Orijinalini görmek için tıklayınız : sinyaller sabit yanıyor
MUSTAFA48
04.May.2016, 22:34
merhabalar abılerım kardeşlerim bir ufak sorunum var kısaca anlatayım sıze sinyallerım kontak açıkken motor calısmıyorken actıgımda sabıt bır sekılde yanıyor aralıklı yanıp sonmuyor motor calıstıktan sonra normalle dönuyor motor calısır vaziyette tekrar gaza yuklenıldıgınde sabıt kalıyor sorunum neyden kaynaklanıyor acaba
anchorman
04.May.2016, 23:11
Sinyaller değişti mi? yoksa orjinalleri mi?
MUSTAFA48
04.May.2016, 23:15
Sinyaller değişti mi? yoksa orjinalleri mi?
sinyaller orjınal herhangı bır degişiklik yok onceden çalısıyordu yenı yenı oldu böyle
Mustafa kontak ortada kapalı, ileri doğru olduğunda açıktır ya, normalde anahtarı kendine doğru çekip açtığında da kontak açık pozisyondadır, ama park halindeyken sinyallerin yanmasını sağlar. Acaba kontak aç kapa uygulamada farklı bir şey yapmış olabilir misin? Ya da motorunun elektrik aksamıyla ilgili son zamanlarda bir bakım yaptırdın mı ? Sinyal açık/kapalı bağlantıları ters bağlanmış olabilir.
anchorman
04.May.2016, 23:20
Eğer değişti deseydin bazı sinyaller sistemle uymuyor diyecektim. Ama değişmediyse bu konu beni aşar :) tecrübeli arkadaşlarımız yazar birazdan.
MUSTAFA48
04.May.2016, 23:23
Mustafa kontak ortada kapalı, ileri doğru olduğunda açıktır ya, normalde anahtarı kendine doğru çekip açtığında da kontak açık pozisyondadır, ama park halindeyken sinyallerin yanmasını sağlar. Acaba kontak aç kapa uygulamada farklı bir şey yapmış olabilir misin? Ya da motorunun elektrik aksamıyla ilgili son zamanlarda bir bakım yaptırdın mı ? Sinyal açık/kapalı bağlantıları ters bağlanmış olabilir.
elektırık aksamıyla ılgılı bır işlemım olmadı acayıp tarafı motor calısmıyor ken sabıt durması calısıyorken duzelıyor gaza yuklenıldıgınde sabıt kalıyor kapatıp acınca tekrar duzelıyor var bir dengesızlık ama :) yarın kendım sokucem olmadı kontrol edıcem bir
Flaşörler arızalı olabilir. Ondan kaynaklıysa uygun bir masraf çıkar zaten
MUSTAFA48
04.May.2016, 23:31
tamırcım de flasor demıstı hakan ama elektırıkcı baksın bır dedı elektırımcıde bır turlu musaıt olamadı adamdan hastane gıbı randevu alıcam arrtık :p
MUSTAFA48
04.May.2016, 23:32
celil abınınde yorumunu merak etmıstım buralardaysa bır degınebılır mı :)
celil abınınde yorumunu merak etmıstım buralardaysa bır degınebılır mı :)
Merhaba Mustafa elektirik geldiğne göre sonrası tamamiyle flaşörün işlevi bencede sorunu flaşörden yapıyor 8)
Can Vural
05.May.2016, 00:23
Flaşör için elektrikçiyi beklemene gerek yok bence. Motorundakini sök aynısından kendin al tak.
MUSTAFA48
05.May.2016, 00:28
sağolun abılerım arkadslar celil abide söyledıyse o flaşör degısmesı gerekır yarın hallederım artık :)
sağolun abılerım arkadslar celil abide söyledıyse o flaşör degısmesı gerekır yarın hallederım artık :)
bencede katil uşak (flaşor) olabilir..
Mustafacım bence bir yerde açık kablon varsa ondan dolayıda şase alıpda yapıyor olabilir benimde başıma gelmişti. kablonun bir yerinde bir acıklıkdan dolayı şase alıyormuş onuda bir göz önünde bulundur derim.
Bradiaga
05.May.2016, 10:28
Benim motorda sinyaller karışmıştı durduk yere arka sinyallerin fişleri çürümüş değişince sorun çözülmüştü. Bide ne kadar tesisat varsa farın içine toplamışlar su v.b. şeyler de bozuyo olabilir.Geçmişolsun kolaygelsin.
Flaşor al ve tak kendin masraf etme oraya buraya
ob1kanobi
06.May.2016, 13:11
elektırık aksamıyla ılgılı bır işlemım olmadı acayıp tarafı motor calısmıyor ken sabıt durması calısıyorken duzelıyor gaza yuklenıldıgınde sabıt kalıyor kapatıp acınca tekrar duzelıyor var bir dengesızlık ama :) yarın kendım sokucem olmadı kontrol edıcem bir
Sinyal rölesinin arızalandığını tahmin ediyorum. Sinyal röleni kontrol et istersen. Başka bir arkadaşının sinyal rölesini deneyerek emin olabilirsin. Eğer arıza röledeyse parçacıdan 5₺ - 10₺ gibi rakamlara temin edebilirsin. Sonucu da buraya yazarsan herkes faydalanır. Keyifli kazasız sürüşler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.