PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evet sonunda motoru kucağımıza aldık

Oguz
03.May.2016, 01:59
Merhaba arkadaşlar. Motorumda normalde krank bilyasından ses gelmeye başlamıştı yaklaşık 1 hafta önce. Bugün milas'tan muğla'ya giderken yola çıktıktan yaklaşık 10 km sonra motosiklet pır pır pır sesi yaptı ve gaz yememeye başladı hemen kenara çekip durdum ve motor stop etti. Marşa bastım fakat motor isteksiz çalışıyodu gazı bıraktığımda stop ediyodu. Neyse muğla'ya gitmekten vazgeçip milasa dönmeye karar verdim yolda kaldım gibi oldu yani. yavaş yavaş ilerlemeye başladım biraz yokuş aşağı olduğu için boşa alıp rahatça aşağıya indim aşağıya. Ama motorun sesi iyice değişmeye başladı çok gürültülü çalışıyodu açık egsozun sesini bastıracak şekilde ve artık çalıştırma beni gibi bağırıyodu neyseki eve az kalmıştı. Eve geldim ve motoru stop ettim. Bi baktım ki motorun aşağıdan yağ damlıyor ama az değil baya damlıyor. Altına yağ tası gibi bi tas koydum içine dolsun diye.
Yani kısacası motosikletimin motorunu kucağıma aldım. Yarın motor tamircisini çağırıp baktırıp bi konuşacağım. Duyduğum kadarıyla olay bana biraz maddi ve manevi yönden fazla gelecek. Başına bu tür olay gelen, motor rektefiyesi yaptıran veya bilgisi olan bütün arkadaşlarım, abilerim yorum yapıp yardımcı olursa ve görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. Sonuçta son bi ayım kalsa da hala öğrenciyim ve bu işi en iyi - en ucuz şekilde halletmem lazım çünkü motorumu çok seviyorum.

Ozan
03.May.2016, 02:30
Gecmis olsun Oguz...Bodrum'a geldiginzde nazarmi degdi motoruna acaba? Tamda sinavlarinin baslangicinda olmasi moralini bozmasin. Buhafta oralara geleyimde goriselim moralimiz olsun...
Bende burda bi sorayim bakalim en zararsiz nasil cozebiliriz.

Peder
03.May.2016, 02:38
Geçmiş olsun kardeşim

Oguz
03.May.2016, 02:58
Ozan abi bende nazar değdiği düşüncesini düşünmüyor değilim. Haklısın tam sınavlar başlayacakken olması çok kötü oldu yaptıracak olsam başında durmam dahi çok zor olacak. Her zaman beklerim abi biliyosun kapımız sonuna kadar açık. İlgin için teşekkür ederim.

drmahoo
03.May.2016, 02:58
Geçmiş olsun. umarım maddi ve manevi olarak seni uzmez

tgypmk
03.May.2016, 02:59
geçmiş olsun.

tbaylan
03.May.2016, 09:41
Oğuz geçmiş olsun kardeşim. Canını hiç sıkma8)

2_rock
03.May.2016, 09:45
Geçmiş olsun en azından sağ salim eve kadar dönmüşsünuz. İnşallah çok ciddi bir sıkıntı yoktur.

Bypale
03.May.2016, 10:05
Az az ince ince ses yaparken sana öğrenci olduğunu hatırlatmış zaten motorun. :) inşallah çok bişey çıkmaz kardeşim. Geçmiş olsun.8)

bronks
03.May.2016, 10:07
Geçmiş olsun

Bradiaga
03.May.2016, 10:11
Geçmiş olsun iiki dönebilmişsin geri

gokceceviker
03.May.2016, 10:23
Oguz cok gecmis olsun

AMZ35
03.May.2016, 10:27
Krank bilyasi demissin de isin icine krankli bir seyler girmesi fiyati biraz arttiriyor. Bulabilecegin her yeri ara parca icin. Cok gecmis olsun

alibaba07
03.May.2016, 10:30
Geçmiş olsun inşallah ucuz yollu halledebilirsin.

CELİL
03.May.2016, 11:21
Oğuzhan geçmiş olsun krank biraz pahalı inşallah büyük sıkıntı yoktur :(

MUSTAFA48
03.May.2016, 12:32
kardeşim tekrardan geçmiş olsun basında bırı olmucak dıye dusunme ben burdayım aksamda söyledim sana bunu hallederız sıkılma yeter

Oguz
03.May.2016, 14:00
Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlarım, kardeşlerim ve abilerim.

Metekoray
03.May.2016, 14:10
geçmiş olsun

eNkaZw
03.May.2016, 17:05
Kardeşim geçmiş olsun. Durum biraz kötü görünüyor ama halledilemeyecek de bişey değil. Şuan için öncelik derslerinde olsun. motoru her zaman yaptırırsın. hiç kafana takma sen

çınar
03.May.2016, 17:36
Geçmiş olsun