PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese günaydın,

Fatih Ucek
07.April.2016, 11:53
Merhabalar istanbul Avcılar'da oturuyorum, yaklaşık bir buçuk yıldır dragstar250 kullanıyorum gruptan haberim vardı ama sadece regal zannediyordum hatta motoru ilk aldığımda gruptan bir arkadaş büyükçekmece'de (çiğ köftecide) arkadaşlarımın tanıdıklarıydı, bir sorunla ilgili onunla görüşmüştük. neyse dün akşam 2 arkadaş ile de avcılar göl kenarında karşılaştık biraz ayak üstü sohbet ettik ama isimlerini unuttum sorry beyler :/

sormak istediğim konuya gelince; beraber sürmek için Patch'li üye olmak mı gerekiyor? yoksa istediğimiz gibi sürüşlere katılabiliyor muyuz? bir de o tarz üyelik nasıl oluyor.

teşekkür ederim, iyi günler.

AMZ35
07.April.2016, 12:18
Gunaydin Fatih Bey,
Aile kesinlikle RR kullanicilarindan ibaret degil. Her turlu chopprr cruiser tarzina acik. Bulundugunuz ilin teskilati ile forumdan vs iletisime gecerek toplantilara katilabilir ve tanisabilirsiniz. Zaten ilk bulusmadan sonra kosar adim gelmek isteyeceksiniz 😄 yani illa da patch gerekmiyor birtakim etkinlikler icin. Motorun ustundeki insanin samimiyetine inanildiginda kisi kardeslik icinde kendini gosterip bir seyler icin cabaladiginda gerisi geliyor zaten 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Ucek
07.April.2016, 12:20
Gunaydin Fatih Bey,
Aile kesinlikle RR kullanicilarindan ibaret degil. Her turlu chopprr cruiser tarzina acik. Bulundugunuz ilin teskilati ile forumdan vs iletisime gecerek toplantilara katilabilir ve tanisabilirsiniz. Zaten ilk bulusmadan sonra kosar adim gelmek isteyeceksiniz 😄 yani illa da patch gerekmiyor birtakim etkinlikler icin. Motorun ustundeki insanin samimiyetine inanildiginda kisi kardeslik icinde kendini gosterip bir seyler icin cabaladiginda gerisi geliyor zaten 😊

teşekkür ederim.

AMZ35
07.April.2016, 12:24
Rica ederim 👍

CELİL
07.April.2016, 12:34
Merhaba Fatih aramiza hoş geldin chopper ,cruiser,custom her makina aramıza katılabilir patch sahibi olabilmek için forumda ve toplantılarda aktif olmak gerekiyor toplantılara katılabilirsin
Emir'in arkadaşısın benide tanırsırsın zaten ben inanç'ın orada oluyorum uğra konuşalım :) 8)

FouL
07.April.2016, 12:37
Fatih hoşgeldin RR forumlarina.. dün haftalık toplantımiz vardı göl tarafındaydi.. Chopper cruiser tarz olan her marka kullaniciyi aramızda görmekten mutluluk duyariz..

Patch yönetim uygun gördüğükisilere uygun zamanda yeleginize takmaniz için verdiği bir simgedir.. Dostluğun kardeşliğin nişanidir.. Forumda aktif olmak.. Haftalık bulusmalara katılmak, toplu surus ve etkinliklere katılmak bu süreci hızlandırır..
Ben kendimde avcilardayim başkanlarımız ve bölge sorumlularimiz tüm katılan üyelerimiz kardeş abi havasinda..yeri geldiğinde Eşi dostu ile katılanların sayısı da baya var.. Ne kadar yazsam az kalir üstadım.. Toplantilara katilamayinca kendi adıma çok üzülüyorum abilerimi kardeslerimi göremedim diye..

Fatih Ucek
07.April.2016, 12:45
Merhaba Fatih aramiza hoş geldin chopper ,cruiser,custom her makina aramıza katılabilir patch sahibi olabilmek için forumda ve toplantılarda aktif olmak gerekiyor toplantılara katılabilirsin
Emir'in arkadaşısın benide tanırsırsın zaten ben inanç'ın orada oluyorum uğra konuşalım :) 8)
eyw. başkan hoşbulduk, ben emir'in değilde doğuşun arkadaşıyım belki onu da görmüşümdür ama uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum biraz da isim özürü var bende:) en yakın zamanda görüşmek üzere sıcak karşılama için de teşekkür ederim.

