PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ Sorunu ve teşekkür.

ellekli
03.April.2016, 17:15
Merhabalar. Bu gün zincirim kırıldı. Zinciri değiştirmek için nikelajı söktüm. Söktüğüm vida yerinden yağ akıttığın tespit ettim. Fotoğrafları atamadım ilerde atarım.

Problem küçüktü hallettim. Çok Şükür.

Asıl başlığı açmamın sebebi; benim her an sabırla telefonlarıma cevap veren "Celil" abiye,

1500 km uzaklıktan arızayı tespit edip, yol gösteren "Ali Ustaya" sonsuz teşekkür ederim.

Ne kadar büyük bir aile olduğumuz ve bu ailenin üyesi olduğum için çok memnunum.

Herkese arızasız, keyifli sürüşler..

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakanbuke
03.April.2016, 18:33
Geçmiş olsun Ömer. Burada da bir ustamız var, Mehmetcan Usta. Elinden geldiğince tüm onarımları yapmaya çalışıyor.

Peder
03.April.2016, 19:23
Celil abi her zamanki gibi elinden gelenin bir fazlasını yapmış valla emeğini hakkını ödeyemeyiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ellekli
03.April.2016, 22:02
Teşekkür ederim hakanbuke abi. Burada da ufak tefek işleri halledeceğimiz usta var fakat "o" an aklıma gelen kişileri aradım. 😊

CELİL
03.April.2016, 23:32
Sende sağol Ömer biz hepimiz kocaman bir Aileyiz her zaman birbirimizin yardıma koşup elimizden geldiğince destek vereceğiz 8)

ellekli
04.April.2016, 00:30
İlk fırsatta uğrayacağım yanına İnşaAllah. Çok teşekkür ederim.

DarkMacros
04.April.2016, 09:06
Geçmiş Olsun. Aile inanılmaz güzel ve yardımcı. Bende hikayemde anlattığım gibi İzmir'den hikmet abi İbrahim İzmir İl grubundan herkesin desteği ile satın alım işini atlattım. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

2_rock
04.April.2016, 13:40
Geçmiş olsun eğer halledebildiysen çok iyi.Celil abi candır forumun yetkili servisi gibidir.sağolasun herşeyimize yetişiyor. Hakkını ödemek zor. Ge e gündüz demeden bu aile için birşeyler yapıyor .
Aramızda kilometreler de olsa dağlar tepelerde bizi bir araya getiren bu motor aşkı bu aile ile katlana katlana büyüyor. Bu yüzden de Hergün teşekkür etmek istiyorum bu güzel aileye RR ailesi iyi varsınız

ellekli
04.April.2016, 22:32
Teşekkür ederim "aldora" ve "önder" arkadaşlarım. Sorunu Halletmem çok problem olmadı.

Yağ atması beni endişelendirdi. Ali usta "civatayı uzun atmışlar, bir şey olmaz" deyince yüreğime su serpildi. 😊

Nazara mı geldik bilemedim. 😦

Bu makine ya adam olacak yada adam olacak 😊