Orijinalini görmek için tıklayınız : Shark raw model kask
John blaze
23.April.2016, 19:49
Bu yaz daytona 250 alacağım o yüzden ilk ekipmanları dizmeyi planlıyorum sizce shark raw modeli "gözlük ve maske kısmı çıkan.yarım kask" sizce kullanım açısından güvenilirmi cevaplarınızı bekliyorum..
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Shark-Raw-Motosiklet-Kaski-Mat-Siyah-Ayrilabilen-Gozluk-ve-Maskeli-_9132.html
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
penguennoktanet
23.April.2016, 19:56
Forumda bu konu ve özellikle bu kask ile ilgili baya bir konuşma geçmişti. Arama yaparak ilgili mesajlara ulaşabilirsin :)
John blaze
23.April.2016, 21:06
Forumda bu konu ve özellikle bu kask ile ilgili baya bir konuşma geçmişti. Arama yaparak ilgili mesajlara ulaşabilirsin :)
Hocam biraz baktım ama tam bir cevap bulamadım. Sizce almak mantıklımı Yoksa kapalı kask mı tercih etmeliyim?
karakalem
23.April.2016, 21:49
Şahsi görüşüm o kaska 800 lira vermek hiç mantıklı değil, çünkü yarım kask kategorisinde. Güvenlik açısından bi tam kask koruması beklenemez. 800 lira ona vermek yerine shark ın full face modelini yada nolan 64 felan fullface kask alırım. Ha tabi dersen ki param çok , alabilirsin çünkü görünüşü en güzel kask bence. Param olsa bende alsam :)
FurkanC.
23.April.2016, 22:19
Shark vancore modelini incele dostum o kadar para vermişken güvenliğide tam olsun en azından tipide güzel
John blaze
23.April.2016, 22:49
Shark vancore modelini incele dostum o kadar para vermişken güvenliğide tam olsun en azından tipide güzel
Kaskın görünüşü çok güzel kapalı olmasıda bir artı fikrin için Teşekkür ederim hocam
berkehrercan
23.April.2016, 22:58
Ben kullanıyorum kask güzel hafif.Tek kötü yanı içine rüzgar almasına ragmen yazın pişiriyor kelleyi,şimdi bitane açık alıcam yazın kullanmak için.Maske olayı kış şartları ve gözlük mevzusu için çok kullanışlı,gündüz güneşi kesiyor gece hiç karartmıyor.Carl Zeiss lens zaten.Kısacası diğer yarım kasklar gibi değil.Arkadaşlar vancore diyor ama onu taktım,fullface olması biraz hikaye bence.Çenesi çok ince ve yukarıda kalıyor pek kullanışlı değil.Direk gelen darbede de ne kadar sağlam durur güvenemedim.Anca sıkmaya yarıyor insanı.Ben kaskımdan memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim genel olarak.Fiyat/perf/malzeme açısından daha iyi kasklar var,doğruya doğru paranın birazı şekile gidiyor.Ama rahatlığı,maskesi,hafifliği vs güzel nedenler tercih etmek için.Malum Shark'ta iyi marka güvendim ben.Alacak arkadaşlar önce ne tip kask istediklerini seçsinler.Tercihleri yarımdan yana olursa gözü kapalı Shark alabilirler.
Peder
24.April.2016, 05:31
Görsel olarak çok çok hoş dursada güvenlik konusunda düşündüren bir model. Full face kask tercihi benim için bir adım önde her zaman
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
25.April.2016, 11:08
946 Lira ile giriş yaptı Türkiye'ye bu model :) Sürekli takipteyim :)
ersupalit
25.April.2016, 13:56
946 Lira ile giriş yaptı Türkiye'ye bu model :) Sürekli takipteyim :)
Alakası yok... 2 sene önce 640 liraya aldım. Zaten ilk çıktığı sene geldi Türkiyeye de...
centaur
25.April.2016, 14:39
Alakası yok... 2 sene önce 640 liraya aldım. Zaten ilk çıktığı sene geldi Türkiyeye de...
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Shark-Raw-Motosiklet-Kaski-Mat-Siyah-Ayrilabilen-Gozluk-ve-Maskeli-_9132.html?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4E hHhdtPfZNwjBFEvk48nF6OBJphOdxUH4YnaQ5B2OmkFnBoCocL w_wcB
şu anda bile 830 Lira.. Alibaba dan mı aldın ?
berkehrercan
25.April.2016, 14:40
Ben bi sene once sifirini 600e alacaktim son anda kacirdim.Turkiyeye yeni girmedi yani
centaur
25.April.2016, 14:42
Ben bi sene once sifirini 600e alacaktim son anda kacirdim.Turkiyeye yeni girmedi yani
Ben de var bi sığırlık o zaman :x
Ferhat BASTEM
25.April.2016, 15:16
Kaskın çok meraklısı çıktı :) Şöyle bir kıyak yapayım size;
0549 850 08 40
Bu telefon Anes Motor' un deposunda çalışan bir arkadaşa ait. İsmini şu an hatırlamıyorum ama kaskı alırken bu arkadaş bana yardım etti. Nakit alacak arkadaşlar kendisiyle pazarlık yapabilir. Ben 1,5-2 sene önce 500 TL' ye almıştım. Eft yi yaptıktan sonra bana kaskı ve faturasını kargo ile gönderdi.
Aceleniz yoksa aynı zamanda shark distribütörü olan Anes, yılın belli zamanlarında %30 indirim yapıyor. Takip etmekte fayda var ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.