PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba RR

Papyon
31.March.2016, 12:06
Adım Ozan araniza dun aksam yapmis oldugunuz toplantiya cok sevıdıgım kardesım Yan Basan Hakan'in durumuna binayen katilim gerceklestırdım. :) 23 Yasindayim her ne kadar gostermesemde (Anektod: Valide beni damizlik yetistirdi.) Gectigimiz 20 sene boyunce Yesilovada ikamet ettim. Suan Beylıkduzunde oturuyorum. Baba tarafi Amasya ama aslen
kendimi anne tarafindan Trakyali ilan ettim. Meslegim suan calismiyorum ama uluslararasi nakliye organizasyonlari gerceklestirebiliyorum.Belki bilen vardir. Forwarder (Tasimacilik hizmeti verin bir firmada 3-4 sene operasyon ve satis gerceklestirdim. )10 Bin km Scooter tecrubem bulunmakta artik
RR almanin vakti geldi diye dusunuyorum. Dun aksam sizler ile tanismak benim icin buyuk bir zevkti. Beni bu aileye kabul ettiginiz ve hos sobetiniz icin bir kez daha herkese tesekkur ederim.

Peder
31.March.2016, 12:11
Kardeşim RaptorRiders ailesine hoşgeldin. En başta ben olmak üzere seni aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. Umarım ikimizde en kısa sürede gönlümüzdeki RR a kavuşuruz :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Papyon
31.March.2016, 12:14
Tesekkur ederim Kardesim en kisa zamanda butun ımkanlari kullanarak gonlumuzdeki RR'lari almak umudu ile :)

2_rock
31.March.2016, 12:17
Ozan hoşgeldin. Çok şanslısın ki tanışmanı buluşma ile yapmışsın. RR ailesini görüp tanışan sevmeyen yok .inşallah en yakın zamanda bir chopper sahibi olup aramıza katılırsın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle farinda yolunda açık olsun

Bypale
31.March.2016, 13:07
Akşam hoşgeldin demiştim zaten. :cheesy::cheesy:
İnşallah kısa zamanda RR na kavuşutsun kardeşim8)

spue
31.March.2016, 13:23
Ozan,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşursun.

toprakonur
31.March.2016, 13:26
Kardeşim buluşmaya giderek iyi etmişsin seni aramızda görmek isteriz

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
31.March.2016, 13:49
Ozan hoş geldin. Hakan'nın ayak derken arada sen kaynadın biraz :) En kısa sürede gönlünde olana kavuşan dileğiyle

Peder
31.March.2016, 13:53
Ozan hoş geldin. Hakan'nın ayak derken arada sen kaynadın biraz :) En kısa sürede gönlünde olana kavuşan dileğiyle
Ömer abi bu daha başlangıç. RaptorRiders ailesi hızla büyümeye devam edecek. Gençler çalışıyor :D

Kerem Düzgün
31.March.2016, 13:54
Ozan RR ailesine hoşgeldin kardeşim forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

Bahadır
31.March.2016, 14:05
Ozan tekrardan hoşgeldin aramıza :)

FouL
31.March.2016, 14:14
Ozan hoşgeldin tekrardan.. Kendini tanıtma şeklin çok samimi olmuş.. Tebrikler.. Yan basan hakanla beraber toplantılara katılmaya devam fırsat buldukça ikinizide RR li yapicaz (makina olarak) ALLAH in izni ile : )

frknulas
31.March.2016, 14:29
Kardeşim benim tekrar hoşgeldin aramıza. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti sonunda açtın su başlığı :D ben bi alayim motoru benden sonra sana da bi daytona cekicez inşallah en kısa zamanda 8)

CELİL
31.March.2016, 21:45
Ozan aramıza tekrar hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki RR a kavuşursun 8)

AMZ35
31.March.2016, 21:49
Kardes hos geldin. Ben de senin gibi tanismami bulusmada gerceklestirmistim ve en iyisi de boylesi saniyorum. En kisa zamanda RR'ina kavusman dilegi ile...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan
31.March.2016, 23:21
Aramiza hosgeldin Ozan... adas oldugumuz gibi diger bi ortak yanimiz bende trakyaliyim bea Tekirdag Corlu`luyum ama Bodrum`da ikamet ediyorum.... umarim en kisa zamanda gonlundeki makinaya kavusup ruzgarin tadina varirsin

CaNeR
01.April.2016, 09:27
Aramıza hoşgeldin ozan umarım gönlündeki makineye kavuşursun 8)

centaur
01.April.2016, 12:08
Hoşgeldin dostum , inşallah kalbindeki regale kavuşursun..

DarkMacros
01.April.2016, 15:04
Hoşgeldin :) Makinanı alınca değişecek dünyan :)

Msuner
01.April.2016, 15:49
Kardeşim RaptorRiders ailesine hoşgeldin.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle farinda yolunda açık olsun

Rüzgar Arkandan esmesi Dileğiyle :)

Papyon
03.April.2016, 13:17
Hepinize ayri ayri tesekkurlerimi borc bilirim hepinizle tanismak cok hosuma gitti forumu suan aktif kullanamiyorum ama butun bulusmalara gelecegim dert dinlenir raki icilir deva bulunur her zaman yardima acigim her konuda :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peder
03.April.2016, 16:02
Hepinize ayri ayri tesekkurlerimi borc bilirim hepinizle tanismak cok hosuma gitti forumu suan aktif kullanamiyorum ama butun bulusmalara gelecegim dert dinlenir raki icilir deva bulunur her zaman yardima acigim her konuda :)

Fırsat buldukça forumdada aktif olursun kardeşim. Buluşmalarda ve etkinliklerde de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir :)

Berkay BEKTAŞ
04.April.2016, 12:07
Hoşgeldin kardeşim tekrardan :Rockn Roll:

Papyon
16.May.2016, 01:54
Aramiza hosgeldin Ozan... adas oldugumuz gibi diger bi ortak yanimiz bende trakyaliyim bea Tekirdag Corlu`luyum ama Bodrum`da ikamet ediyorum.... umarim en kisa zamanda gonlundeki makinaya kavusup ruzgarin tadina varirsin
Abe naptin ya bodruma yakin zamanda gelmeyi planliyorum insallah yuzyuze tanisiriz adasim :)

Oguz
16.May.2016, 02:50
Ozan kardeşim ailemize hoşgeldin. Umarım en yakın zamanda istediğin RR'ı alır ve gazlamaya başlarsın. Tekerin düz bassın şimdiden :)