PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder' niyet MCT'ye kısmet

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:07
Bildiğiniz üzere sıkı ve yoğun bir şekilde Spyder hayranıyım. Adana ve çevresinde bulabildiğim ne kadar Spyder var ise görüşmüş ve bazılarına da bakmıştım. Ama bulamıyordum. Gözümü karartmış 0 km almaya bile niyetlenmiştim. Bari dedim "Daytona alayım, sonra Spyder'a geçerim". Malesef öyle de olmadı. Cumartesi günü Direksiyon sınavını geçtim. Pazar günü de temiz ve fiyatı uygun bir Mondial 250 MCT denk geldi. Dün de devir işlemlerini yaptım. Bugün sigortayı yaptırdım. Ne yapalım kısmet böyleymiş...:soru?

2_rock
22.March.2016, 23:15
Koray abi sağlık olsun 2 tekerin hepsi güzeldir. Dediğin gibi neye niyet neye kısmet oldu vallahi.hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle

spue
22.March.2016, 23:21
Koray,
Her şeyden önce hayırlı olsun...nazar... şimdilik 2 tekerin zevkini çıkar,kazasız sorunsuz, sonrasında yollara ve hayatına daha çok makina girecek...tabii spyder da.8)

Ozan
22.March.2016, 23:29
Hayirli olsun kazasiz belasiz. Onemli olan ruzgari hissetmen, bununla bitmicek gerisi gelecektir :)

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:30
Koray abi sağlık olsun 2 tekerin hepsi güzeldir. Dediğin gibi neye niyet neye kısmet oldu vallahi.hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Aldora sorma kardeşim. Sen biliyorsun işte. Neyse MCT ile başlayayım da. Spyder sevdam geçmiş değil. Teşekkürler iyi dileklerin için.

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:31
Koray,
Her şeyden önce hayırlı olsun...nazar... şimdilik 2 tekerin zevkini çıkar,kazasız sorunsuz, sonrasında yollara ve hayatına daha çok makina girecek...tabii spyder da.8)

Teşekkür ederim. MCT ile başlangıç yapayım arkası gelecek.

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:31
Hayirli olsun kazasiz belasiz. Onemli olan ruzgari hissetmen, bununla bitmicek gerisi gelecektir :)

Teşekkürler güzel dilekleriniz için.

FouL
22.March.2016, 23:34
Hayırlı olsun hiç olmamasından da rüzgarın keyfini çıkarmak en iyisi.. Kısmet ileride gönlündeki makineye geçtiğinde mct ile tecrübe edinmiş olursun.. Açıkçası mct nin şeklini ben çok seviyorum.. Güle güle kullan.. nazar

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:40
Hayırlı olsun hiç olmamasından da rüzgarın keyfini çıkarmak en iyisi.. Kısmet ileride gönlündeki makineye geçtiğinde mct ile tecrübe edinmiş olursun.. Açıkçası mct nin şeklini ben çok seviyorum.. Güle güle kullan.. nazar

Teşekkürler. Evet biraz da dediğiniz sebepten dolayı aldım MCTyi. Çok uğraştım Spyder yada Daytona olsun diye ama olmadı, denk gelmedi, hep bir sorun çıktı. Neyse bu sene/bu sezon MCT ile vakit geçireceğim artık...

CELİL
22.March.2016, 23:43
Koray mct hayırlı olsun kısmet bunaymış ileride gönlündeki spyder'e geçersin kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:51
Koray mct hayırlı olsun kısmet bunaymış ileride gönlündeki spyder'e geçersin kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)

Celil Bey, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet kısmet MCT imiş. Ama Spyder halen gönlümde...

e.erbaş
22.March.2016, 23:54
Abi mct güzel makinadır,hayırlısı olsun.Güle güle kullan :)

newmoon06tr
22.March.2016, 23:55
Koray, hayırlı olsun. 2 tekerin zevki marka ve modelde değil, karşıdan gelen rüzgarı hissetmekte.Bu bir başlangıç olarak kabul edip, sonrasında daha nice hayalindeki makinalara kavuşman dileğiyle, farın ve yolun açık olsun.

BLUEBORAN
22.March.2016, 23:57
Abi mct güzel makinadır,hayırlısı olsun.Güle güle kullan :)

Ergun, teşekkür ederim, güzel dileklerin için. Spyder olmadı MCT denk geldi. Başlangıç, acemilik için böyle oldu.

