Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara için Ehliyet Ruhsat
качелка
26.March.2016, 14:49
Selam arkadaşlar. Ankara'da yeni aldığım Yamaha R25 motoruma plaka ve ruhsat işlerimde pratik yol tarif edecek, fiyat verebilecek olan var mı? Uygun fiyatlı sürücü kursu ve sigortacısı olan var mı?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UfoGörenMasumÖğrenci
26.March.2016, 15:24
Serkan abi öncelikle merhaba. Motorun hayırlı olsun. Artık kurslar pek bi fiyat farklılıgı gosteremıyor. Meb değiştirdi kanunu valilikten fiyat belirliyor. en düşük 650 aşağı yukarı biraz oynar tabiki tanıdık bulursan. normal fiyatlar suan 850 lira falan. Ama söylediğim gibi ehliyeti 650 liraya falan ındırebiliyorlar tanıdık olursa. Ruhsatında eve geliyor artık. 7 lira ücreti var benimki geldi 2 hafta önce. Bildiklerim bu kadar. İyi sürüşler :):Rockn Roll:
Sigorta ise babamın üstündeydı ılk motordu hemde. 940 lira ödedim ben :/ :cry:
2_rock
26.March.2016, 16:51
Plaka ve evrak işleri için ankarada emniyetin orada bir abimiz var ufak bir ücret karşılığı bu işleri koşturuyor. Dün söylemiştim gerçi lazım olursa haber numarasını verebilirim
2_rock
26.March.2016, 16:51
Sürücü kursu için oya sürücü kursu kizilayda en uygun fiyat orada
Mustafa Gözgen
27.March.2016, 03:15
Selam arkadaşlar. Ankara'da yeni aldığım Yamaha R25 motoruma plaka ve ruhsat işlerimde pratik yol tarif edecek, fiyat verebilecek olan var mı? Uygun fiyatlı sürücü kursu ve sigortacısı olan var mı?
Abi benim de ali abinin de sigorta yaptırdığımız bi abimiz var sigorta için onu düşünebiliriz
качелка
27.March.2016, 12:24
Sürücü kursu için oya sürücü kursu kizilayda en uygun fiyat orada
OK. Buluşmada netleştirelim o zaman
качелка
27.March.2016, 12:25
Abi benim de ali abinin de sigorta yaptırdığımız bi abimiz var sigorta için onu düşünebiliriz
Mustafa kardeşim buluşmada konuşalım o zaman. Plan program yapalım
качелка
27.March.2016, 12:27
Serkan abi öncelikle merhaba. Motorun hayırlı olsun. Artık kurslar pek bi fiyat farklılıgı gosteremıyor. Meb değiştirdi kanunu valilikten fiyat belirliyor. en düşük 650 aşağı yukarı biraz oynar tabiki tanıdık bulursan. normal fiyatlar suan 850 lira falan. Ama söylediğim gibi ehliyeti 650 liraya falan ındırebiliyorlar tanıdık olursa. Ruhsatında eve geliyor artık. 7 lira ücreti var benimki geldi 2 hafta önce. Bildiklerim bu kadar. İyi sürüşler :):Rockn Roll:
Sigorta ise babamın üstündeydı ılk motordu hemde. 940 lira ödedim ben :/ :cry:
Merhaba kardeşim. Baya bi paraymış yaw aslında. Plaka takmadan satsam mı motoru [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
2_rock
27.March.2016, 15:22
Emniyetten tanıdıkların varsa onlarla hallet ehliyet için fiyat araştırması yapabilirsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.