Orijinalini görmek için tıklayınız : Donuna kadar ıslanmak
UfoGörenMasumÖğrenci
24.March.2016, 20:18
Bugün ilk yağmur sürüşümü yaptım. Sizinle paylaşmak istedim. Arkamda 85 kg lık artcım ve ben donumuza kadar ıslandık. Ben zaten yağmuru seviyorum. Hayalimde vardı yağmurda sürmek ama artcısız:) cunku arkamdakı arkadaş bizi tehlıkeye sokuyor terse yatıyordu :D kaç kere yalpaladıkda caktırmadım :D
Bu arada yagmurlu havalarda sürerken gerekli tüyolar nelerdir? Yardımcı olursanız teşekkürler. :) :Rockn Roll:
Bahadır
24.March.2016, 21:37
Artçıyı uyarmak ilk tüyo :cheesy: Daha yavaş gitmek.Takip mesafesini uzun tutmak.Virajlara daha dik girmeye çalışmak8)
UfoGörenMasumÖğrenci
24.March.2016, 22:37
Artçıyı uyarmak ilk tüyo :cheesy: Daha yavaş gitmek.Takip mesafesini uzun tutmak.Virajlara daha dik girmeye çalışmak8)
aynen yaptım bunları zaten :D :artiz:
e.erbaş
24.March.2016, 23:02
Ben yağmurda sürmüyorum.Bi kaç defa yakalanmıştım hatta birinde telefonumun içine su kaçmıştı falan.Sana tavsiyem ani frenlemeden kaçınmak ve mümkün olduğunca yavaş gitmek.
Peder
24.March.2016, 23:04
Fren ve lastikler çom önemli. Ansızın zalımın kızı asfaltla tanışabiliyor insan :D
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UfoGörenMasumÖğrenci
25.March.2016, 01:53
Benımde telefonum ıslandı suan prince gomulu :D
Lastıkler orjı lastık zaten. Allaha emanetiz :) Çok sükür daha zalım asfaltla tanısmadım ama yakındır tanısırım dıye umuyorum. İnşallah tanısmamız sert gecmez :D
eNkaZw
25.March.2016, 02:11
vaktin bolsa, hava soğuk değilse ve yağmur sağanak yağıyorsa benim çok hoşuma gidiyor yağmurda sürmek ne yalan söyleyim :) özellikle öğrencilik yaptığım Sakarya Hendek'te. trafik yok, yollar bomboş herkes bi yerlere kaçışmış, ortalıkta mis gibi toprak kokusu. Sonbaharın hüznüne yağmurun getirdiği ferahlık ve bide tabiki motosiklet terapisi eklenince parayla asla sahip olamayacağımız bir huzur getirirdi. ama aynı şeyi maalesef İstanbul için söylemem. yağmuru sevip ıslanmayı göze alsanız, kenardan köşeden ağır ağır tadını çıkararak ilerlemenize muhakkak çomak sokanlar oluyor. yerdeki pis çamurlu suyu 120 km hızla yanınızdan geçen bi otomobil komple üstünüzden geçirdiği zaman yagmura mı küfretsem yoksa duruma mı derken bi bakmışsınız en fanatik hava durumu takipçisi oluvermişsiniz :)
kardeşim ben tavsiye verebilecek kadar deneyimli değilimdir, daha yavaş ve daha dikkatli ol diyebilirim sadece :cheesy:
2_rock
25.March.2016, 02:13
yağmur mu dedin çok tanısık geldi bana bu ıslanmak bizim görevimiz :cheesy:
batebay
25.March.2016, 09:53
Dün aksam ciktim bende 7 gibi,9 da eve geldim kaval ve diz kapagi iptal,tek kuru yer kaskın içi... Ama alisigiz tabi [emoji3]
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
DarkMacros
25.March.2016, 10:12
Cebinde her zaman bir poşet taşımanı gerektiren bir durumdur. Telefon cüzdan ruhsat sığacak kadar olsa yeter. Sonrasında usulüne uygun gusulünü yapmış olursun :)
tbaylan
25.March.2016, 11:17
Yağmurda sürmekten nefret ediyorum aslında. Ama uygun kıyafetle eziyet; keyfe dönüşebiliyor. Fakat çok dikkat etmelisin yağmurda yapılan sürüşlerde. Şerit üzerindeki konumlanman, takip mesafen hayat kurtarıcı olur. Şehir içerisindeysen karşı şeritten gelip çukurdan su sıçratacak araçlar için her zaman hazırlıklı ol. Bir anda kaskına çarpan su korkutup kaza yapmana sebebiyet verebilir.
