Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Ankaradan Merhabalar...
rhmnylmz
20.March.2016, 01:40
Çocukluğumdan beri iki tekere olan merakım hiç bitmedi.Önce bisiklet sonraları hiçbir koruyucu techizat olmadan kilometrelerce kullandığım mobiletlerle pekişti merağım. Hayatın akışı ve curcunası içerisinde ancak fırsat bulabildim tercihlerimin bu yönüne ve iki gün önce aldım ilk motorumu.Bu sayede aranıza katılma fırsatı buldum.Şu sıralar kask mont falan bakıyorum.Umarım iyi vakit geçiririz.Herkese tekrar merhaba...
Peder
20.March.2016, 01:42
RR ailesine hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
20.March.2016, 01:44
Çocukluğumdan beri iki tekere olan merakım hiç bitmedi.Önce bisiklet sonraları hiçbir koruyucu techizat olmadan kilometrelerce kullandığım mobiletlerle pekişti merağım. Hayatın akışı ve curcunası içerisinde ancak fırsat bulabildim tercihlerimin bu yönüne ve iki gün önce aldım ilk motorumu.Bu sayede aranıza katılma fırsatı buldum.Şu sıralar kask mont falan bakıyorum.Umarım iyi vakit geçiririz.Herkese tekrar merhaba...
Rahman abicim hoşgeldin!!öncelikle doğru adreste olduğunu söyleyebilirim herkonu için.Ankarada süper bir ekibimiz var sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız .yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.inşallah forumda ve yollarda aktif olursun.
yarın akşam ekipten bir kaç kişi buluşuyoruz müsait olursanız sizide bekleriz link aşşağıda var isminizi eklemeniz yeterlidir.
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=11508
RaptorRiders forumlarina Hoşgeldiniz.. Yeni spyder makinaniz hayırlı olsun.. Ekipman işine öncelik verin lütfen ihmal etmeyin..
ereneren
20.March.2016, 01:47
rahman abi hosgeldin aramıza cok memnun oldum umarım en kısa zamanda tanısırız yollarda forumda görürüz seni :) ekipman bakarken yardımda ederiz fikir alısverişi olur almaya giderken hep birliktede gidebiliriz :)
newmoon06tr
20.March.2016, 01:49
Rahman aramiza hosgeldin. Makinen hayirli olsun, tekerin duz bassin.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
20.March.2016, 01:50
Merhaba Rahman Ankara'dan aramıza hoş geldin 8)
Yeni Spyder'in hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle binersin inşallah nazar 8)
Rahman aramıza hoşgeldin 8) güzel bir Ankara grubumuz var umarım enkısa zamanda senide aramızda görürüz, tanışırız 8)
Aileye hosgeldin Rahman...yeni mtorun hayirli olsun..kazasiz belasiz nice yollara...forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle...
eNkaZw
20.March.2016, 02:40
RR'a hoşgeldiniz. Yeni motorunuz hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin...
rhmnylmz
20.March.2016, 03:18
Herkes dilek ve temennileri için sağolsun... Görüşmek üzere...
Mustafa Gözgen
20.March.2016, 05:33
Hoşgeldin abi Ankara'da en kısa zamanda görüşmek dileğiyle [emoji23] motorun hayırlı olsun bu arada [emoji1417][emoji41]
Bypale
20.March.2016, 10:57
RaptorRidersa hoşgeldiniz. Yeni motorunuzda hayırlı olsun. Ankara gibi sağlam ve güzel bi ekiple birlikte olmanız motorsiklet sevdasının yanındaki en güzel hediye bence. Farınızda yolunuzda açık olsun.8)
erhan_
20.March.2016, 15:06
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde sürmeni dilerim. Uygun olduğunda ilk buluşmada tanışmak isteriz. Emin ol buluşmalar sayesinde çok daha hızlı ilerleme kaydedersin motor ve yol konusunda 8)
2_rock
20.March.2016, 18:29
Rahman abi bu gün akşam saat 20:30 da seymenler parkında buluşuyoruz. Senide bekliyoruz
Batuhan35
20.March.2016, 22:47
Aramıza Hoşgeldin 8)
Rahman hoş geldin. Spyder'ın hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.