PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Raptorriders teşekkürler ve hayırlı olsun

2_rock
13.April.2016, 19:36
Herkese merhabalar ,öncelikle beni çok mutlu eden ve onurlandıran bu görevi laik gördüğünüz için canı gönülden teşekkür ederim. Gerçekten gurur ve onurla yelegimi ve patchlerimi taşıyorum. Aslında gurur ve onurla sözleri altında şunlar yatıyor. İnsan inandığı ve sonuna kadar mücadele ettiği şeyler için onurlu ve gururlu olur ve bu yelege ve patchlere bunu katanda bu ailedir .Benim bu aile ile tanışmama vesile olan Tuğrul Baylan kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlk beni aradığı günü hatırlıyorum ve kendi kendime diyorum her işte hayır vardır sağol kardeşim iyiki varsın. Bu aile için ve bana verdiğin destekten dolayı sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Beni aranıza kabul edip bir kardeş abi dost gibi benimseyip elinizden geldiğince yardımcı olduğunuz hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.
Alper ve Celil başkanıma da bu aile ve bana verdikleri bunca uğraş ve emek için teşekkür ediyorum.bana bu kulübün ve forumun gerçek bir aile olduğunu gösterdiğiniz için herşeye koşup yardım ettiğiniz için minnettarım.
Sizler gibi abilerim kardeslerim dostlarim olduğu için yelegim ve patchlerim bu yüzden bana gurur ve onur katıyor. Eminim herkes için aynıdır. Belki biraz duygulanmis olabilirim sadece içimdekileri yazıp sizlere teşekkürlerimi bildirmek istedim.

Yapılan çalışmalar sonucunda :hazırlanan tüzük ve yönetim kararı ile atanan il sorumluları ,yardımcıları ,koordinatör ve disiplin kurulundaki herkese yeni görevinde başarılar diliyorum.
Alper abi ,Celil abi, Serkan abi ve Ömer abi ,Tuğrul, Süleyman Abi ve Caner ,Erdinç abi ve Hikmet abi. Hepinizi tebrik ediyorum .daha iyi günler bizleri bekliyor hepinize hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz.

Bu aile için emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.

RAPTORRİDERS iyi ki varsın hayatıma bir neşe bir anlam ve heyecan kattığın için gerçekten mutluyum.Sizler gibi bir ailem olduğu için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Sağolun Varolun.

ereneren
13.April.2016, 20:09
kardeşim benim hakettiğin görevdi tebrik ederim :)

centaur
13.April.2016, 20:33
Dostum hayırlı-uğurlu olsun.. Ankara'ya iyi bir lider olacağından zerre kadar şüphem yok.

Andarkan_
13.April.2016, 21:43
Tekrardan hayirli olsun Aldora abi,tebrik ederim.

newmoon06tr
13.April.2016, 22:03
ÇILGIN hayırlı olsun kardeşim, artıkın il sorumlu yardımcısını beni yaparsın haaaaaa :) (ereni boşver, burda toprağın var bro.):)

Ozan
13.April.2016, 22:54
Hayirli olsun Aldora....Yeni gorevinde RR Ankara`ya yakisani yaparak gorevini layikiyla yapacagina suphem yok...

CELİL
14.April.2016, 00:21
Aldora seni tekrar tebrik ederim hakkınla emeğinle bu görevin sahibi oldun bundan sonrada daha iyi işlere imza atacağından eminiz yeni görevinde başarılar dilerim 8)

2_rock
14.April.2016, 00:23
Abilerim kardeslerim ben başlığı açarken sizlere teşekkür etmek ve sizleri tebrik etmek istemiştim. Olay bana döndü 😁😁. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. İyiki varsınız sizleri öz ailem gibi benimsemiş durumdayım sağolun Varolun

Punisher45
14.April.2016, 01:13
Hayırlısı olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın, görevinde başarılar dilerim abi.

AMZ35
14.April.2016, 02:40
Tekrar tekrar hayirli ugurlu olsun 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferhat BASTEM
14.April.2016, 10:28
Hem Ankara' ya, hem de ailemize hayırlı olsun. Durmak yok Aldora, çalışmaya devam ;)

GökhanMüezzinoğlu
14.April.2016, 11:09
Görevi sonuna kadar hak ettin kardeşim. Bundan sonrada layıkıyla devam edeceğinden şüphemiz yok.

