Orijinalini görmek için tıklayınız : Yedek Anahtar
DarkMacros
19.April.2016, 10:56
Merhaba arkadaşlar. Daytonamın yedek anahtarı yok. Yaptırmam gerekiyor. Nasıl bir yöntem izlenebilir. Sıradan anahtarcıların yapabileceği birşey midir? Yoksa özel biryerler mi gereklidir? Bilgi verirseniz sevinirim.
erhan_
19.April.2016, 11:14
Benim motorun anahtarını (DD150) normal anahtarcı yapmıştı ama daytonada bi fark var mı bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam tofaş anahtarından filan yapmıştı elinde kalandan :cheesy: özetle elinde uygun yapıda ham bi anahtar varsa yapabilir, immobilizer filan yok çünkü 8)
DarkMacros
19.April.2016, 11:51
Daytona ve spyderlerin böyle altıgen beşgen arası bi anahtarı var ondan bahsediyorum. Depo ve gidon kilidi kolay.
AMZ35
19.April.2016, 18:05
Daytona ve spyderlerin böyle altıgen beşgen arası bi anahtarı var ondan bahsediyorum. Depo ve gidon kilidi kolay.
Abi bulursan bana da haber et. Kaybedersem yerinden kaldiramam valla motoru. Yalnizca bi tane var bende de 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UfoGörenMasumÖğrenci
19.April.2016, 19:57
Abi bulursan bana da haber et. Kaybedersem yerinden kaldiramam valla motoru. Yalnizca bi tane var bende de 😄
Katılıyorum banada haber ver abi :D bendede tek anahtar var. Aldora abi yaptırılamıyo demıstı bana ama , Türk insanı bu yapar :Rockn Roll:
AMZ35
19.April.2016, 19:59
Katılıyorum banada haber ver abi :D bendede tek anahtar var. Aldora abi yaptırılamıyo demıstı bana ama , Türk insanı bu yapar :Rockn Roll:
Turk'e imkansiz de sonra otuz izle diye bosa dememisler 😄😄😄
UfoGörenMasumÖğrenci
19.April.2016, 20:38
8)
Turk'e imkansiz de sonra otuz izle diye bosa dememisler 😄😄😄
Hahahah :D adamlar otobüs duragı çalıyor fındık kadar anahtar mı yapamıycaklar :D :artiz:
2_rock
20.April.2016, 18:04
Bildiğim kadarıyla anahtar yapılmıyor. Komple set olarak satılıyor fiyatı 100 kusur olması lazım diye hatırlıyorum.
met38
21.April.2016, 00:40
rr klasik 250 anahtarı için ben 3 anahtarcı denedim; 2 sinin yaptığı işe yaramadı, 1i sorunsuz halletti. hepsi motor yanında mı diye soruyor, motor yanımda olsa kesinlikle halledeceklerini iddia ediyordu yapamayan 2si.. aklınızda olsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.