Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah dd 150e-2 ariyorum.

toyregalci
25.March.2016, 17:31
Bulduğum motoru aksilikler sonucu alamadim ve satılmış.
Yeniden motor arayışı içindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim bu güzel aileye...

FouL
25.March.2016, 17:50
Yunus emre herşeyin hayırlısı demekki kismetinde değilmiş.. Umarım en kısa sürede yeni makinene kavuşursun.. Ankaradaki Arkadaşlar Yunus emreye yardımcı olun temiz motor bulmasına..

2_rock
25.March.2016, 17:54
Yunus Emre ile görüşüp foruma başlık açmasını önerdim belki zatan arkadaşlar vardır diye bizde kendisine elimden geldiğince yardım etmeye ve araştırmaya başladık. Kardeşim inşallah en yakın zamanda aradığı motora kavuşacaktır

erhan_
25.March.2016, 18:19
Şu motora bi bakabiliriz aslında, bayadır ilanda ama Çubuk'ta olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Sahibiyle bi görüş, olmadı bi Karagöl gezisiyle birleştirir motora da bakarız 8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-siyah-mat-regal-raptor-alarmli-kacmaz-275699156/detay

2_rock
25.March.2016, 22:39
Yunus Emre en yakın zamanda buluşmaya bekliyorum kardeşim şu motor işinide konuşup bulalım sana temiz bir makina

toyregalci
26.March.2016, 00:22
Şu motora bi bakabiliriz aslında, bayadır ilanda ama Çubuk'ta olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Sahibiyle bi görüş, olmadı bi Karagöl gezisiyle birleştirir motora da bakarız 8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-siyah-mat-regal-raptor-alarmli-kacmaz-275699156/detay

Evet uzun zamandır ilanda o motor fiyatı emsallerine göre düşük bu biraz şüphe uyandırıcı... Birde 12 bin km de model yükseltmem zaman alacak ileride beni üzecek sorunlar çıkartabilir diye düşünüyorum :oops:

toyregalci
26.March.2016, 00:29
Yunus Emre en yakın zamanda buluşmaya bekliyorum kardeşim şu motor işinide konuşup bulalım sana temiz bir makina

Evet abi en yakın zamanda buluşmaya gelmek istiyorum buluşma yerleri uzak düşüyor genelde bana teeee sincan dan gelmem gerekiyor malum motor yok zor oluyor. Bakalım nasibimizde varsa çıkar elbet bir motor :)

2_rock
26.March.2016, 01:54
Evet abi en yakın zamanda buluşmaya gelmek istiyorum buluşma yerleri uzak düşüyor genelde bana teeee sincan dan gelmem gerekiyor malum motor yok zor oluyor. Bakalım nasibimizde varsa çıkar elbet bir motor :)

kardeşim ayarlıyacaz sana bi motor sıkma canını aceleci davranma yeter ki adam gibi bir makina alalım 8)