Orijinalini görmek için tıklayınız : Gri renk yağ?
Motor yağı rengi neden grileşir?
Rednexi
08.April.2016, 20:51
şok olduğum için cevap yazıyorum cevabını merak ediyorum konuyu takipteyim
2_rock
08.April.2016, 21:02
Pislenmis veya su almış olabilir şu ile çalışınca grimsi olur diye hatırlıyorum. Onun dışında fikri olan varsa yazacaktır
CELİL
08.April.2016, 21:21
Bende Gri yağ görmedim bir terslik var yağ yeni iken bal rengi kirlenince siyah olur :soru?
e.erbaş
08.April.2016, 21:45
Motor conta yakmış veya ömrü bitmiş olabilir.Blokta dolaşan suyu azar azar karıştırıyor yağa.Hararet yaptı mı hiç önceden? Bi ihtimal yağ konulan yerin kapağı gevşekçe yıkarken vs sızmış olabilir çok az da sızsa yağı mahveder.Radyatör yedek deposunda ki sıvının rengi nasıl?
Genelde yedek depodan su azaltıyor. Sanırım conta yaktık.
2_rock
08.April.2016, 21:48
Dikkat et yatak sarar başına daha çok dert alırsın açık ustaya git derim
Eğer conta yandıysa kaça patlar bu iş?
e.erbaş
08.April.2016, 22:28
Eğer conta yandıysa kaça patlar bu iş? Parça fiyatları nedir,ne kadar işçilik alırlar bilmiyorum fakat bu şekilde kullanmaya devam edersen masraf büyüyecek.Yağ tamamen işlevsiz..
Pazartesi motoru servise götüreceğim inşallah...
AMZ35
09.April.2016, 02:39
Motor conta yakmış veya ömrü bitmiş olabilir.Blokta dolaşan suyu azar azar karıştırıyor yağa.Hararet yaptı mı hiç önceden? Bi ihtimal yağ konulan yerin kapağı gevşekçe yıkarken vs sızmış olabilir çok az da sızsa yağı mahveder.Radyatör yedek deposunda ki sıvının rengi nasıl?
Conta yakmasi ne oluyor tam olarak hocam
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
09.April.2016, 04:01
Eğer conta yakmış ve yatak sarar sana masraf işçilik parça kafadan 800 lira .yağ şu ile karışınca işlevini yitiriyor. Ekzantirik mili kulburator ve piyanolar komple yazısız devir daim yapıyor. Bunun sonucunda bazı parçalar yağsız çalıştığı için deforme oluyor. Bu hale gelmeden acil ustaya göster derim
batebay
09.April.2016, 11:07
GRİ RENK YAG,YAG VE SUYU KARİSTİRDİGİ İCİNDİR,BENDE YASADİM AYNİ PROBLEMİ GOMLEKTEN GECEN UZUN VİDALARIN DİPLERİNDE CONTA OLMADİGİ İCİN KARİSTİRİYODU,YAG GRİ VE HAMUR GİBİ OLUYODU.
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
Teşekkür ederim arkadaşlar. Pazartesiyi beklemeyerek, geçen hafta cumartesi günü motoru servise götürdüm. Bahsettiğiniz gibi motor conta yakmış. Başka bir problem çıkmadı çok şükür.
e.erbaş
18.April.2016, 08:17
Teşekkür ederim arkadaşlar. Pazartesiyi beklemeyerek, geçen hafta cumartesi günü motoru servise götürdüm. Bahsettiğiniz gibi motor conta yakmış. Başka bir problem çıkmadı çok şükür. Geçmiş olsun :)
CELİL
18.April.2016, 09:20
Teşekkür ederim arkadaşlar. Pazartesiyi beklemeyerek, geçen hafta cumartesi günü motoru servise götürdüm. Bahsettiğiniz gibi motor conta yakmış. Başka bir problem çıkmadı çok şükür.
Polat geçmiş olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.