PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba RaptoRRıders Ailesi

Andarkan_
29.March.2016, 22:34
Merhaba ben Ankara'dan Yiğit Kaan 17 yaşındayım,öğrecıyım küçüklükten gelen motor sevgimi paylaşabılecegım bu ailede gerektiğinde yardım almak,gerektiğinde yardım etmek için bulunmaktayım.Büyüklerimi varsada kucuklerımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum ve parami birikip motor alıcagım Günü iple çekiyorum.

bronks
29.March.2016, 22:36
Umarim hayallerinin bir bir gerçekleşmesine bu forumda hep beraber şahid oluruz. Aramıza hoşgeldin :)

Andarkan_
29.March.2016, 22:41
Umarim hayallerinin bir bir gerçekleşmesine bu forumda hep beraber şahid oluruz. Aramıza hoşgeldin :)

Umarım abi hosbulduk güzel yorumun için teşekkürler.

UfoGörenMasumÖğrenci
29.March.2016, 22:51
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Bende senın gıbıydım alalı bır ay oldu :) İnşallah sende hayallerıne kavusursun :)

Bypale
29.March.2016, 22:53
Kurduğun hayallerin gerçek olması dileğiyle. Aramıza hoşgeldin kardeşim. 8)

Andarkan_
29.March.2016, 23:02
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Bende senın gıbıydım alalı bır ay oldu :) İnşallah sende hayallerıne kavusursun :)

Hosbulduk abi inşallah.

Andarkan_
29.March.2016, 23:06
Kurduğun hayallerin gerçek olması dileğiyle. Aramıza hoşgeldin kardeşim. 8)

Hosbulduk abi teşekkürler.

CELİL
29.March.2016, 23:19
Merhaba Yiğit Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah sende kısa sürede motoruna kavuşur keyfini sürersin 8)

2_rock
29.March.2016, 23:20
Yiğit Kaan hoşgeldin arada iş çıkışında müsait olursam arkadaş marketin orda görüşürüz. İnşaallah en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun. Derslerine çalışmayı unutma 👍

Bahadır
29.March.2016, 23:20
Aramıza hoşgeldin Yiğit Kaan.Umarım en kısa zamanda hayalini gerçekleştirirsin :)8)

AMZ35
29.March.2016, 23:26
Hosgeldin kardes. En kisa zamanda motoruna kavusman dilegi ile...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andarkan_
29.March.2016, 23:27
Merhaba Yiğit Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah sende kısa sürede motoruna kavuşur keyfini sürersin 8)

Hosbulduk Başkanım,İnşallah.

Andarkan_
29.March.2016, 23:36
Yiğit Kaan hoşgeldin arada iş çıkışında müsait olursam arkadaş marketin orda görüşürüz. İnşaallah en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun. Derslerine çalışmayı unutma ??

Hosbulduk Aldora abi,görüşürüz inşallah,derslerımede çalışıyorum abi merak etme.

Andarkan_
29.March.2016, 23:44
Aramıza hoşgeldin Yiğit Kaan.Umarım en kısa zamanda hayalini gerçekleştirirsin :)8)

Hosbulduk,inşallah.

Andarkan_
29.March.2016, 23:48
Hosgeldin kardes. En kisa zamanda motoruna kavusman dilegi ile...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosbulduk abi inşallah.

centaur
29.March.2016, 23:48
Hoşgeldin genç arkadaşım :)

Andarkan_
29.March.2016, 23:56
Hoşgeldin genç arkadaşım :)

Hosbulduk abi.

Ozan
30.March.2016, 00:42
hosgeldin Yigit.. hayallerinin pesinden kosarken olmazsa olmaz koruma ekipmanlarininda pesinden kosacagina eminim.. gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle...

FouL
30.March.2016, 00:57
Yiğit merhaba yeni üyeliğin hayırlı olsun.. İlk başlangıcını yapmış oldun.. Şayet ekipman toplamaya baslamadiysan kaskindan, montundan yavaş yavaş topla daha sonra Ankara toplantılarına katilirsin suruslerde onlarla artçı olarak yeni motorunu alana kadar takılır ihtiyacın olan bilgiye ve neler yapacaginada bu şekilde daha hızlı karar verirsin.. Ankara ekibi bu konu da sana her turlu yardımı yapacaktır.. Saygılar..

