Orijinalini görmek için tıklayınız : Motordan gelen ses ve başka soru
yenidunya
04.April.2016, 00:16
Rölanti yoks ek iken fark ermemiştim ama motorda bir fişir fişir diye ses geliyor, sibop vuruyor dediler ama emin değilim ayrıca bir soru daha, ölünün yanında kapağı olan motorun altına doğru olan kapak nedir, su haznesi mi, ? Teşekkürler
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
04.April.2016, 00:17
Rölanti yoks ek iken fark ermemiştim ama motorda bir fişir fişir diye ses geliyor, sibop vuruyor dediler ama emin değilim ayrıca bir soru daha, ölünün yanında kapağı olan motorun altına doğru olan kapak nedir, su haznesi mi, ? Teşekkürler
Subab tir büyük ihtimalle bir ayar yaptır. Evet antifiriz için hazne var orda onun kapağı takip et altta bir küçük depoya iniyor zaten
yenidunya
04.April.2016, 00:17
Akünün yanında kapağı olan motorun altına doğru olan depo nedir
2_rock
04.April.2016, 00:19
Orada bir depo varsa bilmiyorum şanzuman özelinde ise yağ hazinesidir kapaklı olan
yenidunya
04.April.2016, 00:22
Radyatöre ay radyatör hortumundaki kapaktan nı koyuluyor
CELİL
04.April.2016, 00:26
Merhaba İsmail senin makina 250 cc klasik kasa o modelde akü yanındaki siyah kapak akü altındaki radyatör yedek su deposunun su ekleme kapağı alttaki su deposunda su eksilince oradan su takviyesi yapıyorsun depodaki su seviyesi deponun 3 de 2 si kadar dolu 3 de 1 i kadar boş olacak seviyede olması gerekiyor 8)
ellekli
04.April.2016, 00:29
Yoksa su atar değil mi celil abi ☺
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yenidunya
04.April.2016, 00:30
Teşekkürler celil abi
2_rock
05.April.2016, 00:32
Radyatör e radyatör ün üstünden kapağını açıp yavaş yavaş koy tamamen dolduktan sonra motoru çalıştır 5 -10 dakika kadar sonra tekrar ekle tamamen dolunca sıkıca kapat ve depoyu da doldur Celil abinin dediği gibi ve hayırlı uğurlu olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.