Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan Merhaba
Can Vural
04.May.2016, 00:07
Arkadaşlar merhaba. Ben Can , Ankara'dan aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım , cbr 600f motorum var chopper almak için satıyorum8) Motosiklet tamircisiyim. Ankara il sorumlusu Aldora ile aynı yerde çalışıyoruz. Yakında bir Daytona alıp çok daha aktif şekilde aranızda olucam...
Merhaba Can tekrar aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede senin makinayı satar chopper makinaya geçip aramıza katılırsın 8)
RaptorRiders ailesine hoşgeldin kardeşim. Bir an evvel gönlündeki daytonaya kavuşman dileğiyle tekerin düz bassın 8)
ereneren
04.May.2016, 00:40
can tekrar hos geldin aramıza :)
Can Vural
04.May.2016, 00:49
Eyvallah çok saolun
RaptorRiders ailesine hoşgeldin kardeşim senide aramızda görmek güzel
Bradiaga
04.May.2016, 00:55
Hoşgeldin herşey gönlüne göre olur inşallah
Kardes hos geldin. Umarim temizinden guzelinden bi tane bulursun. Honda'dan inip regale binmek cesaret isi gercekten 😄
hosgeldin Can..gonlundeki makinaya kavusman dilegimle
Can hoşgeldin kardeşim .yıllarını verdin ve artık bizlerlesin.
Can hayırlısı olsun senin için, en kısa sürede daytonaya kavuşman dileğiyle hoş geldin
denizintruder
04.May.2016, 10:31
Aramıza hoşgeldin. Iyi vakit geçirmen dileğiyle:)
Hoşgeldin 8) en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle 8)
frknulas
04.May.2016, 11:11
Can hoşgeldin inşallah en kısa sürede choppera geçersin aklına yatan bi makina bulursun 8)
Can, aramıza hoş geldin.
Sağlam bir makinen varmış. Ama bu sevda da gönlünden ne geçerse odur. 8)
Ankara grup ile rüzgarı bol sürüşler dilerim.
Hoşgeldin Can... Kısa zamanda kavuşursun inşallah yeni Regal'ine... :Rockn Roll:
Can kardeşim aramıza hoşgeldin. Ankara teşkilatıyla birlikte uzun yollar senin olsun.8)
Mustafa Gözgen
04.May.2016, 14:36
Hosgeldin abim insallah en yakin zamanda guzel bi daytona ya kavusursun
Andarkan_
04.May.2016, 20:56
Tekrar hosgeldin can abi.insallah cpr I satip bir chopper alirsin,alicagin Daytonayada Japon ozeni gosterirsin :)
ercüment41
04.May.2016, 21:13
Hoşgeldin sende aramıza..
MUSTAFA48
04.May.2016, 22:30
can hosgeldin ailemıze :)
Can Vural
05.May.2016, 00:19
Hoşbulduk çok saolun tekrar. Aranızda olmak gerçekten güzel...:Rockn Roll:
dbxerdem
05.May.2016, 01:12
Can aramıza hoş geldin. Kiminle nerde karsilacagin hiç belli olmaz, :) bize deselerdiki bilmem kaç sene sonra bu şekilde bir araya gelecksiniz ben ciddiye almazdim. Can benim liseden eski ogrencimdir. Yeniden hoş geldin !
tbaylan
05.May.2016, 09:36
Can tekrar aramıza hoşgeldin. Chopper candır, gerisi heyecandır. Doğru karar vermişssin8)
newmoon06tr
05.May.2016, 22:03
Hoşgeldin CAN en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle 8)
Vallahi artık dükkanda ne fanteziler dönüyor tahmin bile edemezsiniz. Daytona alsam dükkanda custom yapsam tek olsa süresini böyle yapsam 😂😂😂😂😂
Can Vural
06.May.2016, 00:50
Can aramıza hoş geldin. Kiminle nerde karsilacagin hiç belli olmaz, :) bize deselerdiki bilmem kaç sene sonra bu şekilde bir araya gelecksiniz ben ciddiye almazdim. Can benim liseden eski ogrencimdir. Yeniden hoş geldin !
Aynen hocam dünya küçük :)
Can yat yarın ogulcan in motoru toplayacağız iş çok 😃😃😃😃😂
Can şimdi farkettim de burdan hoşgeldin dememişim, tekrar hoşgeldin aramıza :cheesy:
Aramıza hoşgeldin kardeşim. İnşallah herşey gönlünce olur. Seni aramızda görmekten mutlu olduk.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.