Ayrıca artçını da uyarman gerekiyor kardeşim. Artçılı sürüşlerde hayati önem taşıyan sürücü olmuyor. Yerinde durmasını söyle, durmuyorsa vur tekmeyi at motordan:::::
frknulas
25.March.2016, 11:23
Çok aşırı sağanak olmadığı zaman ben severim yağmurda kullanmayı nedensiz çok hoşuma gidiyo :) tüyo olayına gelirsek öndeki araçla takip mesafene ve fren mesafesine dikkat etmen, ani frenlerden mümkün olduğunca kaçınman ve son olarak slalom tarzı hareketlerden uzak durmak olur benim soyliyceklerim 8)
Rednexi
25.March.2016, 12:20
Yağmurda sürmek ayrıcalıktır :) her zamankinden daha yavaş ve daha dikkatli olmak gerekir
2_rock
25.March.2016, 13:07
Keyfini çıkarmaya bak ben genelde öyle yapıyorum baktım yağmur çamur yapacak birşey yok yavaş yavaş gidiyorum ıslanmış zaten vur dibine dibine diyorum devam ediyorum mutlu mesut
Motorcu adam kedi misali yağmuru pek sevmez. (Motor kullanırken) Ama yakalanınca yapacak bir şey kalmıyor.
Bir kez daha aramıza hoş geldin (Yağmurda sürerek) :)
DarkMacros
25.March.2016, 22:54
Bu gün de ıslandık :)) susamıştım gelesiyse kadar su içtim [emoji85]
F.t.s kill your self
UfoGörenMasumÖğrenci
26.March.2016, 00:33
vallahi motoru cektım ben kapattım 1 hafta saganak :sustum:
2_rock
26.March.2016, 01:53
umut yağmurdan bu kadar korkma berekettir ama dikkatli olmayı unutma
UfoGörenMasumÖğrenci
26.March.2016, 15:20
umut yağmurdan bu kadar korkma berekettir ama dikkatli olmayı unutma
abi yağmurluk yok :D cok ıslanıyorum :D dikkat önemlide buranın insanı biraz değil bir hayli mal oldugundan kafa hareketlerını takıp etmekten yoruluyorum. Sİnyansıl ani dönüşler yolda bı sag bı sol yapanlar. ani fren yapıp kih kih gülen ibneler. Birde ıslak hava girerse bu olaya dikkat etsek bile basımıza biseyler gelcek. Yoksa yağmurda motor.. :D o vizördeki yagmur damlaları. Hele birde bugu tutmayan camınız var ise :D tadından yenmiyor :Rockn Roll:
2_rock
26.March.2016, 16:53
abi yağmurluk yok :D cok ıslanıyorum :D dikkat önemlide buranın insanı biraz değil bir hayli mal oldugundan kafa hareketlerını takıp etmekten yoruluyorum. Sİnyansıl ani dönüşler yolda bı sag bı sol yapanlar. ani fren yapıp kih kih gülen ibneler. Birde ıslak hava girerse bu olaya dikkat etsek bile basımıza biseyler gelcek. Yoksa yağmurda motor.. :D o vizördeki yagmur damlaları. Hele birde bugu tutmayan camınız var ise :D tadından yenmiyor :Rockn Roll:
Bu arada Düzcede üye var yeni irtibata geçiniz orada geçersiniz belki bir oluşumda orada baslar8)
UfoGörenMasumÖğrenci
26.March.2016, 18:00
Bu arada Düzcede üye var yeni irtibata geçiniz orada geçersiniz belki bir oluşumda orada baslar8)
nick i ney abi? Numara pls :soru?:Rockn Roll:
2_rock
26.March.2016, 18:28
nick i ney abi? Numara pls :soru?:Rockn Roll:
Topram yanlış görmüşüm Kocaeli imiş :cheesy:
UfoGörenMasumÖğrenci
26.March.2016, 18:51
Topram yanlış görmüşüm Kocaeli imiş :cheesy:
biliydim böyle olacağını :D 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.