PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona güvenlik ?

John blaze
09.April.2016, 02:07
Öncelikle konuyu açarken tereddüt yaşadım ama çok merak ettim regal raptor daytona modelinde anahtarsız çalışma gibi bir olay varmış doğrumu? Doğruysa ne gibi önlemler alıyorsunuz? Ankarada hacettepenin orada bilenler bilir aşırı hırsız var böyle bir Problem beni çok sıkıntıya düşürür bu bilgi umarım yanlıştır :shock:

berkehrercan
09.April.2016, 02:24
Kontagin kilidini acip anahtari cebine koyuyorsun kontagi kapatip anahtarla kitleyip gidiyorsun

AMZ35
09.April.2016, 02:26
Bilgi tamamen yanlis. Ayrica hirsiz calmak istediginde kontak anahtar vs dinlemiyor. Ben sahsen iki halat kalinliginda zincirle on tekerden saseyi dolastirip oradan da cam demirine kitliyorum. 😄

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
09.April.2016, 03:52
Emre sen bir motoru al bro sana kitliyecek koymak yer c9k merak etme 🤗🤗😇😇😇😇

John blaze
09.April.2016, 14:19
Emre sen bir motoru al bro sana kitliyecek koymak yer c9k merak etme 🤗🤗😇😇😇😇

Abi o kadar para verip sonra 1saatte uçmasını istemem ama disk kilidi felan halledilir diye düşünüyorum 😶

2_rock
09.April.2016, 15:55
Abi o kadar para verip sonra 1saatte uçmasını istemem ama disk kilidi felan halledilir diye düşünüyorum 😶

Branda ile örtüp sağlam bir zincir ile bir yere sabitlersen caydırıcı olur .kesin bi yere sabit kitlemen lazım

ereneren
09.April.2016, 21:45
kontak kitleniyo anahtarla anahtarsız calısma durumu sen kilidi açtıktan sonra olur ha hırsız kitli olsada calamazmı calar aldora kardeşimin dediği gibi yüksek biyere bağla motoru yere baglama yerden destek alıp kesmek daha kolay olur ve tekerden falan değil şasiden bağla alarmlı disk kilidi takabilirsin onun yanında

2_rock
09.April.2016, 22:12
Adam motoru almadan karagün yazdı çizdi bildiğin 😂

John blaze
10.April.2016, 00:27
Adam motoru almadan karagün yazdı çizdi bildiğin 😂

Hahah abi şimdiden korkuyorum Motoru alınca herhalde bırakamam bir yere :P