BLUEBORAN
23.March.2016, 00:00
Koray, hayırlı olsun. 2 tekerin zevki marka ve modelde değil, karşıdan gelen rüzgarı hissetmekte.Bu bir başlangıç olarak kabul edip, sonrasında daha nice hayalindeki makinalara kavuşman dileğiyle, farın ve yolun açık olsun.

Ali Bey teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. MCT ile başladım işte elbet devamı gelecek...

HALİL
23.March.2016, 00:05
hayırlı olsun. allah kazasız yolculuklar nasip etsin.

BLUEBORAN
23.March.2016, 00:08
hayırlı olsun. allah kazasız yolculuklar nasip etsin.

Halil teşekkür ederim. Sen de al artık beraber gezelim:)

HALİL
23.March.2016, 00:11
Halil teşekkür ederim. Sen de al artık beraber gezelim:)

bakalım inşallah ehliyet sınavı nasıl zor mu.

BLUEBORAN
23.March.2016, 00:16
bakalım inşallah ehliyet sınavı nasıl zor mu.

Eğer motor sürmeyi biliyorsan, ilk aşama olan parkurda yapılacaklara biraz çalışman gerek. Şöyle ki; dubalar arasından zik zak yaparak gidiyorsun sonra dönüp 8 çiziyorsun sonra uzun bir platform var oradan düşmeden geçmen gerek ve son olarak hızlanıp ani fren yapıyorsun ve 2 dubanın arasından geçiyorsun. Bunlar için o parkurda pratik yapman gerekebilir. İkinci aşamada da trafiğe çıkıyorsun. Sinyallere ve hız limitine dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmuyor. Ben aldıysam, herkes alır:)

Peder
23.March.2016, 00:19
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerin düz bassın :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BLUEBORAN
23.March.2016, 00:23
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerin düz bassın :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

yenidunya
23.March.2016, 00:38
En güzel motor anahtarı cebinde olan motordur. Hayırlı olsun

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
23.March.2016, 00:52
Koray abi hayırlı olsun. Sonunda iki tekerine kavuştun. Dilerim tekerine taş değmesin. Güle güle keyifle kullan.8)

2_rock
23.March.2016, 01:38
Abi makinanın adını ne koydun ?

centaur
23.March.2016, 16:22
Allah kaza-bela vermesin,tekerin düz bassın :)

tbaylan
23.March.2016, 16:25
Bildiğiniz üzere sıkı ve yoğun bir şekilde Spyder hayranıyım. Adana ve çevresinde bulabildiğim ne kadar Spyder var ise görüşmüş ve bazılarına da bakmıştım. Ama bulamıyordum. Gözümü karartmış 0 km almaya bile niyetlenmiştim. Bari dedim "Daytona alayım, sonra Spyder'a geçerim". Malesef öyle de olmadı. Cumartesi günü Direksiyon sınavını geçtim. Pazar günü de temiz ve fiyatı uygun bir Mondial 250 MCT denk geldi. Dün de devir işlemlerini yaptım. Bugün sigortayı yaptırdım. Ne yapalım kısmet böyleymiş...:soru?

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah8)

ckaraca
23.March.2016, 16:28
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.

Ömer
23.March.2016, 17:00
Koray hayırlı olsun, kısmetten öte köy yokmuş. Kazasız belasız keyifli kullanman dileğiyle

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:02
En güzel motor anahtarı cebinde olan motordur. Hayırlı olsun

Öyleymiş valla. Teşekkürler...

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:03
Koray hayırlı olsun, kısmetten öte köy yokmuş. Kazasız belasız keyifli kullanman dileğiyle

Teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için.

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:04
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.

Teşekkür ederim Cenk Bey, güzel dilekleriniz için.

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:06
Koray abi hayırlı olsun. Sonunda iki tekerine kavuştun. Dilerim tekerine taş değmesin. Güle güle keyifle kullan.8)

Uğur kardeşim teşekkür ederim güzel dileklerin için...

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:09
Abi makinanın adını ne koydun ?

Aldora eğer Spyder alabilseydim bazı isimler vardı aklımda. Ama bu şekilde sürpriz olunca inan hiç bir şey düşünmedim. Bilinen adı ile Macit diyorum.

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:11
Allah kaza-bela vermesin,tekerin düz bassın :)

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için...

BLUEBORAN
24.March.2016, 22:11
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah8)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

yenidunya
26.March.2016, 16:08
O değil de çantaları benim teg alın çantaları ile değişmek mi,n

yenidunya
26.March.2016, 16:09
Jantları benim regalin jantlariyla

2_rock
26.March.2016, 16:46
Koray abicim nerde fotolar hani??