Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz boşluktan sonra tekrar buralardayım

Fatal
26.April.2016, 20:39
Arkadaşlar kusura bakmayın hepinizden özür dilerim uzun bir zamandır aranızdan uzaktım malum bahar yaklaşıyo ve bahar geldi derken işim gereği bir sürü etkinlik ve programlarda hazırlık organizasyon ve bunları geri toparlama işleriyle uğraştığım için foruma girmeyi bırakın eve gelemiyordum 1.5 aydır nerdeyse eve gece 2 3 de gelip sabah 7 de ayrılıyorum yani baya bi tempolu çalışıyorum buralarda olamadığım için tekrar özür dilerim lütfen beni mazur görün :utangaç:
bu arada debriyajım biraz kaçırmaya başlamıştı az daha idare etsin az daha derken 2 hafta önce komple sıyırdı ve yolda kaldım malum iş güç temposundan parçaları bile getirtemedim
bugün demirtaş motor ali ustadan

ön arka dişli seti
oringli zincir
zincir ses önleyici lastik
karbüratör filtre borusu (hafif bi çatlak verdı kenarında)
avadanlık kapağı (motoru salihliden getirirken düşürmüştüm)
son olarakda 2 lt castrol 10w40 4t yağ aldım
yarın kargolayacak ali usta inşallah bu hafta sonunada motoruma kavuşmak istiyorum 2 haftadır motorsuz arabayla sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum trafik beni bitiriyo sıcak sıkkınlık veriyo nefret ettim arabadan iyice
Debriyaj arızası bahane oldu motoru komple toparlamış olucam yaza hazır olsun izinimi ayarlayabilirsem izmir bodrum marmaris gezmeyi düşünüyorum yolda tekrar sorun yaşatmasın bana

neyse dediğim gibi arkadaşlar tekrar iş tempom artasıya kadar sizinlikle birlikte olmaya çalışacağım bu arada ben siteye giremiyorum diye beni yok saymayın denizlide her türlü sorun problem ve bi şey olduğunda aramanız yeterli olacaktır elimden geleni fazlasıyla yaparım 8):Rockn Roll:
Keyifli sürüşler tekerinize taş değmesin inşallah
Sevgi ve Saygı :Rockn Roll:

ereneren
26.April.2016, 22:15
kolay gelsin kardeşim yogunsun baya fırsat buldukca forumda aktif olursun zaten :)

Peder
26.April.2016, 22:22
Kardeşim Allah kolaylık ve sabır versin . Fırsat bulduğunda girsen dr olur canın sağolsun :)

Fatal
26.April.2016, 22:25
Elimden geldiğince belediyede çalışınca bide teknisyen olunca heryere beni çekiyorlar elektrik işleri sahne kurma ısuzu bom ve forklift operatörlüğümde var bütün işe ben gitmek zorunda kalıyorum yapcak bişey yok 8)8)

Peder
26.April.2016, 22:28
Elimden geldiğince belediyede çalışınca bide teknisyen olunca heryere beni çekiyorlar elektrik işleri sahne kurma ısuzu bom ve forklift operatörlüğümde var bütün işe ben gitmek zorunda kalıyorum yapcak bişey yok 8)8)

Firmada tek çalışan sen misin kardeşim bu nasıl bir iş dağılımı :)

Fatal
26.April.2016, 23:11
İşten anlayan kaçmayan adam akıllı yapan biri olduğum için hep beni buluyo napim işten kaçmak gibi yada yarım yamalak yapmak gibi bir huyum yok 8)

2_rock
26.April.2016, 23:35
İşten anlayan kaçmayan adam akıllı yapan biri olduğum için hep beni buluyo napim işten kaçmak gibi yada yarım yamalak yapmak gibi bir huyum yok 8)

Mustafa ma bak be bilginin kendi reklamını yaptı. Artık gel biraz özlettin kendini

Fatal
27.April.2016, 00:42
Sorma valla kardeşim bende özledim sizleri ama durum bu bazen lanet olsun yaptığım işe diyorum :)

2_rock
27.April.2016, 10:24
Sorma valla kardeşim bende özledim sizleri ama durum bu bazen lanet olsun yaptığım işe diyorum :)

Mustafa kolay gelsin kardeşim.en azından bizleri unutmamissin :cheesy:

Fatal
27.April.2016, 11:31
Ayıpsın unuturmuyum 8)

2_rock
28.April.2016, 11:14
Hadi görelim seni o zaman mıstık 😀😀

Fatal
28.April.2016, 14:49
Motoru tamir ve bakımdan çıkarayım bi inşallah oda olur 8)