Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Üsküdardan Merhaba!
megisback
30.April.2016, 11:29
Herkese merhaba,
Tanışma bölümüne mesaj atmayı ne yazılacağını bilmem ama kendim hakkında bi özet geçeyim.
Adım Enes 22 yaşında İst/Üsküdar da yaşıyorum. Asıl mesleğim grafik tasarımcısıyım, ama 6 yıldır dövmeciyim. Yeni bir motorcu arkadaşınızım. 1 ay içerisinde Daytona 250 alıyorum inşallah. Aranızda yer alıp sağlam dostluklar kurmak isterim. Buluşmaları, gezileri, toplantıları severim bu yüzden genelde kaçırmam. Herkese selam söylüyorum, sağlıklı ve chopper'lı günler dileğiyle. :)
Tekerinize taş değmesin inşallah.
bronks
30.April.2016, 11:34
Hoş geldin Enes. Umarım en yakın zamanda daytona'na kavuşur ve yolların tozunu atarsın. Tekerin düz bassin
2_rock
30.April.2016, 11:35
Enes hoşgeldin. Artık dovmelerimizi nereye yaptiracagimizi bulduk 😋😋😋 buluşmalarda seni aramızda görmek isteriz istanbul sorumluları ile irtibata geçip daha detaylı bilgi alabilirsin .
CELİL
30.April.2016, 11:36
Merhaba Enes aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)
Peder
30.April.2016, 11:38
Raptor Riders a hoşgeldin. En kısa sürede daytonana kavuşman dileğiyle :)
srwnk
30.April.2016, 14:36
Selam Enes, foruma hoş geldin... Hayırlısıyla en kısa zamanda Daytona'na kavuşmanı dilerim. Keyifli sürüşlerin olsun sonra da... ;)
Enes hoşgeldin aramıza. . Gönlünde makineye biran önce kavusursun umarım. .
gabriel cash
30.April.2016, 15:07
hoşgeldin aramıza enes :) dövmecimiz de belli oldu :)
ereneren
30.April.2016, 15:36
enes hosgeldin aramıza daytonanı en kısa sürede alıp keyfini cıkarırsın inşallah istanbul ekibiyle temasa gec yollarda bulusmalarda ve forumda aktif olmanı bekliyoruz
Berkay BEKTAŞ
30.April.2016, 15:51
Hoşgeldin Enes :artiz:
megisback
30.April.2016, 17:13
Cümleten çok teşekkür ederim. Herkese RaptorRiders dövmesini yapma dileğiyle.. :cheesy: İstanbul Anadolu Yakası ekibiyle en kısa sürede tanışmak isterim. :)
Kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlündeki daytonaya kavuşursun . Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Enes,
Aramıza hoş geldin. Formu takip edersen, Anadolu yakası buluşma günlerine gelir ve tanışma şansını yakalarız. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur yine gönlünce binlerce km.ler yaparsın.
Andarkan_
01.May.2016, 21:18
Aramiza hosgeldin enes abi,insallah kisa surede motoruna kavusursun.yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle.
Hoş geldin enes aramıza kısa zamanda kavuşursun umarım makinana
tbaylan
02.May.2016, 10:36
Enes aramıza hoşgeldin. Umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun. Herşeyin başı önce güvenlik! Dolayısıyla koruyucu ekipman kullanımını da eksik etme lütfen.
Anadolu ve Avrupa yakasındaki buluşmalarımızı takip edip katılım gösterirsen keyifli saatler geçirmen kaçınılmaz olacaktır. Doğru Adrestesin8)
Sevgiler.
tb
frknulas
02.May.2016, 12:12
Kardeşim hoşgeldin inşallah daytonaya en yakın zamanda kavuşursun :) buluşma etkinlik vs. için doğru yerdesin forumu aktif olarak takip et etkinlik ve bulusmalardan haberdar olursun hiç birini kacirmazsin. Aramıza hoşgeldin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.