Orijinalini görmek için tıklayınız : Harley Davidson Test Sürüşü
bronks
21.April.2016, 22:25
Sevgili Raptorriders forumdaşlari, geçen haftalarda bangır bangır reklamlarına, Bannerlarına denk geldiğim bu test sürüşünden sizleri de haberdar etmek istedim. Harley Davidson firması 6 adet modelini test sürüşüne açmış. Öncelikle gerekli bilgilerinizi dolduruyorsunuz ve onlar sizi geri arıyorlar randevu için. Her nekadar haftasonuna randevu vermek istemeselerde ve ellerinde sadece tek modeli teste açtıklarını söyleselerde ben kavga dövüş haftasonuna bir randevu aldım ve onların müsade ettiği modele razı geldim. Eğer ki denemek isteyen arkadaşlar olursa aşağıdaki linkten yardirabilirler;
http://https://testridesee.harley-davidson.com/tr_TR (https://testridesee.harley-davidson.com/tr_TR)
Ne de olsa denemesi bedava :)
eNkaZw
22.April.2016, 01:20
Yok abi ben almayım sonra içinde ukte kalır gece rüyalarıma falan girer :) onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli :) :)
Peder
22.April.2016, 01:42
Binipte alamamak çok koyar bende uzak durayım en iyisi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AMZ35
22.April.2016, 02:03
Bizim buralarda da bannerlari doluydu. Basvurduk bakalim 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
berkehrercan
22.April.2016, 02:21
Ben 1700 cc motor secmistim 883 vermisler :cheesy: Neyse o da gider.Bana direk haftasonu vermisler ama pazartesiye aldiricam arayip.Sonra donup Daytonaya oturmak koyacak ama napalim
Bypale
22.April.2016, 07:23
Ben 1700 cc motor secmistim 883 vermisler :cheesy: Neyse o da gider.Bana direk haftasonu vermisler ama pazartesiye aldiricam arayip.Sonra donup Daytonaya oturmak koyacak ama napalim
Önemli olan niyet berke:cheesy::cheesy:
ona bende yazıldım, 48 için
2_rock
22.April.2016, 09:42
Ben geçen harley in bayii ne gittiğimde Banada aynısını söylediler ve ben test sürüşü için başvuru yaptım kimse aramadı nedense ben umudu kestim
bronks
22.April.2016, 10:26
Yok abi ben almayım sonra içinde ukte kalır gece rüyalarıma falan girer :) onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli :) :)
Öyle düşünme kadir çekiliş varmış bir de. Belki de sana çıkar harley :) vakti zamanında çekilişle harley kazanmış bir asker arkadaşım vardı :)))
centaur
22.April.2016, 10:28
Öyle düşünme kadir çekiliş varmış bir de. Belki de sana çıkar harley :) vakti zamanında çekilişle harley kazanmış bir asker arkadaşım vardı :)))
Dostum vergisini bile ödeyemeyiz onun :x
bronks
22.April.2016, 10:28
Binipte alamamak çok koyar bende uzak durayım en iyisi
Deneyim deneyimdir :))
bronks
22.April.2016, 10:31
Avrupa yakası hd oldukça tuhaf davrandılar sebebini anlayamadım ama bu tavırlarından dolayı sağlam bir Mail geçtim merkezlerine. Saçma sapan davrandılar randevu konusunda..
bronks
22.April.2016, 10:32
Dostum vergisini bile ödeyemeyiz onun :x
O zaman harley satıp biz de kararinda bir makina alırız artık :) fakirlik zor anasını satayım :))
centaur
22.April.2016, 10:43
O zaman harley satıp biz de kararinda bir makina alırız artık :) fakirlik zor anasını satayım :))
puhahahahahaha :x fakir ama gururluyuz dostum :)
Peder
22.April.2016, 10:46
Deneyim deneyimdir :))
Test sürüşü bitti dediklerinde yatıp ellerimi yumruk yapıp yere vura vura bunu istiyom ben diye haykırma ihtimalim var o yüzden uzak duruyorum abi. Bide ya motora falan bişey olursa düşüncesi :D
bronks
22.April.2016, 11:13
Test sürüşü bitti dediklerinde yatıp ellerimi yumruk yapıp yere vura vura bunu istiyom ben diye haykırma ihtimalim var o yüzden uzak duruyorum abi. Bide ya motora falan bişey olursa düşüncesi :D
Aşırı dramatik bir sahne oldu bu bro :) bir harley kaç para ulan ! Diye isyan edesi geliyor insanın :ppp
AMZ35
22.April.2016, 11:18
Harleyciler de regal raptorun verdigi keyiften bihaber.......
bronks
22.April.2016, 11:55
Harleyciler de regal raptorun verdigi keyiften bihaber.......
Raptor'umuzun yeri ayrıdır :)
Haklisin
2_rock
23.April.2016, 00:51
Bi şansımızı denemekte fayda var aramızdan birine çıkarsa haber versin bari
berkehrercan
24.April.2016, 16:50
Kacirdim ben randevuyu gitti iron :cheesy:
2_rock
24.April.2016, 18:56
Bende softail diyordum ama kısmet işte en kötü bi electra olaydı
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.