Antalya manzaralı fotoğraflarınızı özledik ya:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.