Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor gaz yemıyor
AMZ35
23.March.2016, 23:01
Selamlar iyi forumlar herkese.
Bugun okula giderken benzinim olmasina ragmen motor gaz yemedi ve bir dakika boyunca calismadi. Sonra yedek depo kolunu cevirip calistirdim.
Aksam tekrar ayni sorun oldu ancak bu kez yedek depoyu aktiflestirmeden bir bucuk dakika sonra motoru calistirdim duzgun bir sekilde.
Sorun ne olabilir?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e.erbaş
23.March.2016, 23:09
Benzin hortumunu çıkarıp vanayı kontrol ettiniz mi? Sağlıklı benzin akışı var mı? Musluğa pislik gelmiş tıkanmış olabilir.Motorunuz uzun süreli kullanılmadıysa deponun dibinde tortu olabilir.
AMZ35
23.March.2016, 23:16
Benzin hortumunu çıkarıp vanayı kontrol ettiniz mi? Sağlıklı benzin akışı var mı? Musluğa pislik gelmiş tıkanmış olabilir.Motorunuz uzun süreli kullanılmadıysa deponun dibinde tortu olabilir.
Vanayi kontrol etmedim hortum nasil cikarilir bilmiyorum benzin akisi saglikli mi onu da bilmiyorum. Ama motor aktif olarak kullaniliyordu.
tbaylan
23.March.2016, 23:24
Jikle acik oldugundan motor boguluyor olabilir. Yada benzin deposunun kapagi cok siki kapali oldugundan havasiz kalip emis olmayabilir. Tum secenekleri degerlendirmek lazim
AMZ35
24.March.2016, 00:01
Jikle acik oldugundan motor boguluyor olabilir. Yada benzin deposunun kapagi cok siki kapali oldugundan havasiz kalip emis olmayabilir. Tum secenekleri degerlendirmek lazim
Abi jikle kapaliydi. Deponun agzini sonuna kadar kapattim bilerek siki olsun benzin ucmasin diye. Bu hatali bi durum mu? 😄
tbaylan
24.March.2016, 00:06
Abi jikle kapaliydi. Deponun agzini sonuna kadar kapattim bilerek siki olsun benzin ucmasin diye. Bu hatali bi durum mu? 😄
Yani benim basima oyle bi durum gelmisti. Bes dakka gidip motor tekleyip stop ediyordu. Servisi aradim depo kapagini siki sikiya kapatmadan git oyle dene demisti. Sorun cozulmustu. Sen de bir dene bakalim sonuc ne olacak
2_rock
24.March.2016, 18:06
benzin filtesinide kotrol etmeni öneririm yada depoda tortu ve ya pislik varsa tıkamış olabilir.benzin alıp bütün varyantları denemeni öneriorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.