Orijinalini görmek için tıklayınız : Zorunlu trafik sigortası !!!
toyregalci
05.April.2016, 17:33
Yaşım 20 ilk motorum ve şu an 1400 tl den daha düşük trafik sigortamı yaptırabileceğim bir yer bulamadım...:twisted::twisted::twisted:
Yaptırmamakta aklımdan geçmiyor değil ama daha sonradan polise yakalanmasam bile cezası var mı ilerleyen süreçte beni neler bekler ? :oops:
Birkan Bozkuş
05.April.2016, 17:52
Yaşım 20 ilk motorum ve şu an 1400 tl den daha düşük trafik sigortamı yaptırabileceğim bir yer bulamadım...:twisted::twisted::twisted:
Yaptırmamakta aklımdan geçmiyor değil ama daha sonradan polise yakalanmasam bile cezası var mı ilerleyen süreçte beni neler bekler ? :oops:
Kardeşim Cumartesi günü kestirdim poliçemi yaş 26 motoru ucuz çıksın diye babamın üzerine aldık (51 yaşında) ama 930 tlye patladı yani arama ucuz sigorta diye bir şey yok :x
2. olarakta sigorta yaptırmadığın taktirde geçikme cezası yersin buda sana daha pahalıya patlar adı üstünde ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI
Kardeşim Cumartesi günü kestirdim poliçemi yaş 26 motoru ucuz çıksın diye babamın üzerine aldık (51 yaşında) ama 930 tlye patladı yani arama ucuz sigorta diye bir şey yok :x
2. olarakta sigorta yaptırmadığın taktirde geçikme cezası yersin buda sana daha pahalıya patlar adı üstünde ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI
Satamadığım makinemin bugün sigortasını yeniledim. 2012 RR 250 9B 09/04/2016-09/04/2017
ve 339,82 TL onayladım gitti...:soru?:hırr:
Kerem Düzgün
05.April.2016, 18:45
Süleyman abi 1 hafta sonra senden sigorta ile ilgili iletişim numarası alabilirim :) benimde bitiyor 14 nisanda :cry:
Birkan Bozkuş
05.April.2016, 18:53
Satamadığım makinemin bugün sigortasını yeniledim. 2012 RR 250 9B 09/04/2016-09/04/2017
ve 339,82 TL onayladım gitti...:soru?:hırr:
Süleyman abi nerden yaptırdın yahu fiyat sormadığımız sigortacı kalmadı
toyregalci
05.April.2016, 19:38
trafik sigortası ile ilgili yasal düzenleme olacak haberleri okuyorum.Motoru yeni aldığım için sanırım 15 gün gibi bir hakkım var bu süreyi kullanma fikri şuan için cazip geliyor...
ereneren
05.April.2016, 20:41
yaptırmadıgın her ay yüzde 5 10 15 diye katlanıyo fiyat ceza o şekilde eğer yakalanırsanda hem ceza yazıyolar hem motoru cekiyolar otopark cezasıda var bir gece kalmıstı benim eski motorum 90 tl otopark ve sigortayı yaptırıp almak zorundasın motoru
karakalem
05.April.2016, 20:49
Kardeşim merhaba, bana özelden ulaş benim ve birkaç arkadaşımın yaptırdığı sigortaların numarasını vereyim. Belki daha ucuza bulabilirsin
toyregalci
05.April.2016, 20:54
Kardeşim merhaba, bana özelden ulaş benim ve birkaç arkadaşımın yaptırdığı sigortaların numarasını vereyim. Belki daha ucuza bulabilirsin
Umarım daha ucuza bulabilirim :) Telefon numaramı yazıyorum sigortaların numarasını mesaj olarak atabililirseniz sevinirim. 0506 468 28 42
alibaba07
05.April.2016, 21:12
En az 3-4 farklı sigortacidan fiyat al. Aynı sigortacı 1 saat sonra bile farklı fiyat verebiliyor.
