Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor marş sorunu
MUSTAFA48
26.April.2016, 01:27
arkadaslar iyi aksamlar bugun motorumun akusunu sarj ettım daha sonra tekrar taktıgımda motor yıne calısmadı neyse tuttum sanayının yolunu sanayıde akunun dolu oldugnu soyledıler sıgorta problemı cıktı onu da tamır ettırıp ise gıttım az önce ısten cıktım motorumun kontagı actıgımda tum ısıklar oldukca ıyı yanıyor marsa bastıgımda ısıklar azalıp tırr tırrrr diye ses gelıyor ve motor calışmıyor sorunum nedir bılen var mı yarın ılk ısım yaptırmak olucak:cry:
grolof
26.April.2016, 02:23
arkadaslar iyi aksamlar bugun motorumun akusunu sarj ettım daha sonra tekrar taktıgımda motor yıne calısmadı neyse tuttum sanayının yolunu sanayıde akunun dolu oldugnu soyledıler sıgorta problemı cıktı onu da tamır ettırıp ise gıttım az önce ısten cıktım motorumun kontagı actıgımda tum ısıklar oldukca ıyı yanıyor marsa bastıgımda ısıklar azalıp tırr tırrrr diye ses gelıyor ve motor calışmıyor sorunum nedir bılen var mı yarın ılk ısım yaptırmak olucak:cry:
Sanırım kutup başları gevşektir. artı ve eksi uçların kablolarını kontrol edin.
Bahadır
26.April.2016, 10:07
Kırmızı anahtar kapalı konumda olabilir 8)
2_rock
26.April.2016, 10:23
Eğer önemli ve zor kısımları hallettim diyorsan geriye br kaç seçenek kalıyor. Motor ayakligin duruyor olabilir .ayakligin muşhur var marş basmaz .yada motor 1. Viteste falan kalmış olabilir o zamanda çalışmaz yada debriyajı basman gerekir marş ile birlikte .
CELİL
26.April.2016, 12:37
Merhaba Mustafa anlattına göre akünün gücü yetersiz marşı çevirmiyor bu durumda ya akü şarj tutmuyor ömrü bitmiş ya akünün cereyanını çeken bir kaçak var veya makina aküyü şarj etmiyor kontrol etmek lazım kolay gelsin
MUSTAFA48
26.April.2016, 14:57
arkadaslar cok tesekkur ederım verdıgınız bılgıler için. celil abı sorunu hallettıım dedıgın gıbı akü ömrunu tamamlamıs sarj alıyor fakat sarjı tutmuyormus. yeni bir aküyle hiç bir sorun kalmadı. gazlamaya devam. arkadaslar size tavsiyem eger benım kı gıbı bır sorunla karsılasırsanız ılk once saglam bır aküyle motoru calıstırmayı deneyın tamircilerin bir coğu mars dinomasıyla ilgili oldugunu soyluyorlar. dikkat edin
2_rock
26.April.2016, 23:06
Hadi geçmiş olsun. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Kefilim sürüşler dilerim
anchorman
26.April.2016, 23:23
Benim motorda da aynı problem vardı. Aküyü değiştirdim canavar gibi oldu8)
2_rock
26.April.2016, 23:36
Akü ne aldınız?
anchorman
27.April.2016, 00:21
inanın bilmiyorum markayı. 130 lira verdim. 9 amperlik bir akü. Amper olarak daha aşağısı sağlıklı değilmiş zaten.
2_rock
27.April.2016, 00:26
inanın bilmiyorum markayı. 130 lira verdim. 9 amperlik bir akü. Amper olarak daha aşağısı sağlıklı değilmiş zaten.
Anladım neyse sağlık olsun . İyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayrını görün
MUSTAFA48
27.April.2016, 01:04
yuasa diye bir marka aldım 85 tlye iki kücük sınyal sorunum vardı onlarıda hallettım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.