Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsundan selamlar.
coni-blaze55
11.April.2016, 16:25
Merhabalar ben firat aranıza samsundan katılıyorum , 19 yaşındayım , öğrenciyim kemence çalmaktan zevk alirim en büyük hobilerimin arasinda da motor kullanmak vardı ve bu yaşima kadar hep hayellerimin peşinden koştum her hayelimi cabalayarak zor da olsa gerçekleştirdim şimdi sirada en büyük hayalim olan motorsiklet'e geldi. Rüzgari vucudumda his etmeyi istiyorum zamanı geldi en yakın zamanda bobber bir motosikletle araniza katilacagim benı sitenize davet eden Burak danacı (kuzenım) ile aranıza girerek bu güzel toplulukda arkadaşlik dostluk bilgi edinerek sizleri daha da iyi tanıyacagim motorsiklet kullanmak bizim aile icin vaz gecilmez ve genetik hastalık olarak da nitelendirebilirim bunu :) cok güzel bir topluluk olmuş kurucu ve emegi gecen herkezin eline yüregine saglık abilerim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim..
Peder
11.April.2016, 16:28
Fırat kardeşim Raptor Riders ailesine hoşgeldin. Samsun hızla büyüyen çok güzel bir ekip. Her konuda sana yardımcı olacaklardır. Gönlündeki motora en kısa sürede kavuşman dileğiyle 8)
Birkan Bozkuş
11.April.2016, 16:29
Merhabalar ben firat aranıza samsundan katılıyorum , 19 yaşındayım , öğrenciyim kemence çalmaktan zevk alirim en büyük hobilerimin arasinda da motor kullanmak vardı ve bu yaşima kadar hep hayellerimin peşinden koştum her hayelimi cabalayarak zor da olsa gerçekleştirdim şimdi sirada en büyük hayalim olan motorsiklet'e geldi. Rüzgari vucudumda his etmeyi istiyorum zamanı geldi en yakın zamanda bobber bir motosikletle araniza katilacagim benı sitenize davet eden Burak danacı (kuzenım) ile aranıza girerek bu güzel toplulukda arkadaşlik dostluk bilgi edinerek sizleri daha da iyi tanıyacagim motorsiklet kullanmak bizim aile icin vaz gecilmez ve genetik hastalık olarak da nitelendirebilirim bunu :) cok güzel bir topluluk olmuş kurucu ve emegi gecen herkezin eline yüregine saglık abilerim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim..
Fırat aramıza samsundan hoş geldin umarım en kısa sürede hayalindeki motora kavuşursun 8)
Realferman55
11.April.2016, 16:30
Dayımın oğlu aramıza hoşgeldin 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AMZ35
11.April.2016, 16:39
Firat kardes hosgeldin. En kisa zamanda motorunu almani dilerim. 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
detailer
11.April.2016, 16:47
Birlikte nice yollara sürmek dileğiyle hoş geldin kardeşim. Akşamki buluşmaya bekliyoruz.
Bahadır
11.April.2016, 16:54
Aramıza hoşgeldin Fırat.Umarım en kısa zamanda hayalindeki motora kavuşursun 8):)
CELİL
11.April.2016, 17:21
Merhaba fırat Samsun'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşusun 8)
coni-blaze55
11.April.2016, 17:29
O güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
2_rock
11.April.2016, 17:43
Fırat hoşgeldin. Samsunda süper bir ekibimiz var ve şuan büyüyerek devam ediyor.oradaki abilerimizle kardeşlerimizle tanısıp hem detaylı bir bilgi alabilirsin alacağın motor hakkında hemde süper bir aile ortamında olursun.inşallah en yakın zamanda aradığın motora kavuşursun ve seni aramızda görürüz. Forumda aktif olmayı unutma .
tbaylan
11.April.2016, 18:12
Fırat aramıza hoşgeldin kardeşim. Samsun'da güzel insanlardan oluşan bir topluluğumuz var. Kısa zamanda yerini rezerve edip seni de orada görmek istiyoruz. Umarım gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun. Koruyucu ekipmanlarını eksik etme lütfen:)
Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Sevgiler.
tb
Bypale
11.April.2016, 18:36
Fırat kardeşim aramıza hoşgeldin. Sende samsunun bir parçası olup bütünleşirsiniz inşallah. Dilerim kısa zamanda motorunada kavuşup yollardada aktif olursun.8)
Fırat, en kısa sürede hayallerine kavuşman dileğiyle hoş geldin.
coni-blaze55
11.April.2016, 19:27
Hepinize çok çok teşekkür ederim bilinçsiz haraket etmemek için sizlere başvurdum beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum temiz ve sevgi dolu düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim forumdan takip etmeye devam ediyorum
Samsundan Fırat hosgeldiniz.. İnşallah en kısa surede hayalini kurduğun makineye kavusmaniz dileği ile RR forumlarina hoşgeldin tekrardan..
Samsun`dan hosgeldin Firat... gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle...
coni-blaze55
12.April.2016, 09:01
Samsundan Fırat hosgeldiniz.. İnşallah en kısa surede hayalini kurduğun makineye kavusmaniz dileği ile RR forumlarina hoşgeldin tekrardan..
Teşekkür ederim inşallah gönlümdeki makineyi hep beraber eskitiriz hepiniz çok iyi insanlarsınız ilk başlarda hiç kimse benimle iletişime bile geçmez gibi düşünürdüm ama sizler öyle deyilsiniz.daha ilk günden cevap yazmaya yetişemiyorum .Beni yanlız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim
DarkMacros
12.April.2016, 09:50
Hoşgeldin Fırat :) Gönlündeki makinaya kavuşunca RR kardeşliğini daha iyi anlayacaksın.
grolof
12.April.2016, 11:40
Fırat merhaba
Dün akşam beraberdik ama burdanda aramıza hoşgeldin demek istiyorum.Samsun gurubumuzun en yaşlı ve en genç üyeleri bizleriz:)
En kısa sürede motorunla aramıza katılmanı diliyorum.
frknulas
12.April.2016, 11:48
Fırat kardeşim aileye hoşgeldin. Dilerim herşey gönlünce olur 8)
coni-blaze55
12.April.2016, 15:59
Herkeze teşekkür ederim iyiki varsınız
eNkaZw
13.April.2016, 03:51
aramıza hoşgeldin kardeşim. en yakın zamanda gönlündeki makineye kavuşman dileğiyle...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.