Orijinalini görmek için tıklayınız : Ana Elektik Tesisatı
laerrof
30.March.2016, 20:53
Arkadaşlar tesisat komple yanmış durumda. Tesisatı nereden nasıl temin edebilirim.
yenidunya
30.March.2016, 20:59
Az biraz elektrikten alıyorsan kendin de yapabilirsin
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
laerrof
30.March.2016, 21:04
Vallahi hocam çok uzağım konuya keşke elimden gelse :(
yenidunya
30.March.2016, 21:27
Hepi topu 5 basit devre
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır
30.March.2016, 23:50
Demirtaş Motosiklet Ali ustaya sor.Onda olacaktı 8)
e.erbaş
31.March.2016, 00:55
Geçmiş olsun Ender,nasıl böyle bi şey oldu?
laerrof
31.March.2016, 01:21
Demirtaş Motosiklet Ali ustaya sor.Onda olacaktı 8)
Sahibinden de ilanını gördüm 200 lira diyor. Doğrusu başka yerlere de bakacağım en son çare Ali Ustaya giderim.
laerrof
31.March.2016, 01:22
Geçmiş olsun Ender,nasıl böyle bi şey oldu?
Sağ olasın Ergun Hocam. Doğrusu hiç bir fikrim yok garajda 3 aydır yatan motorun nasıl tesisat yanar akıl alr gibi değil.
2_rock
31.March.2016, 02:42
Peki nerden anladınız yandığını?
e.erbaş
31.March.2016, 11:40
Sağ olasın Ergun Hocam. Doğrusu hiç bir fikrim yok garajda 3 aydır yatan motorun nasıl tesisat yanar akıl alr gibi değil. Dostum elektrik işinden pek anlamam ama komple tesisat yanması kolay birşey değil,sigorta var herşeyden önce. Sorunun daha basit birşey olabilir. İyi ustaya baktır derim
Bahadır
31.March.2016, 11:58
Dostum elektrik işinden pek anlamam ama komple tesisat yanması kolay birşey değil,sigorta var herşeyden önce. Sorunun daha basit birşey olabilir. İyi ustaya baktır derim
Sigortanın amperi yüksek ise atmamış ve kablonun yanmasına sebep olmuş olabilir8)
2_rock
31.March.2016, 12:27
Ben merak ettim şimdi olayı. Benim bir kere deponun altındaki bütün tesisat yanmıştı Festivalden dönerken alet aldı motor bildiğin. Bir kezde regülatör den kablo kopuktu ,normal şekilde motora uçları başlayınca regülatöre giden -yanıyordu sonradan regülatör olduğunu anladık
Mefail
01.April.2016, 19:56
Benimde elektrikcimin vites gostergesinin elektrigini yanlis yerden almasi sebebiyle tum ana damarlar hamur olmus motor calisma hale gelmisti. Akabinde tamire verdigim usta dahada batirmisti.(100tl aldi)
Baktim olmayacak, 20metre rengarenk kablo aldim ve yanik kablolari sokup yerine takarak 25tl kablo masrafiyla bu isi halletmistim.
Bence acin kablolari, yanik gordugunuz kablolar yerine yenisini takarak bi deneyin ama tum kablolari sonuna kadar kontrol ettiginize emin olun
Sent from my iPhone using Tapatalk
2_rock
02.April.2016, 14:34
Şu aralar bendede arka lambadan bir sıkıntı var yeni lamba taksam bile yanmıyor bir ara ona bakmam gerek stop yanıyor ama fren yapana kadar yolda görüşmüyorum 😢
Mefail
11.April.2016, 04:06
Şu aralar bendede arka lambadan bir sıkıntı var yeni lamba taksam bile yanmıyor bir ara ona bakmam gerek stop yanıyor ama fren yapana kadar yolda görüşmüyorum [emoji22]
Genelde tam gidonun altinda ana damarlardan kopma oluyor arka stop kablosunun lehim birlesme noktasida bu gidon tarafi ana damarda...(sag sol cevirince gerilmeler olabiliyor kabloda)
Elektrikci orayi acip takar, 10tl ye biter o is, basima gelmisti ekimde :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.