Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar..
Cüneyt_
03.April.2016, 18:55
Herkese merhaba..Adım Cüneyt Çerkezköy'de ikamet etmekteyim.Bir süre önce Birkan Bozkuş kardeşimin daytonasını aldım.Foruma üye olmak bugüne kısmetmiş :) Harika bi ortam var nazar değmesin.Bu arada motorumu alırken ve aldıktan sonra bilgi ve tecrübesiyle yanımda olan her konuda yardımını eksik etmeyen e.erbaş (Ergun ERBAŞ) yeğenime de teşekkürü borç bilirim.Herkese mutlu hafta sonları dilerim.Teşekkürler..
centaur
03.April.2016, 19:05
Dostum RR Ailesine hoşgeldin.. Gerçekten samimi ve kardeşçe bir ortamımız var, İstanbul Teşkilatı muhakkak seninle ilgilenecektir. Buluşmalarımız çok önemli bağları kuvvetlendirmesi açısından... Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle;birlikte nice kilometrelere...
Cüneyt hoşgeldin RR forumlarina birkanin güzel motoru yabancıya gitmemesinede ayriyeten sevindim.. Yeni motorunu kazasız belasız kullanman dileğim ile nazar
Crixus
03.April.2016, 19:20
Hoşgeldin abicim aramıza ve yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler yapman dileğiyle.
Peder
03.April.2016, 19:20
Cüneyt abicim aramıza hoşgeldin. Ergunla beraber iki kişi oldunuz çerkezköyde. İnşallah zamanla daha da büyüyecektir :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cüneyt_
03.April.2016, 19:30
Hoşbulduk arkadaşlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
frknulas
03.April.2016, 19:33
Vaaaay Cüneyt dayım hoşgeldin sende aramıza sonunda açtın başlığı 8)
UfoGörenMasumÖğrenci
03.April.2016, 20:16
ARamıza hosgeldın abi :) Hayırlı olsıun :)
Cüneyt_
03.April.2016, 20:24
Vaaaay Cüneyt dayım hoşgeldin sende aramıza sonunda açtın başlığı 8) Hoşbulduk yeğenim :) Sülalece regalli olduk,seninde motorun hayırlı uğurlu olsun 8)
CELİL
03.April.2016, 21:20
Merhaba Cüneyt Çerkezköy'den aramıza hoş geldin ilk furkan ile tanıştım sonra ergün ile ve şimdi senle tanışıyoruz maşallah sizin aile bizim aile hep birlikte kocaman bir aileyiz 8)
Cüneyit hoş geldin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle Daytonan hayırlı olsun
Cüneyt,
aramıza hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim.8)
e.erbaş
03.April.2016, 21:34
Dayı hoşgeldin seni de buralarda görmek ne güzel.Her zaman yanındayım 8)
ellekli
03.April.2016, 21:59
Hoş geldin kardeşim. Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler...
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
frknulas
03.April.2016, 22:21
Hoşbulduk yeğenim :) Sülalece regalli olduk,seninde motorun hayırlı uğurlu olsun 8)
Sağol dayı valla öyle oldu :D sülalede eli gidon tutan ne kadar erkek varsa hepsini regalli yapicam :Rockn Roll:
Peder
03.April.2016, 22:22
Sağol dayı valla öyle oldu :D sülalede eli gidon tutan ne kadar erkek varsa hepsini regalli yapicam :Rockn Roll:
Fikret amcada yakında aramıza katılırsa hiç şaşırmam :D
Toprakege
03.April.2016, 22:23
RR Aılesıne hosgeldınız , motorunuz hayırlı olsun . Kazasız belasız
frknulas
03.April.2016, 22:24
Fikret amcada yakında aramıza katılırsa hiç şaşırmam :D
Ben işteyken kaciriyo zaten motoru kanka her an bi üyelik açabilir patch istiyorum bende diye :cheesy:
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bronks
03.April.2016, 22:29
Aramıza hoş geldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Motorunuz da hayırlı olsun
Daytonanla birlikte aramiza hosgeldin...
2_rock
04.April.2016, 01:23
Cüneyt hoşgeldin aramıza .öncelikle çok şanslısın ki aileden birileri vasıtası ile aramızdasın ve tanısma şansı elde etmişssin .yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.en yakın zamanda seni buluşmalarda ve gezilerde görmek isteriz.
AMZ35
04.April.2016, 02:04
Hosgeldiniz kazasiz belasiz surmeniz dilegi ile...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DarkMacros
04.April.2016, 09:04
Hoşgeldin :) Daytonan hayırlı uğurlu olsun :) Kazasız belasız.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.