Sigorta yaptirsanda yaptirmasanda o sigorta parasını ödüyorsunuz. Misal 6 ay sigortasız gezdin 6 ay sonra gidince o 6 aylık sigorta parasını ceza adı altında oduyorsun. Sigortasız Allah korusun bir kazaya karissan bir Mercedes tamponu motorundan pahalıdır unutma. Ayrıca trafik seni sigortasız yakalarsa direk motorunu bağlar. Çekiciye yükler. Çekici parası park parası extrasi ile sigortani yaptırırsin.
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI derken gerçekten seve seve ZORUNLU.
centaur
06.April.2016, 13:09
Bu konu tam bir muamma.. Sigorta,plakanın kayıtlı olduğu il/ilçe , yaş,kazasızlık gibi pek çok değişkene göre artıp azalabiliyor. Mesela benim plaka Kocaeli Kandıra ilçesine kayıtlı ve ruhsat annemin üzerine... yaklaşık bir aya yakın cezasıyla birlikte 132 liraya Allianz 'dan yaptırdım.
2_rock
06.April.2016, 18:05
Ruhsatı alabilmeniz için zatn mecbur sigorta yaptırmanız gerekiyor. İyi bir araştırmadan sonra en uygun yere yaptırmadan fayda var hem yaştan hemde ilk motor olduğu için bu fiyatlar çıkıyor.
trainer
27.April.2016, 00:16
Bende şu an araştırma içerisindeyim en uygun olanı 830 lira demir sigorta.Ama sigortacı arkadaş bana şundan bahsetti bu sigorta işi borsa gibi günü gününe tutmaz zamanın varsa bekle son güne kadar bir yasa gündemde dedi düşebilir dedi ama benim önümde bir hafta kaldı yaptırmak için ne yapacam bilmiyorum :(
2_rock
27.April.2016, 00:24
Bende şu an araştırma içerisindeyim en uygun olanı 830 lira demir sigorta.Ama sigortacı arkadaş bana şundan bahsetti bu sigorta işi borsa gibi günü gününe tutmaz zamanın varsa bekle son güne kadar bir yasa gündemde dedi düşebilir dedi ama benim önümde bir hafta kaldı yaptırmak için ne yapacam bilmiyorum :(
Son güne kalırsan belki pahalıdan yaptırma ihtimalinide düşün derim
Peder
27.April.2016, 00:26
Kardeşim yaştan dolayı fiyat yüksek çıkıyo. En makul yöntem motoru bir aile büyüğünün üzerine yaptırmak.
He illa da benim üzerime olsun dersen fiyat o civarlarda çıkıyo malesef. Uygun fiyatlı yaptıran yerler Ergo Demir ve Halk sigorta bildiklerim
trainer
27.April.2016, 00:36
bende bugün demir sigortadan 830 lira fiyat aldım en uygunu buydu.yasa ile ilgili bişeyler söyledi sigrtacı bekle dedi bakalım bir hafta beklicem nolcaksa görelim
ereneren
27.April.2016, 00:41
ben martta yaptırdım 2 yıl kaza yapmadıgım için indirimim oldugu halde 525 cıktı en az ergo belli bi yaşın altına fiyat vermiyomus maalesef baya yüksek cıkıyo fiyatlar nolucak bilemiyoruz
MUSTAFA48
27.April.2016, 02:05
banada aynı bır fıyat cıktı bırı 1000 tl istedi digeri 900 arasında degısti benım ilk aracım oldugu için ve yasımın genc olmasıda bu fıyatlarda etkılı oldugunu soyledıler. bır kaç hafta sonra lise arkadasımla karsılastım sıgortacı olmuş. gıttım yanına bana 370 lira mı ne fıyat cıkarttı 1000 lira nereye 370 lıra nereye. istersen arkadasımla konusurum kredı kartından tutarı cekebılır anlasırsanız
Kardeşim bende 24 yaşındayım yani 25 yaş altı seninle aynı gruptayız sigortacıların literatüründe. Ben sigortamı 150 liraya yaptırdım 5-6 ay önce. Motorum 2007 model RR250 E-9. İstersen numara verebilirim sana sigortacının eminim şu ana kadar çıkarılan fiyatlardan aşağı fiyat çıkartacaktır. 1000 lira fiyat çıkaran arkadaşa şu an 530 lira civarında bi fiyat çıkardılar çünkü. Senin ikametin de büyük şehirdedir büyük ihtimal onun için sizin için sigorta fiyatı yüksek çıkıyor sizde arkadaşım da aynı dertten müzdarip oldu ikameti istanbulda olduğu için. Biz küçük şehirde olduğumuz için dediğim fiyata halledebiliyoruz. Ama seninki bizimki kadar düşük çıkmaz. sen yine de istersen bana ulaş numarayı vereyim.
