Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik patlarsa
dbxerdem
23.March.2016, 00:51
Uzun yolda lastik patlarsa ne yapılmalı? Bir süredir kafamda bu soru var. Araba da stepne tak devam et. Motor da aklıma gelen ilk şey yanımda tamir spreyi taşımak. Tama hadi onu siktik beni ilk lastikciye kadar götürdü. Oto lastikcii bizim lastikleri sökmeden tamirden anlar mı? Arka lastik sokulurse zincir gergi ayarı filan yapılması gerekiyor mu? Belki biraz amatörce bir soru oldu ama :)) simdiden teşekkürler.8)
erhan_
23.March.2016, 00:56
Lastik fitilleri var abi, uzun yola çıkarken almıştım ama hiç kullanmadım. Buluşmada getiriyim uygulamalı deneriz olmazsa birimizde :cheesy:
Nıka Kelevic
23.March.2016, 00:58
Bildiğim kadariyla fitil ile tamir yapılıyor ve teker sökülmüyor, hatta izin yolda yanına alıyor millet.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dbxerdem
Lastik fitilleri var abi, uzun yola çıkarken almıştım ama hiç kullanmadım. Buluşmada getiriyim uygulamalı deneriz olmazsa birimizde :cheesy:
Tamam Eren nim motorda deneriz :cheesy::):):)
Bypale
Lastik tamir kiti işe yarıyo diye duymuştum. Gözümle görmedim abi. Arka lastiğin zincir ayar pullarını ve gergi civatalarını sökmediği sürece mili çıkartmasıyla lastik boşa düşer zaten. Taktığındada aynı yerden dewam eder. Ayarı kaçmaz abicim. Lastiği sökmedende fitil yöntemiyle tamiri mümkün. Ki inşallah bunları düşünecek yada yaşayacak anlar uzak olsun hepimize.8)
2_rock
23.March.2016, 01:36
Dayım da bir dalga var nato nun kullandığı bir malzeme.aynı lastik köpüğü gibi ama kesin çözüm çok pahalı bir şeymiş istersen sana yapayım ama vermem dedi.lastiğin havası boşaltılıyor ve içine bir miktar bu maddeden sıkılıyor ve lastik sisiriliyor.deyince bile kendiliğinden hemen deliği kapatıyor ve asla açılma yapmıyor. Bunu patlamadan sıkıyorsunuz lastiğin içine.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.