Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep'den selamlar
Metekoray
07.April.2016, 13:27
merhaba arkadaşlar dün almış olduğum regal raptor 250 dd 250e-10 ile aranıza katılmış bulunmaktayım gaziantep'den katılıyorum ismim ahmet 34 yaşındayım ilk regal deneyimim olacak daha öncesinde fym 250 kullanmıştım. işin gerçeği maşalar uzun olduğundan biraz zorlanıyorum gerçi ilk günlerim alışırım diye düşünüyorum. nacizane fikirlerinizi yorumlarınızı esirgemezseniz sevinir herkese iyi ve keyifli sürüşler dilerim.
Gaziantep ten Ahmet bey raptorriders forumlarina Hoşgeldiniz.. Yeni motorunuz hayırlı olsun.. Aramızda çok kullanıcısı var.. Çekinmeden sorun ve sorularınızı sorabilirsiniz.. Forum arama butonunu kullanarakta arşivdeki konularda size yardımcı olabilir.. Saygılar..
2_rock
07.April.2016, 13:36
Ahmet bey hosgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olmaniz dileğiyle yolunuz ve farınız hep açık olsun
CELİL
07.April.2016, 13:37
Merhaba Ahmet Gaziantep'den aramıza hoş geldin yeni Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
Resimlerini bekliyoruz 8)
Ahmet,
Aramıza hoş geldin.
Yeni makinen hayırlı olsun, nazar Kazasız sorunsuz, gönlünce binlerce km.'ler dilerim.
Zorlanmadan bahsediyorsun ama, sorun eski alışkanlıklar ve görsel hafıza....
İlk motorun olsaydı, bu kadar zorlanmazdın...:)
Maşaları uzun diyorsun ama...seni, beni yoldan çıkaran da, madem chopper'cısın beni al beni al diye baskı yapan (biliyor bütçe kısıtlı) tam bu görünüş değil mi? Sür birkaç km. sonra her şey yoluna girer.
Rüzgarı bol, keyifli, deposundan yakıtı eksik olmayan sürüşler......
Ahmet tekrar hoş geldin. Spyder candır. Maşaya kısa sürede alışırsın sonra diğer maşaları beğenmezsin :)
Metekoray
07.April.2016, 14:33
hoşbuldum herkese çok teşekkür ederim kısa sürede resimleri çeker atarım inşallah şimdilik ufak tefek bakımlarıyla uğraşıyorum biraz degişiklik yapmayı düşünüyorum açıkcası far , sinyaller , elcikler , plakalık sol tarafa alma gibi düşüncelerim var ve buna benzer şeyler gibi size sorularım zamanla olacaktır :) şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
DarkMacros
07.April.2016, 15:04
merhaba arkadaşlar dün almış olduğum regal raptor 250 dd 250e-10 ile aranıza katılmış bulunmaktayım gaziantep'den katılıyorum ismim ahmet 34 yaşındayım ilk regal deneyimim olacak daha öncesinde fym 250 kullanmıştım. işin gerçeği maşalar uzun olduğundan biraz zorlanıyorum gerçi ilk günlerim alışırım diye düşünüyorum. nacizane fikirlerinizi yorumlarınızı esirgemezseniz sevinir herkese iyi ve keyifli sürüşler dilerim.
Güle Güle kazasız belasız sür kardeşim.
Bahadır
07.April.2016, 15:29
Aramıza hoşgeldin Ahmet abi.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle :)
Aklına takılan herşeyi ve daha fazlasını arama motorundan aratarak bulabilirsin.Yine aklına takılan birşey olursa herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır 8):)
AMZ35
07.April.2016, 16:16
Ahmet abi hosgeldin. Motorun hayirli ugurlu olsun. Maksimum iki gun bilemedin uc gun suruyor o uzun masalara alisman :) kazasiz belasiz surmen dilegi ile...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metekoray
07.April.2016, 18:45
sağolun arkadaşlar hoşbuldum teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim
Bypale
07.April.2016, 19:56
Aramıza hoşgeldin abi. Motorunuzda hayırlı olsun. 8)
Metekoray
08.April.2016, 14:17
hoşbuldum kardeşim teşekkür ederim daha iyilerini nasip etsin ALLAH sizlere
Crixus
08.April.2016, 14:31
Aramıza hoş geldin abicim Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler.
Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peder
08.April.2016, 14:47
Ahmet abi RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Spyder hayırlı olsun tekerin düz bassın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metekoray
08.April.2016, 15:15
hoşbuldum güzel kardeşlerim ilginiz için teşekkür ederim
Berkay BEKTAŞ
08.April.2016, 16:31
RR Ailesine hoşgeldin :artiz:
Metekoray
08.April.2016, 19:50
hoşbuldum berkay kardeşim teşekkür ederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.