Rednexi
14.April.2016, 12:29
Tebrikler Aldora yeni görevinde başarılar 8)

ob1kanobi
14.April.2016, 13:27
Tebrik ederim Aldora. Senin de yeni görevin hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

MuratCmk
14.April.2016, 15:03
Yeni görevinde başarılar, hayırlı olsun :)

Toprakege
14.April.2016, 16:03
Hayırlı olsun , yeni görevinde başarılar :)

tbaylan
14.April.2016, 16:29
Herkese merhabalar ,öncelikle beni çok mutlu eden ve onurlandıran bu görevi laik gördüğünüz için canı gönülden teşekkür ederim. Gerçekten gurur ve onurla yelegimi ve patchlerimi taşıyorum. Aslında gurur ve onurla sözleri altında şunlar yatıyor. İnsan inandığı ve sonuna kadar mücadele ettiği şeyler için onurlu ve gururlu olur ve bu yelege ve patchlere bunu katanda bu ailedir .Benim bu aile ile tanışmama vesile olan Tuğrul Baylan kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlk beni aradığı günü hatırlıyorum ve kendi kendime diyorum her işte hayır vardır sağol kardeşim iyiki varsın. Bu aile için ve bana verdiğin destekten dolayı sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Beni aranıza kabul edip bir kardeş abi dost gibi benimseyip elinizden geldiğince yardımcı olduğunuz hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.
Alper ve Celil başkanıma da bu aile ve bana verdikleri bunca uğraş ve emek için teşekkür ediyorum.bana bu kulübün ve forumun gerçek bir aile olduğunu gösterdiğiniz için herşeye koşup yardım ettiğiniz için minnettarım.
Sizler gibi abilerim kardeslerim dostlarim olduğu için yelegim ve patchlerim bu yüzden bana gurur ve onur katıyor. Eminim herkes için aynıdır. Belki biraz duygulanmis olabilirim sadece içimdekileri yazıp sizlere teşekkürlerimi bildirmek istedim.

Yapılan çalışmalar sonucunda :hazırlanan tüzük ve yönetim kararı ile atanan il sorumluları ,yardımcıları ,koordinatör ve disiplin kurulundaki herkese yeni görevinde başarılar diliyorum.
Alper abi ,Celil abi, Serkan abi ve Ömer abi ,Tuğrul, Süleyman Abi ve Caner ,Erdinç abi ve Hikmet abi. Hepinizi tebrik ediyorum .daha iyi günler bizleri bekliyor hepinize hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz.

Bu aile için emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.

RAPTORRİDERS iyi ki varsın hayatıma bir neşe bir anlam ve heyecan kattığın için gerçekten mutluyum.Sizler gibi bir ailem olduğu için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Sağolun Varolun.

Kardeşim bu güzel teşekkürün beni çok mutlu etti. Güzel bir ekip işi oldu. Meyvelerini daha olgun bir şekilde ilerleyen zamanlarda alacağız hep birlikte inşallah. Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın8)

Ömer
14.April.2016, 19:32
Aldora yeni görevin hayırlı olsun, başarılar dilerim

UfoGörenMasumÖğrenci
14.April.2016, 21:03
hayırlı olsun abi :)

Bypale
14.April.2016, 21:54
Kardeşim. Allah utandırmasın. Hep birlikte daha iyiye RR8)

Peder
14.April.2016, 22:31
Aldora hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Çok güzel ifade etmişsin eline yüreğine sağlık

aidikurt
15.April.2016, 01:39
Aldora kardesim bu buyuk ailenin bir parcasi olmandan cok mutluyuz.Ankarayi daha iyi yerlere getiricegine olan inancimiz tamdir. Her zaman yanindayiz kardesim.Yeni gorevinde hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
15.April.2016, 03:28
Herkese teşekkür ederim. Göreve gelen herkesin yeni hayırlı olsun. Tebrik ederim .RR AİLESİ için el ele

CaNeR
15.April.2016, 10:46
Kardeşim bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz. Birlikte daha çok daha güzel işler yapıcaz artık sende bu ailenin bölünmez parçalarından birisin 8)

2_rock
15.April.2016, 13:06
Kardeşim bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz. Birlikte daha çok daha güzel işler yapıcaz artık sende bu ailenin bölünmez parçalarından birisin 8)

Canerim teşekkür ederim kardeşim bende sizleri tanıdığıma çok memnunum. RaptorRiders Ailesi olarak daha iyileri bizi bekliyor.

Kerem Düzgün
15.April.2016, 13:07
Aldora yeni görevin hayırlı olsun kardeşim yeni görevinde başarılarının devamını dilerim 8)

ibrahimyılmaz
15.April.2016, 23:58
Aldora yeni görevin hayırlı olsun canı gönülden tebrik ederim bencede fazlasıyla hakettin şu yazın dahi nekadar samimi olduğunu gösteriyor önün çok açık kardeşim tekrar hayırlı olsun...;)

2_rock
16.April.2016, 05:15
Aldora yeni görevin hayırlı olsun canı gönülden tebrik ederim bencede fazlasıyla hakettin şu yazın dahi nekadar samimi olduğunu gösteriyor önün çok açık kardeşim tekrar hayırlı olsun...;)

Teşekkür ederim ama dediğim gibi ben başlığı yeni görevine geln abilerimiz kardeşlerimiz için açtım tebrik etmek amaçlı 😊

BLUEBORAN
16.April.2016, 22:44
Hayırlı Uğurlu olsun Aldora. Allah utandırmasın.

Psycho
18.April.2016, 02:59
Senle yuzyuze tanisma firsatimz olmadi ama forumda cok ilgili alakasi birisn benm dusuncem hakettn gerci gruptaki herkes cok cok iyiler hayirli olsun