Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara

2_rock
11.April.2016, 18:00
Herkesı en içten şekilde selamlıyorum. Çalıştığım iş yerinden çok mutsuz olduğum için ayrılmayı düşünüyorum. Hala iş bulmuş değilim haftasonu izinli olacağım bir iş arıyorum. Ankara tanıdığı veya yardım edebilecek birileri varsa çok makbule geçer. Üniversite mezunuyum tercümanlık bitirdim ukraynada çok fazla iş deneyimim var .ukraynaca Rusça ve ingilizce biliyorum.bana iş bulan kişiye ilk maasimı alınca 1 depo benzin hediye edeceğim. Günde 10 saat çalışıyorum ve haftasonu iznim yok gerçekten bunalmış durumdayım heryere ozgecmisimi gönderdim hala bir sonuç yok .başka şehirden bana ankarada iş bulan arkadaşın yanına ilk maasımı alınca ziyaretinde gideceğim .

Biri beni kurtarsın 😢😢😢😢

Psycho
11.April.2016, 20:07
Allah yardimcin olsun sevmedigi yerde insan calisamiyor malesef :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peder
11.April.2016, 20:22
İnşallah biri yardımcı olur dilediğin gönlündeki işe kavuşursun en kısa sürede kardeşim 8)

frknulas
11.April.2016, 20:38
Cv ni at bro bana unutma bi konuşalım enisteyle verelim cv yi biseyler çıkar inşallah

2_rock
11.April.2016, 20:43
Cv ni at bro bana unutma bi konuşalım enisteyle verelim cv yi biseyler çıkar inşallah

Kardeşim gönderiyorum teşekkür ederim

ereneren
11.April.2016, 20:50
Kardeşim gönderiyorum teşekkür ederim

kardeşim benim verdiğim adreslerede attınmı cv ni

UfoGörenMasumÖğrenci
11.April.2016, 20:55
Abi kapıda falan hostluk yapar mısın dicemde.. Ordada haftasonu sıkıntılı olur. AMa maasın2,5 u gecer. Haftasonu turizm sektöründe izin çok zor :S Ama acente falan tanıdık varsa yıne yazarımj sana oralar daha rahat senın ıcın :) Bide divan otel var tunalıda. Oraya bi cv bıraksana benden tavsiye 8)

AMZ35
11.April.2016, 21:15
Herkesı en içten şekilde selamlıyorum. Çalıştığım iş yerinden çok mutsuz olduğum için ayrılmayı düşünüyorum. Hala iş bulmuş değilim haftasonu izinli olacağım bir iş arıyorum. Ankara tanıdığı veya yardım edebilecek birileri varsa çok makbule geçer. Üniversite mezunuyum tercümanlık bitirdim ukraynada çok fazla iş deneyimim var .ukraynaca Rusça ve ingilizce biliyorum.bana iş bulan kişiye ilk maasimı alınca 1 depo benzin hediye edeceğim. Günde 10 saat çalışıyorum ve haftasonu iznim yok gerçekten bunalmış durumdayım heryere ozgecmisimi gönderdim hala bir sonuç yok .başka şehirden bana ankarada iş bulan arkadaşın yanına ilk maasımı alınca ziyaretinde gideceğim .

Biri beni kurtarsın 😢😢😢😢
Kiz arkadasimin Ankara'da cevresi cok. Bi cv de bana atarsan ve mailde istedigin tarz isleri belirtirsen bu aksam telefon gorusmelerine baslayabilir.

amz_35@hotmail.com

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
12.April.2016, 00:05
Bana da cv atar mısın Aldora.Atınca buradan yaz 8)
bahadirozarar@hotmail.com

2_rock
12.April.2016, 12:33
Abilerim kardesimlerim herkese cv gönderiyorum ilginiz için çok teşekkür ederim sağolun Varolun

2_rock
13.April.2016, 10:28
Gerekli yerlere cv leri gönderdim haber bekliyorum 🤗🤗🤗

ereneren
13.April.2016, 11:00
hadi bakalım inşallah iyi bi sonuc cıkar en kısa zamanda kardeşim

Bahadır
13.April.2016, 11:33
Gerekli yerlere cv leri gönderdim haber bekliyorum 🤗🤗🤗

bana gelmemiş:soru?

tbaylan
13.April.2016, 11:48