Fatih Ucek
07.April.2016, 12:49
Fatih hoşgeldin RR forumlarina.. dün haftalık toplantımiz vardı göl tarafındaydi.. Chopper cruiser tarz olan her marka kullaniciyi aramızda görmekten mutluluk duyariz..

Patch yönetim uygun gördüğükisilere uygun zamanda yeleginize takmaniz için verdiği bir simgedir.. Dostluğun kardeşliğin nişanidir.. Forumda aktif olmak.. Haftalık bulusmalara katılmak, toplu surus ve etkinliklere katılmak bu süreci hızlandırır..
Ben kendimde avcilardayim başkanlarımız ve bölge sorumlularimiz tüm katılan üyelerimiz kardeş abi havasinda..yeri geldiğinde Eşi dostu ile katılanların sayısı da baya var.. Ne kadar yazsam az kalir üstadım.. Toplantilara katilamayinca kendi adıma çok üzülüyorum abilerimi kardeslerimi göremedim diye..
eyw. teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu cevaplar ilk buluşmada görüşmek üzere o zaman:) dediğim gibi benim amacım beraber sürüş ve bilgi almak çünkü 1 yıldır motor kullanıyorum etrafımda da pek yok motor kullanan daha doğrusu 3-4 arkadaş beraber başladık ama hepimiz yeni :)

Ömer
07.April.2016, 13:18
Fatih hoşgeldin

spue
07.April.2016, 13:19
Fatih,
Aramıza hoş geldin.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar. O halde kazasız sorunsuz, gönlünce sürüşler dilerim. Rüzgarın bol olsun. umarım birlikte sürüş yapma imkanı da buluruz.8)

Fatih Ucek
07.April.2016, 13:52
Fatih,
Aramıza hoş geldin.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar. O halde kazasız sorunsuz, gönlünce sürüşler dilerim. Rüzgarın bol olsun. umarım birlikte sürüş yapma imkanı da buluruz.8)
teşekkür ederim,
açıkçası sıcak/samimi bir ortam olduğu belli sanırım en yakın buluşma 16'sı görünüyor, orada olacağım bir
aksilik olmazsa görüşmek üzere.

DarkMacros
07.April.2016, 14:07
Merhaba Fatih aramiza hoş geldin :)8)

Bahadır
07.April.2016, 15:39
Merhaba Fatih abi aramıza hoşgeldin.

Hava durumu müsait olursa çarşamba günleri avrupa yakasında, perşembe günleri anadolu yakasında buluşmalarımız oluyor.İstediğine katılabilirsin.

Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8):)

ellekli
08.April.2016, 00:00
Hoş geldin kardeşim. Bu oluşuma yaklaşık 7-8 ay önce ben de katıldım. Aramızda 1500 km mesafe var ama herkes yanı başında gibi. Gönüller bir olunca mesafeler ve mekanlar biraz boş kalıyor.

Keyifli sürüşler...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
08.April.2016, 11:29
Fatih merhaba aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. Buluşmalara bekliyoruz

Crixus
08.April.2016, 12:46
Hoşgeldin Fatih Aramıza.

Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Ucek
08.November.2016, 19:23
Merhaba Fatih abi aramıza hoşgeldin.

Hava durumu müsait olursa çarşamba günleri avrupa yakasında, perşembe günleri anadolu yakasında buluşmalarımız oluyor.İstediğine katılabilirsin.

Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8):)

teşekkür ederim asdhjdkshdjklhldaşs

Kerem Düzgün
08.November.2016, 22:26
Merhaba RR ailesine hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 😀😀 bkz.#eskikonularıhortlatanuyeler

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

K.Erkut
08.November.2016, 23:04
Aramıza hoşgeldin. Her çarşamba haftalık toplantımız var bekleriz. Motora düz oturman dileğiyle

bronks
08.November.2016, 23:27
Aramıza hoş geldin Fatih. Daha az içmenin dileğiyle tekeri düz basacısa :p

emreozkok
08.November.2016, 23:47
Fatih hos geldin. :)

srcndml
09.November.2016, 10:21
hoş geldin fatih

CELİL
09.November.2016, 11:18
teşekkür ederim asdhjdkshdjklhldaşs