Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : METZELER alınacak ve takacak yer?

frknulas
06.Nisan.2016, 15:03
Michelin lastiklerinde bizim motora uygun orjinal ölçüde lastik olmadığı için onu eledim. Bridgestone ve Metzeler kaldı. Metzelerin daha iyi olduğu yönünde bilgi edindikten sonra kararım Metzeler oldu. Lakin aldığım yerde taktırmayı düşünüyorum motorla taşımak zor oluyor. Hem Metzeler satan hemde takma işlemi yapan bir yer var mı Avrupa yakasında bildiğiniz?

Bahadır
06.Nisan.2016, 16:52
Michelin lastiklerinde bizim motora uygun orjinal ölçüde lastik olmadığı için onu eledim. Bridgestone ve Metzeler kaldı. Metzelerin daha iyi olduğu yönünde bilgi edindikten sonra kararım Metzeler oldu. Lakin aldığım yerde taktırmayı düşünüyorum motorla taşımak zor oluyor. Hem Metzeler satan hemde takma işlemi yapan bir yer var mı Avrupa yakasında bildiğiniz?

Yok.
:p:cheesy:

2_rock
06.Nisan.2016, 16:59
Furkancım hayırlı olsun hemen başlamışsın makinaya eklemeler yapmaya güzel sevindim fiyat içinde bizi bilgikendirirsen seviniriz

frknulas
06.Nisan.2016, 17:26
Furkancım hayırlı olsun hemen başlamışsın makinaya eklemeler yapmaya güzel sevindim fiyat içinde bizi bilgikendirirsen seviniriz

Bi bulup aliyim da bilgilendirmesi kolay kardesim 8)

Coctailozer
15.Nisan.2016, 23:36
dostum Pirelli MT66 Route a baktınmı hiç. ben lastikleri çok sevdim. desen ve yanaklardaki kabartma ROUTE yazısı boyandığında çok güzel duruyor. sağlamlık ve performansı konusundada iyi yorumlar okudum. araştırdınmı hiç? bende lastik almayı düşünüyorum ya pirelli ya metzxeller düşünüyorum

frknulas
16.Nisan.2016, 15:54
dostum Pirelli MT66 Route a baktınmı hiç. ben lastikleri çok sevdim. desen ve yanaklardaki kabartma ROUTE yazısı boyandığında çok güzel duruyor. sağlamlık ve performansı konusundada iyi yorumlar okudum. araştırdınmı hiç? bende lastik almayı düşünüyorum ya pirelli ya metzxeller düşünüyorum

Hiç bakmamistim bi bakiyim onlara da 8)

hamdiv
19.Nisan.2016, 13:41
Fiyat ve taktırılan yer konusunu bende merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Coctailozer
19.Nisan.2016, 13:47
Hiç bakmamistim bi bakiyim onlara da 8)
Yorumlarını bekliyorum [emoji106]

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

frknulas
19.Nisan.2016, 14:58
Yorumlarını bekliyorum [emoji106]

Valla baktım ama bizim motora uygun olanları bulamadım ölçü olarak. Alabileceğiniz link falan var mı?

Coctailozer
19.Nisan.2016, 15:00
Seninki Daytonaymış dostum. Benimki Dadyw classic yani. benim için var da seninki yoktu sanırım aynen. Gözüme takılmadı çnkü hiç