PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yedek parça sorunu

hellhammer
14.April.2016, 20:56
Abiler herkese merhaba geçenlerde ufak bir problem yaşadım ve arka fren pedalı ile braketi kırıldı şimdi ilk sorun bu parçaları ayrı ayrı bulamıyorum kompleside aşırı pahalı yani biz bu motoru maddi imkanlarımız doğrultısunda seçtik fakat yedek oarça fiyatları aşırı pahalı sadece pedal 200tl dediler vede ellerinde yok nezaman geleceği belli değil bu en ufak problemde yaşanan sorunlar allah korusun daha büyük kazalar olduğunda biz bu motoru nasıl toplayacağız nasıl bir yol izleyeceğiz hiçbir fikrim yok ne yapmam lazım fikir verirseniz çok sevinirim teşekkürler

CELİL
14.April.2016, 21:41
Merhaba Emre geçmiş olsun pedallar çok pahalı ama orjinali,aynısı Harley'de var onun fiyatını hiç yazmayım bile yani genel olarak krom kaplama biraz güzel görünen tüm pedalların hepsi her modelde pahalı malesef .
Bizim motorlarda pedal kırılma durumunda oto sanayide argon kaynağı yapan yerler var argon kaynağıyla orjinali kadar sağlam ve güzel oluyor maliyetide 40 - 50 tl civarı 8)

hellhammer
14.April.2016, 21:46
Anladım celil abi umarım çözerim öyle demirtaş motosikletle görüştüm onlarda kaynak yaptırmamı söyledi ellerinde olmadığı için ben söktüm zaten kaynak olursa muhteşem olur çok teşekkür ederim tavsiyen için [emoji1317]

dbxerdem
14.April.2016, 21:48
Kaynak oluyo. Ben de Celil baskan in tavsiyesi uzerine yaptirdim. Bana maaliyeti Ank da 20 tl oldu. Parcalari kaybetmezsen sikinti yok. Pirinc aksamin tamamini kaynak yapiyorlar.

hellhammer
14.April.2016, 21:50
Yok parçalar allahtan düzgün kırıldı[emoji2] parçalanma olmadı eşleştirincede tam oturuyor kaynak için çevreye bakarım artık çok teşekkürler

hellhammer
14.April.2016, 21:51
Birde sizleri bulmuşken deri yeleğime yamaları nasıl takabilirim acaba?

CELİL
14.April.2016, 21:54
Birde sizleri bulmuşken deri yeleğime yamaları nasıl takabilirim acaba?

Yeni yayınladığımız Tüzüğü okursan orada yazıyor kısaca forumda ve toplantılarda ortalama 2- 3 ay kadar aktif olursan hak kazanabilirsin 8)

2_rock
15.April.2016, 03:32
Emre geçmiş olsun çözülemeyecek bir sorun değil kaynak ile halledebilirsin abilerimiz bahsetmişler.en yakın zamanda yaptırmanız dileğiyle