Orijinalini görmek için tıklayınız : motosikletcim motor alıcam
reddevıl
29.March.2016, 22:08
merhaba arkadaslar malatyadan yazıyorum herkese selamlar.
burda rr bayısı olmadıgı ıcın dısardan almam gerekıyor ıstanbulda motosıkletcım fırmasını yakından tanıyan varmı ıletısıme gecıp sıparıs vermek ıstıyorum bırkac arkadas almayı dusunuyoruz, yuksel beyı tanıyan varsa fıyatta yardımcı olabılecek buraya yazarsa ona göre kendısıyle gorusucem .
CELİL
29.March.2016, 23:32
Merhaba Murat üyeliğinde çok eskiymiş aktif olmamışsın ama ben yinede yardımcı olayım
RR Bayi Motosikletcim'in sahibi Yüksel abi güvenilir sağlam bir bayidir güvenle alış veriş yapabilirsin malatya'ya makinaları kargo ile yollar telefonu yukarıdaki reklam linkinde var oradan bakarsın ararsan benim adımı ver elinden gelen indirimi ve kolaylığı sağlar 8)
reddevıl
30.March.2016, 00:09
Celil bey yardımlarınız için teşekkürler, evet uyeligim baya eski bayadir bu motora ilgim var pek mesaj yazmasamda arada takip ediyordum, bazı sorunlardan motor almam gecikti, kısmet bu zamanaymis, bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım. Özelden tlf yazabilirseniz yarın sizide aramak isterim hem tanismis oluruz hemde motor olayını konuşmuş oluruz yardımlarınız için teşekkürler
ereneren
30.March.2016, 00:40
en kısa sürede motorlarınızı alırsınız inşallah malatyada canlansın yollarda forumda aktif olmanız dileğiyle :)
2_rock
30.March.2016, 01:14
murat abi o zaman şimdiden motorun hayırlı olsun diyelim malatyada da bie oluşum içerisine girersiniz artık.hangi modeli düşünüyorsunuz ?
reddevıl
30.March.2016, 01:27
murat abi o zaman şimdiden motorun hayırlı olsun diyelim malatyada da bie oluşum içerisine girersiniz artık.hangi modeli düşünüyorsunuz ?
Spyder 250 düşünüyorum Malatya da motorcu arkadaşlar var ancak rr pek yok göremiyorum inş hızlı bi şekilde cogaliriz Turkriders ekibi var malatyada
2_rock
30.March.2016, 01:29
Spyder 250 düşünüyorum Malatya da motorcu arkadaşlar var ancak rr pek yok göremiyorum inş hızlı bi şekilde cogaliriz Turkriders ekibi var malatyada
o zaman raptorriders adımlarınıda siz atın forumdan bizlerden ve yönetimden sonuna kadar destek alacağınıza eminim8)
reddevıl
30.March.2016, 01:30
en kısa sürede motorlarınızı alırsınız inşallah malatyada canlansın yollarda forumda aktif olmanız dileğiyle :)
Bundan sonra aktif olucaz inş Teşekkürler
reddevıl
30.March.2016, 01:33
o zaman raptorriders adımlarınıda siz atın forumdan bizlerden ve yönetimden sonuna kadar destek alacağınıza eminim8)
İnş böyle bi ekip kurma şansımız olur destek için teşekkürler
Peder
30.March.2016, 07:10
Bir an evvel motorunuza kavuşup forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle. Malatya da RaptorRiders olursa çok güzel olur :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah en kısa sürede Spyder'ına kavuşursun. Tabi seninle beraber bekleyen diğer arkadaşlarında.
Şimdiden hayırlı olsun...
Bahadır
30.March.2016, 10:44
Regal olmasına gerek de yok.Chopper/Cruiser olması yeterli ;)
centaur
30.March.2016, 11:08
Celil bey yardımlarınız için teşekkürler, evet uyeligim baya eski bayadir bu motora ilgim var pek mesaj yazmasamda arada takip ediyordum, bazı sorunlardan motor almam gecikti, kısmet bu zamanaymis, bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım. Özelden tlf yazabilirseniz yarın sizide aramak isterim hem tanismis oluruz hemde motor olayını konuşmuş oluruz yardımlarınız için teşekkürler
Allah öncelikle gönlündekini versin dostum.. Celil Başkanın yardımları ve desteği büyüktür. Yüksel Abi de on numara bir adamdır keza oğlu da öyle... Başkanımızın dediği gibi elinden gelen indirim ve kolaylığı yaparlar. Ben de spyder ımı Yüksel Abi'den aldım,tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
AMZ35
30.March.2016, 11:32
Size ve tum arkadaslariniza simdiden hayirli olsun motorsikletleriniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reddevıl
30.March.2016, 12:59
tüm temennılerınız ıcın tesekkurler arkadaslar en kısa zamanda yollarda olmak umidiyle
reddevıl
01.April.2016, 19:43
Ankara ...... motor sedat beye hersey için tesekkurler motorda anlaştık nısan son haftası gıbı motorum gelıyor inşallah
CELİL
01.April.2016, 21:59
Ankara ...... motor sedat beye hersey için tesekkurler motorda anlaştık nısan son haftası gıbı motorum gelıyor inşallah
Murat hayırlı olsun motoru alınca resimlerini bekliyoruz 8)
Not: sponsor olmayan RR firmalarını açık ekrandan yazmıyoruz (forum kuralı)
reddevıl
01.April.2016, 22:16
Murat hayırlı olsun motoru alınca resimlerini bekliyoruz 8)
Not: sponsor olmayan RR firmalarını açık ekrandan yazmıyoruz (forum kuralı)
Bilmiyordum Celil bey Özür dilerim
Motor gelir gelmez fotoğrafları atarım hersey için tesekkurler
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.