Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam RR ailesi
Turkpower
26.April.2016, 11:15
Merhaba
1978 yılında İstanbulda doğdum ve bizim yaş dönemindeki her çocuk gibi sokakta büyüdüm :) . Doğuş lisesinde okudum ve o bana yetti üniversiteye devam etmedim çok erken iş hayatına atıldım. Kadıköyde yaşıyorum. 21 yaşında evlendim ve 22 de baba oldum. Erken baba olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendim.
10 senedir her gün işe ve her yere bisikletle gidip geliyorumdum taa ki bu sene dizlerimi sakatlayana kadar :( . Dizleri sakatladığımı gören 4 senedir motor üzerinde takılan ve beni de motorlu 2 tekere ikna etmeye çalışan bacanağım( Kerem Ünver) bu sakatlıktan yararlanarak çocukluk hayalim olan bir chooper alma vaktinin geldiğini beni en sonunda ikna etti. Beni forumla ve Regal raptor le tanıştırdı.
Artık aranızdayım 1 aydır da dd 250e 9b aranıyorum. Bir tane buldum ve Ali ustanın yerinde kontrol ettirmek için sahibinden bir arkadaşla buluştuğumuzda (4000km de bu motoru nasıl bu hale getirmiş dedi ali usta :) ) RR ailesinden Oğuzhan la tanıştım. Süleyman abi ile telefonla görüştü inşallah bu hafta arası gidip onun motoruna bakacağım. Umarım yakın zamanda istediğim motora kavuşup dorock buluşmalarınıza geleceğim ..
CELİL
26.April.2016, 11:36
Merhaba Cem aramıza hoş geldin güzel bir tanışma giriş yazisı olmuş inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
frknulas
26.April.2016, 11:37
Abi aramıza hoşgeldin umarım gönlündeki makinaya en kısa surede kavuşursun :) bu arada motorun olmasına gerek yok buluşmalara istediğin zaman katılabilirsin 8)
CaNeR
Aramıza hoşgeldiniz hayaliniz geç olsun ama güç olmasın umarım gönlünüzdeki makineye kavuşursunuz 8)
gabriel cash
Hoşgeldin Cem :)
tbaylan
26.April.2016, 11:43
Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Doğru adrestesin8)
Cem,
Aramıza hoş geldin.
Umarım ve dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun. Kazasız sorunsuz, gönlünce binlerce km.'ler seninle olsun. Yolun açık, rüzgarın bol, depon hep dolu olsun...8)
Tanışmak için Motora ihtiyacın yok, buluşmalara herzaman gelebilirsin, yanında arkadaşlık ve dostluğunu getir yeterli. Makina herzaman hallolur.8)
OğuzhanYılmaz
26.April.2016, 11:45
Merhaba
1978 yılında İstanbulda doğdum ve bizim yaş dönemindeki her çocuk gibi sokakta büyüdüm :) . Doğuş lisesinde okudum ve o bana yetti üniversiteye devam etmedim çok erken iş hayatına atıldım. Kadıköyde yaşıyorum. 21 yaşında evlendim ve 22 de baba oldum. Erken baba olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendim.
10 senedir her gün işe ve her yere bisikletle gidip geliyorumdum taa ki bu sene dizlerimi sakatlayana kadar :( . Dizleri sakatladığımı gören 4 senedir motor üzerinde takılan ve beni de motorlu 2 tekere ikna etmeye çalışan bacanağım( Kerem Ünver) bu sakatlıktan yararlanarak çocukluk hayalim olan bir chooper alma vaktinin geldiğini beni en sonunda ikna etti. Beni forumla ve Regal raptor le tanıştırdı.
Artık aranızdayım 1 aydır da dd 250e 9b aranıyorum. Bir tane buldum ve Ali ustanın yerinde kontrol ettirmek için sahibinden bir arkadaşla buluştuğumuzda (4000km de bu motoru nasıl bu hale getirmiş dedi ali usta :) ) RR ailesinden Oğuzhan la tanıştım. Süleyman abi ile telefonla görüştü inşallah bu hafta arası gidip onun motoruna bakacağım. Umarım yakın zamanda istediğim motora kavuşup dorock buluşmalarınıza geleceğim ..
oo hoşgeldin :) her zaman bekleriz aramızda. Süleyman abinin motora bakmaya giderken bi telefon açarsın gelirim bende hem muhabbet hem ticaret olur.
Turkpower
26.April.2016, 11:52
Çok çabuk kucakladınız teşekkür :) Yazmayı unutmuşum ehliyetimi 15 mayısta alacağım. 10 senelik 2 teker tecrübem olsada motor kullanmayı yeni öğreniyorum. Daytona ya ne kadar bayılsam da sorduğum herkes 250e 9b nin ilk motor olarak ideal olacağını söyledi . Bu konuda sizin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Realferman55
26.April.2016, 12:05
Aramıza hoşgeldin cem abi, gönlündeki motora inşallah en kısa sürede kavuşursun..
Aramiza hosgeldin Cem... istedigin makinaya kavusup forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
centaur
26.April.2016, 12:41
Dostum gönlündeki makinaya bir an önce kavuşman dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldin...
Peder
26.April.2016, 12:46
Cem abi aramıza hoşgeldin forumda ve etkinliklerde seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sakatlığın için geçmiş olsun. Motor için umarım bir an evvel gönlündekine kavuşursun. Süleyman abi evlafı gibi bakar sever motorunu :)
eNkaZw
26.April.2016, 13:56
RR'a hoşgeldin abi. gönlündeki makineye en yakın zamanda kavuşman dileğiyle..
Bypale
26.April.2016, 14:25
Aramıza hoşgeldiniz 8)
Hoşgeldiniz.. Yakın zamanda makinaniza kavusursunuz insallah.. Motoru almasanizda bulusmalara herzaman bekleriz.. Aldiktan sonra zaten mudavimi olursunuz : ) Saygılar..
Andarkan_
26.April.2016, 17:01
Aramiza hosgeldin cem abi insallah gonlundeki makinaya kavusursun
Cem gönlündeki motora en kısa sürede kavuşman dileğiyle aramıza hoşgeldin
Berkay BEKTAŞ
26.April.2016, 17:33
RR Ailesine hoşgeldiniz 8)
Nıka Kelevic
26.April.2016, 18:01
Hoşgeldim Cem'im.
Benim motor gitti senin ki geliyor :) 8)
Turkpower
26.April.2016, 18:07
Hoşgeldim Cem'im.
Benim motor gitti senin ki geliyor :) 8)
sağol kardeşim. Umarım arayı çok açmadan yeni motoruna kavuşursun
Kerem Düzgün
26.April.2016, 18:07
RR ailesine hoşgeldiniz 8)
erhan_
26.April.2016, 18:29
RR Foruma hoşgeldiniz, en kısa sürede dilediğiniz motora kavuşmanız ve kazasız belasız güzel günlerde sürmeniz dileklerimle 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.