Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : aliexpress ten banka kartı ile ürün alımı

hellhammer
03.May.2016, 22:43
abiler merhaba aliexpresten sipariş vereceğim fakat kredi kartı bilgilerinin çalınma muhabbetinden dolayı (yaklaşık 1 ay kadar önce bi arkadaşımın başına geldi) aktif olarak kullanmadığım bankakartı ile sipariş vermek istiyorum fakat ziraat kartımda olmadı banka kartıyla deneyen var mı aranızda ??

Draven
03.May.2016, 22:49
Sanal kart ya da paypal kullan dostum en sağlamı ;)

hellhammer
03.May.2016, 22:55
sitede paypal yok sanırım sanal kartı nasıl kullanabilirim :D

gabriel cash
03.May.2016, 23:05
paypal ile ödeme yapabiliyorsun aliexpress'te. ben ürün almıştım, ürün gelmeyince de çatır çatır paramı geri aldım. gerçi yaklaşık 1,5 sene oldu, sonradan paypal kalktıysa bilmiyorum.

edit: pardon ya aliexpress değildi, banggood'dan almıştım.

hellhammer
03.May.2016, 23:31
ah abi arattırdın bende diyorum nerde nerde bulamadım sanal kart işini araştırdım öğrendim biraz bakalım yarın bi para yatırayım limit yok siparişi veririm teşekkür ediyorum hepinize :Rockn Roll:

kadirercan
03.May.2016, 23:49
abiler merhaba aliexpresten sipariş vereceğim fakat kredi kartı bilgilerinin çalınma muhabbetinden dolayı (yaklaşık 1 ay kadar önce bi arkadaşımın başına geldi) aktif olarak kullanmadığım bankakartı ile sipariş vermek istiyorum fakat ziraat kartımda olmadı banka kartıyla deneyen var mı aranızda ??

Emre en mantıklısı sanal kart. Çalındı etti derdin olmuyo. Banka kartını sormuşsun, evet banka kartı da kullanabiliyosun. Ben kredi kartı kullanmadığım için banka kartı ile yapıyorum aliexpress alışverişlerimi.

Peder
04.May.2016, 00:23
Sanal kart yada banka kartı seçenekleri gayet makul bence

tgypmk
04.May.2016, 00:24
paypal kullanmak en mantıklısı hem güvenli hemde para iadesi alacağın zaman en hızlı şekilde eline ulaşiyor ki paypalın dolandırıcılık konusunda çok katı kuralları var aldığın ürün eline ulaşmadığı takdirde %90 para iadesi almanı sağlar.

AMZ35
04.May.2016, 01:00
Aliexpress mobil uygulamasinda kart bilgilerim kayitli. Sorun acar mi basima? Sorunu yasayan arkadasin aliexpress te mi yasadi?

Draven
04.May.2016, 01:47
Arda bu tarz sistemlerde ne olur ne olmaz her zaman için sanal kart ya da benzeri bir şeyi kayıtlı bırakmak lazım,

Paypal hariç, paypal' ı hackletmediğiniz takdirde paypal hesabınıza sünnet düğünü kasedinize kadar paylaşabilirsiniz, kendi içerisinde son derece güvenlidir :cheesy:

Sadece Aliexpress ya da alışveriş sitesi değil, aslında Sanal kart hemen hemen her yerde kullanılması gereken bir uygulama. Çünkü internet tarayıcınızın da kısa periyodlarda güvenlik açıklarına maruz kalması mümkün olabiliyor. O aralıklarda kart bilgilerini çaldırmamak adına ( ya da çaldırsan da 30-40 tl' lik sanal kart bilgini çaldırırsın ki Visa/Mastercard sistemleri sayesinde genelde bankana chargeback başvurusu ile onu da geri alırsın, azcık uğraştırır, zaman alır ) en mantıklısıdır.

Uzun lafın kısası Sanalkart kullanırken bilgilerini çaldırmış olsan bile paranın sana geri döneceği zaman zarfı içerisinde başta ödemen gereken miktar canını acıtmaz, soğuk kanlı cool motorcu tarzı çizdirmez 8)

Dipnot: Paypal konusunda arkadaşlara katılıyorum, para iadesi konusunda çok başarılı sistem. Benim gibi extra güvenlik manyağı isen bu bahsi geçen sanal kartını da paypal' a limit olarak tanıtabiliyorsun kurşun geçirmez oluyor :::::

nickziki
04.May.2016, 15:11
Bir de ben bişey ekleyeyim. Aliexpressten yaptığınız alışverişlerde kredi kartını satıcı çekmiyor. Aliexpress çekiyor. Elinize geçtiğini teyit etmeden veya gönderildikten sonra belirtilen süre içerisinde (my orders kısmında görürsünüz) itiraz ettiğiniz takdirde satıcı parayı alamaz. İki taraftan biri haklılığını kanıtladıktan sonra iade veya para devri sağlanır. Onun için aliexpresste de sıkıntı çıkmaz siz yanlış yapmadığınız sürece.

Ama tabiki en garantisi paypal ve sanal kart. Kafanız ağrımaz hiç.

hellhammer
04.May.2016, 22:55
aliexpresten alışveriş yaptıktan sonra kart kopyalandı limitte vardı çektiler araştrmaları hala sürüyor sanal kartla şimdi verdim bende siparişi en güvenlisi gerçekten kurla çarptım alışveriş yapacağım tutarda açtım limiti kafam çok rahat şuanda en mantıklısı abiler ben geç öğrendim sanal kart işini ne olur ne olmaz kayıtlı bırakmayın yinede bu arada burada 500 liraya mal olan ürünleri 150 liraya almanın vermiş olduğu huzur da paha biçilemez birşey gelişmelerden haberdar ederim sizleride