Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Bir Alışma ve Tanışma (Sinirbazzz)
sinirbazzz
23.March.2016, 01:46
DD150E-2 ve ben vitesli ve böylesi bir motorla sürüşlerim olmuştu fakat kendi motoruma sahip olmam birbirimizi kaçınılmaz bir tanışma sürecine soktu. Her yola çıkışımda o mu beni yoksa ben mi onu taşıyacağım diye sorular yankılanıyor beynimde sonrasında sevecen bir halde çalıştırıyorum karşılık olarak ılımlı yaklaşıyor bana vee yoldayız. Garip diyaloglarla süren yolculuk esnasında dünya ve birçok şeyden uzaklaşıp bir yere varmak düşüncesi oluyor sürüş bu halde devam ediyor. Sürüş esnası ve sonrasında ki kontak kapama anına kadar yaşanılan insani duygular gerçekten çok hoş. Eminim birçok dostum ve büyüklerim daha tecrübelidir bu konuda ama bir şeyin ilki vardır ya ve o eşsizdir yıllar sonra o ilk an hala unutulmaz işte bende bunu yaşıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim...
CELİL
23.March.2016, 01:51
Harika.heyacanlı.keyifli.mutlu.mesut ilk sürüşlerin yerini hiç bir şey tutmaz tadını çıkar :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll:
2_rock
23.March.2016, 01:54
Kardeşim hissiyatını ve o inanılmaz duygularını çok iyi anlayabiliriyorum. İnanırmisin bende o hissiyat ve heyecan her motorun yanına gittiğimde ve calistirdigimda oluyor.geçmek bilmeyen bir his ve aşktır ki insanı herşeyin uzaklaştırıyor. Heleki motorun üzerinde bir yere gidiyorsam hayatla bağlarım kopuyor genel de bambaşka bir dünyada yaşıyorum ve tarif edilemeyecek bir mutluluk ve sevinç kaplıyor içimi adrenalin değil bende ki orgazm olabilir.motor aşkı böyle birşeydir.
Gonlunu iki tekere kaptiran herkes senin hissettigin duugularin aynisini hissediyodur...Aldora'ninda soyledigi gibi AŞK'tir bu.
Bende motorumu calistirdigimda, motor isinana kadar konusurum onla, ellerimi ve gozlerimi ayirmam bi an olsun (karım duymasin ) . dış dunya ile ilisigimi, bi sualtina dalista birde motorumun uzerin keserim....is stresi, evin faturalari, ay sonunu nasil denk getircem, cocugun okul giderleri vb..... Hicbirseyi umursamam. Taaa ki kontak kapatip ayagimi yere koyup motorumdan inene kadar... İste gene hayata kaldigim yerden devam
ckaraca
23.March.2016, 11:09
Güzel duygular Kardeşim. Bende yolda giderken depoyu seven, motorla muhabbet eden biriyim. Düşüp dirseğimi kırmamdan dolayı insanlar motora binmezsin artık diyor, ben hemen bineceğim, motorun ne suçu var ben düştüm diye onu savunuyorum... :) Bu arada benimde ilk motorum :)
Heyecanın hiç bitmemesi dileğiyle keyifli yolculuklar 8)
Bypale
23.March.2016, 11:31
Tam anlamıyla süper. Keyifiniz bozulmasın. 8)
Rednexi
23.March.2016, 11:34
İlkleri yaşıyorsun ve hiçbir zaman unutmayacaksın aynı duyguları yaşadık hala aldığım ilk gün hiç motora binmemiş biri olarak daha önce yaşadığım duygu dahada fazladır diye düşünüyorum ve o ilk sürdüğüm yolu hiç bir zaman unutmayaçağım :)
DarkMacros
23.March.2016, 12:10
DD150E-2 ve ben vitesli ve böylesi bir motorla sürüşlerim olmuştu fakat kendi motoruma sahip olmam birbirimizi kaçınılmaz bir tanışma sürecine soktu. Her yola çıkışımda o mu beni yoksa ben mi onu taşıyacağım diye sorular yankılanıyor beynimde sonrasında sevecen bir halde çalıştırıyorum karşılık olarak ılımlı yaklaşıyor bana vee yoldayız. Garip diyaloglarla süren yolculuk esnasında dünya ve birçok şeyden uzaklaşıp bir yere varmak düşüncesi oluyor sürüş bu halde devam ediyor. Sürüş esnası ve sonrasında ki kontak kapama anına kadar yaşanılan insani duygular gerçekten çok hoş. Eminim birçok dostum ve büyüklerim daha tecrübelidir bu konuda ama bir şeyin ilki vardır ya ve o eşsizdir yıllar sonra o ilk an hala unutulmaz işte bende bunu yaşıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim...
Hemen hemen aynı durumda hissediyorum bende :) 5 Gündür motorum var. Hep çalıştırırken şüphe kapatırken hüzün oluyor :)
frknulas
23.March.2016, 12:14
Eğer bi aksilik çıkmazsa şimdiki motorum daytona olucak. Ve eminim alidigimda ilk motorum olmamasına rağmen bu duyguları bende yasiycam. Bunlar güzel şeyler 8)
ereneren
23.March.2016, 12:43
bu herzaman hepimizde olan harika hisler kardeşim tabi ilkler baska benimde ilk motorum 150e-2 di ilk aldıgım günler geldi aklıma :) heycanımız hiç bitmesin
2_rock
23.March.2016, 13:48
Tam anlamıyla süper. Keyifiniz bozulmasın. 8)
Uğur abicim üzülme en yakın zamanda aynı hisler yeniden gelecek yeni motorla :Rockn Roll::cheesy:
centaur
23.March.2016, 15:53
Benim bebeğin ismi ''Raziye'' :) Aramızdaki bağ o kadar güçlü ki düşün mahkeme tutanaklarına bile geçti :) Sosyal medya hesaplarımdan birine koyduğum sadece rr min olduğu fotonun altına ''Raziye ile Çay Keyfi'' yazdığım için :) Eski eşim ve avukatı '' Aha yakaladık , aldatıyor ! '' heyecanıyla delil olarak sosyal medya hesabımın ekran görüntüsünü basırıp mahkemeye verdiler. Acayip komik bir andı. İnsan yorumları incelemez mi :) Altında da ''Abi yenge 250 cc lik mi? / Balansör var mı? / Maşallah su soğutmalıymış ''benzeri yorumlar vardı. Mahkemeye taşan bir hissiyatımız var Raziye ile :) Devlet resmiyeti tarafından kabul görmüş :)
Bahadır
23.March.2016, 18:19
Benim bebeğin ismi ''Raziye'' :) Aramızdaki bağ o kadar güçlü ki düşün mahkeme tutanaklarına bile geçti :) Sosyal medya hesaplarımdan birine koyduğum sadece rr min olduğu fotonun altına ''Raziye ile Çay Keyfi'' yazdığım için :) Eski eşim ve avukatı '' Aha yakaladık , aldatıyor ! '' heyecanıyla delil olarak sosyal medya hesabımın ekran görüntüsünü basırıp mahkemeye verdiler. Acayip komik bir andı. İnsan yorumları incelemez mi :) Altında da ''Abi yenge 250 cc lik mi? / Balansör var mı? / Maşallah su soğutmalıymış ''benzeri yorumlar vardı. Mahkemeye taşan bir hissiyatımız var Raziye ile :) Devlet resmiyeti tarafından kabul görmüş :)
hahahah :cheesy:
centaur
23.March.2016, 20:19
hahahah :cheesy:
Şaka gibi değil mi Bahadır? Lakin harbiden böyle oldu ,yani eksiği var fazlası yok :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.