PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehirden selamlar

emressevinc
12.April.2016, 15:33
herkese iyi günler diliyorum, ben emre sevinç, eskişehir'de İlker abi aracılığıyla buradayım. Peyote bar çalışanıyım, öğrenciyim de aynı zamanda. yaş 22, mümkünse her şeyi yoluna koyup aileye katılmak istiyorum, bu tarafa yolu düşen olursa beklerim..

centaur
12.April.2016, 15:45
herkese iyi günler diliyorum, ben emre sevinç, eskişehir'de İlker abi aracılığıyla buradayım. Peyote bar çalışanıyım, öğrenciyim de aynı zamanda. yaş 22, mümkünse her şeyi yoluna koyup aileye katılmak istiyorum, bu tarafa yolu düşen olursa beklerim..

Dostum hoşgeldin. Foruma adım attın inşallah en kısa zamanda yollarda da yanyana olacağız :)

Crixus
12.April.2016, 15:52
Hoş geldin kardeşim, istediğin motoruna kavuşursun umarım.

Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

frknulas
12.April.2016, 15:54

Aramıza hoşgeldin kardeşim. İnşallah herşey gönlünce olur istediğin motora kavuşursun 8)

spue
12.April.2016, 16:17
Aramıza hoş geldin Emre,
Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, gönlünce gezersin.8)

CELİL
12.April.2016, 16:27
Merhaba Emre Eskişehir'den aramıza hoş geldin 8)
inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun

tbaylan
12.April.2016, 16:38
Emre eskisehir'den aramiza hosgeldin. Dogru adreste oldugundan suphen olmasin. Eskisehir'de yapilanmakta olan ailemizin icinde de gormek isteriz seni. Simdiden yerini rezerve etmeni tavsiye ederim8) umarim gonlundeki makinene kisa surede kavusursun. Koruyucu ekipmanlarini da eksik etmemeni oneririm.

Sevgiler.

Tb

Bahadır
12.April.2016, 16:51
Aramıza hoşgeldin Emre.Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun.Buluşmalara her zaman bekleriz8)

2_rock
12.April.2016, 19:21
Emre merhaba aramıza hoşgeldin. Ilker abi gibi gerçekten süper birisi ile aynı ekipte olmanın ve bu mükemmel ailenin içinde olmanın bir ayrıcalığı vardır. İnşallah en yakın zamanda motoruna kavuşur Eskişehir ekibine dahil olursun .forumda aktif olmayı unutma 😀

FouL
12.April.2016, 21:00
Eskişehir den emre raptorriders forumlarina hoşgeldin.. Umarım gönlündeki makinayada kavuşur ilker abimiz ile uzun yıllar beraber surusler yaparsınız..

Bypale
12.April.2016, 21:09
Emre aramıza hoşgeldin. Dilerim gönlündeki makinayada kavuşursun8)

ereneren
12.April.2016, 21:24
hoşgeldin aramıza emre bulusmalarda forumda aktif olman dileğiyle :)

AMZ35
12.April.2016, 21:41
Hos geldin Emre kardes 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Punisher45
12.April.2016, 21:50
Hoşgeldin dostum bende senin gibi yeniyim ve çok iyi tam bir aile ortamı var emin olabilirsin. Umarım sende bende en kısa vakitte burada ki abilerimizle kardeşlerimizle yola çıkma fırsatı buluruz. Tekrar hoşgeldin. 8) 8)

Ozan
13.April.2016, 00:56
Hosgeldin Emre...forumlarda aktif olman ve gonlundeki makinaya kavusman dilegiyle...

Fatih
15.April.2016, 18:21
Emre hoşgeldin kardeşim. İnşallah kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun. Bol bol gezeriz :)

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahimyılmaz
15.April.2016, 23:52
Kardeşim hoşgeldin forumumuza en kısa zamanda önce ekipmanını sonra gönlündeki makinana kavuşman ve yollardada forum gibi aktif olman dileğiyle..

Sent from my iPhone using Tapatalk