Orijinalini görmek için tıklayınız : Muğla Milastan Kucak Dolusu Merhabalar
Merhabalar arkadaşlar Muğla Milastan katılıyorum aranıza İsmim Hulusi 30 Yaşındayım ve 2 senedir raptorcuyum İnternet Kafe işletiyorum. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Herkese kucak dolusu sevgiler
tbaylan
03.Mayıs.2016, 18:24
Hulusi Bodrum'dan aramıza hoşgeldin. Bodrum'da bir kaç güzel arkadaşımız var. Onlara yakın durmanı tavsiye ederim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Birkan Bozkuş
03.Mayıs.2016, 18:25
Bodrumdan aramıza hoş geldiniz 8)
Hulusi,
Aramıza hoş geldin. o bölgede son günlerde bir kaç arkadaşımız forma aktif olarak katılmaya başladı. Umarım, arkadaşlıklarınız ve dostluğunuz gelişir, birlikte gönlünüzce seyahatler yaparsınız.
Kazasız, sorunsuz sürüşler ve rüzgarınız bol olsun.8)
erhan_
03.Mayıs.2016, 18:40
RR foruma hoşgeldin Hulusi. Samsun, Eskişehir derken sanki Muğla'da da il grubu oluşacak gibi. Umarım orda güzel bir dostluk ve ekip oluşturursunuz 8)
gabriel cash
03.Mayıs.2016, 18:43
Aramıza hoşgeldin Hulusi :)
2_rock
03.Mayıs.2016, 18:57
Hosgeldiniz .Bodrum'daki oluşumun bir parçası olmak ve gerçekten keyifli vakit geçirmek isterseniz Bodrum'daki ekiple tanismanizi öneririm
Bypale
03.Mayıs.2016, 19:09
Hulusi muğladan aramıza hoşgeldin. Gördüğün gibi yanlız değilsin. Yeterki yürüyelim deee8)
CELİL
03.Mayıs.2016, 19:14
Merhaba Hulusi Milas'dan aramıza hoş geldin milas ekibi büyuyor maşallah 8)
çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun ozan arkadaşımız üye olduktan hemen sonra aradı çok sıcak kanlı ve yardımsever bir arkadaş çok güzel dostluklar çıkacağına inanıyorum. Böyle bir oluşumdada aranızda olmaktan onur duyarım. inşallah hep birlikte daha güzel sürüşlere ve dostluklara
evet celil başkan inşallah bizimde yardımlarımızla dahada büyüyecek buna inanmamız yeterli diye düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız :)
Draven
03.Mayıs.2016, 20:49
Ooo bir hemşehri daha, Hulusi aramıza hoşgeldin kardeşim ;)
Hosgeldin Hulusi...Yeni olusumun baslarinda seninde desteginle, katkilarinla kisa surede ii isler yapacagiz.Once forumda sonra yollarda aktif olcaz..irtibati kesmeden devam edicez.. bikac gune oraya geliyorum...gorusmek uzere.
AMZ35
03.Mayıs.2016, 22:31
Hos geldiniz :)
Hosgeldin Hulusi...Yeni olusumun baslarinda seninde desteginle, katkilarinla kisa surede ii isler yapacagiz.Once forumda sonra yollarda aktif olcaz..irtibati kesmeden devam edicez.. bikac gune oraya geliyorum...gorusmek uzere.
Eyw ozanım sağolasın dört gözle bekliyorum. Beraber daha büyük işlere :D
Bradiaga
03.Mayıs.2016, 23:00
Hayırlı olsun hoşgeldin pişman olmayacağın bi yerdesin
Bahadır
03.Mayıs.2016, 23:47
Aramıza hoşgeldin Hulusi abi.Muğla'da güzel bir ekip olursunuz inş. :)
Can Vural
04.Mayıs.2016, 00:08
Aramıza hoşgeldin...
Peder
04.Mayıs.2016, 00:16
Hulusi abi RaptorRiders'a hoşgeldin tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın 8)
Hulusi abi RaptorRiders'a hoşgeldin tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle tekerin düz bassın 8)
Eyw kardeşim sağolasın Hoşbuldum sizin gibi kardeşlerimiz olduğu sürece 7/24 aktif olurum merak etme :)
Crixus
04.Mayıs.2016, 04:02
Raptor Ridersa hoş geldin Muğlada büyüyo desenize 😊
Eyw sağolasın inşallah hep beraber büyüteceğiz muğlayıda :)
Hulusi hoş geldin, işin gereği yoldan çok forumda daha aktif olacak gibisin :)
Hulusi hoş geldin, işin gereği yoldan çok forumda daha aktif olacak gibisin :)
Başkan ben her zaman her yerde hazırım aktif ve capcanlı biriyim tam gaz devamm bodrumla geliyoruzz
Hulusi hoşgeldin. O gün iyi ki karşılaşmışız ve konuşmuşuz :) Seni de aramızda görmekten çok çok mutlu olduk. İnşallah beraber daha güzel günlere. :)
Hulusi hoşgeldin. O gün iyi ki karşılaşmışız ve konuşmuşuz :) Seni de aramızda görmekten çok çok mutlu olduk. İnşallah beraber daha güzel günlere. :)
eyw oğuzum sayende aranızdayım inşallah hep beraber daha güzel kardeşlikler oluşturucaz muğlada bodrum milasta
Hoşgeldiniz RR forumlarina
Andarkan_
04.Mayıs.2016, 20:46
Aramiza hosgeldin abi,Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle.
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
MUSTAFA48
04.Mayıs.2016, 22:53
hulusı abi hosgeldınn tekrardan muğla olarak emın adımlarla buyumeye devamm :)
hoşbulduk kardeşim aynen emin adımlarla büyümeye devam
hulusı abi hosgeldınn tekrardan muğla olarak emın adımlarla buyumeye devamm :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.