Realferman55
30.March.2016, 01:04
Yiğit kaan aramıza hoşgeldin gönlündeki motoru hayırlısıyla en kisa zamanda alırsın inşallah..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andarkan_
30.March.2016, 01:28
hosgeldin Yigit.. hayallerinin pesinden kosarken olmazsa olmaz koruma ekipmanlarininda pesinden kosacagina eminim.. gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle...

Hoşbulduk abi,merak etme önce ekıpmanların peşinden koşuyorum.İyi dıleklerın içinde teşekkür ederim.

Andarkan_
30.March.2016, 01:33
Yiğit merhaba yeni üyeliğin hayırlı olsun.. İlk başlangıcını yapmış oldun.. Şayet ekipman toplamaya baslamadiysan kaskindan, montundan yavaş yavaş topla daha sonra Ankara toplantılarına katilirsin suruslerde onlarla artçı olarak yeni motorunu alana kadar takılır ihtiyacın olan bilgiye ve neler yapacaginada bu şekilde daha hızlı karar verirsin.. Ankara ekibi bu konu da sana her turlu yardımı yapacaktır.. Saygılar..

Tavsiyelerin için çok teşekkür dilerim abi,soyledıgın gibi biri birbiri yerlerden başlamak lazım.Hayırlı geceler.

frknulas
30.March.2016, 01:38
Hoşgeldin yiğit kardeşim inşallah en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andarkan_
30.March.2016, 01:42
Yiğit kaan aramıza hoşgeldin gönlündeki motoru hayırlısıyla en kisa zamanda alırsın inşallah..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbulduk Burak abi,İnşallah.

Andarkan_
30.March.2016, 01:48
Hoşgeldin yiğit kardeşim inşallah en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşursun

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkkürler Furkan abi.:)

Mustafa Gözgen
30.March.2016, 02:16
Merhaba ben Ankara'dan Yiğit Kaan 17 yaşındayım,öğrecıyım küçüklükten gelen motor sevgimi paylaşabılecegım bu ailede gerektiğinde yardım almak,gerektiğinde yardım etmek için bulunmaktayım.Büyüklerimi varsada kucuklerımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum ve parami birikip motor alıcagım Günü iple çekiyorum.

Bro hosgeldin aramiza Ankara da sayimiz bir daha artti en yakin zamanda gorusmek ve gonlundeki motora kavusman dileyigle [emoji41][emoji3]

Peder
30.March.2016, 07:07
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. En kısa zamanda hayallerine kavuşman dileğiyle sabret :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CaNeR
30.March.2016, 09:24
Aramıza hoşgeldin yiğit motor ankaradaki abilerin sana yardımcı olacaktır forumu ve buluşmaları takip et 8)

Ömer
30.March.2016, 10:02
Yiğit Kaan hoş geldin...

Kerem Düzgün
30.March.2016, 10:06
Yiğit hoşgeldin kardeşim aramıza en kısa zamanda gönlünden geçen moturu alırsın inş. 8)

alibaba07
30.March.2016, 10:09
Hoşgeldiniz. İnşallah tez zamanda alırsın motorunu

DarkMacros
30.March.2016, 10:25
Hoşgeldin :). Motorun ve yeleğin olunca buradaki samimiyeti daha iyi anlıyorsun. En yakın zamanda motoruna kavuşman dileğiyle :)

Andarkan_
30.March.2016, 16:10
Hoşgeldin :). Motorun ve yeleğin olunca buradaki samimiyeti daha iyi anlıyorsun. En yakın zamanda motoruna kavuşman dileğiyle :)

Iyi yorumlarin Icin tesekkur ederim abi.

Andarkan_
30.March.2016, 16:12
Hoşgeldiniz. İnşallah tez zamanda alırsın motorunu

Hosbulduk abi insallah

toprakonur
31.March.2016, 20:59
Kardeşim aramıza hoşgeldin ankara ekibi iyidir bulusmalara katil istediğin makinayı paranı biriktirip alırsın umarım

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andarkan_
31.March.2016, 21:54
Kardeşim aramıza hoşgeldin ankara ekibi iyidir bulusmalara katil istediğin makinayı paranı biriktirip alırsın umarım

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosbulduk,tessekkurler abi.