Nıka Kelevic
27.April.2016, 11:16
Geçen gün sigortacı arkadaşlar konuştum. Motoru ve ikametgahını küçük şehre alman lazım dedi.
Eskiden plaka bakılıyordu artık mernis kayıtlı adrese de bakılıyor dedi.
centaur
27.April.2016, 11:21
Geçen gün sigortacı arkadaşlar konuştum. Motoru ve ikametgahını küçük şehre alman lazım dedi.
Eskiden plaka bakılıyordu artık mernis kayıtlı adrese de bakılıyor dedi.
Mernis olduğunu sanmıyorum dostum çünkü ben 132 liraya yaptırdım.Validenin üzerine... Aynı konumda olan bir arkadaşım var burada,onun da annesinin üzerine..Benim plaka Kandıra ,onun plakası Eskişehir.. Hatta aynı mahallede oturuyoruz.. Ona 440 lira çıkardılar.
gabriel cash
27.April.2016, 11:22
Bana da 1500 TL fiyat çıkardılar (2011 daytona) şimdi sigortacı arkadaşlardan teker teker teklif almaya başladım, duruma göre en uygun fiyatı buraya yazarım. Sigorta fiyatları günden güne bile değişiyor, daha önceden arkadaşların da dediği gibi borsa gibi biraz sigorta piyasası.
RMZNL
27.April.2016, 14:17
ben 23 yaşındayım ilk motorumu geçen hafta aldım ehliyetim de yok.anadolu sigortaya 674 tlye yaptırdım sigortamı.
ondan sonra en ucuz 1013,1280 ve 2800 dü sırayla.
anadoluya bi bak istersen belki ucuz fiyat cıkartırlar sanada
Nıka Kelevic
27.April.2016, 15:25
Mernis olduğunu sanmıyorum dostum çünkü ben 132 liraya yaptırdım.Validenin üzerine... Aynı konumda olan bir arkadaşım var burada,onun da annesinin üzerine..Benim plaka Kandıra ,onun plakası Eskişehir.. Hatta aynı mahallede oturuyoruz.. Ona 440 lira çıkardılar.
Sorduğum arkadaş acente sahibi bu şekilde açıkladı belki başka uygulamada vardır ilk elden bildiğim bir konu değil. Yaş, ehliyet yılı, adres, plaka, kazasızlık vs hepsi etkili sanırım.
Ben geçen sene 141 TL'ye Ergo'dan yaptırmıştım, sonraki en yakını 400 küsürdü.
Sabikun
28.April.2016, 13:09
Merhaba, bende geçen hafta yaptırdım 190 lira çıktı, motoru babamın üzerine almıştım, 41 plaka ama Kayseri ikamet adresi, artık plakaya değil adrese göre fiyatlandırma yapıyorlar dedi benim sigortacı, başka bir etken de araç sahibinin devam eden veya en fazla 6 ay öncesine kadar bir sigortasının olması fiyatları düşürüyormuş, hasarsızlık faydalı oluyormuş fiyatın düşmesinde.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.