PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anneler Günü Kutlu olsun

Bypale
08.May.2016, 12:11
Her zaman üzerimizde emeği olan. 1 güne sığdırılamıyacak sevgiye sahip bizleri doğuran büyüten dünyanın ve cennetin en değerli varlığı ANNELERİMİZİN;
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
http://s32.postimg.org/vuc2ccnnl/images_17.jpg (http://postimg.org/image/vuc2ccnnl/)

HuBo
08.May.2016, 13:02
Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun. Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Nice Anneler Günlerine

bronks
08.May.2016, 13:05
Haklarını asla ödeyemeyecegimiz en değerli varlıklarımiz olan annelerimizin tüm annelerin anneler günü kutlu olsun . Sevgiler saygılar :)

ibrahimyılmaz
08.May.2016, 14:29
Tum annelerin anneler gununu en icten dileklerimle kutlarim..

2_rock
08.May.2016, 17:17
Uğur abicim öncelikle hiç bir bayramı ve özel günü eksik etmeden bizlere hatırlatıp kutladığımız için teşekkür ederim.

Dünyanın en değerli varlıkları olan her kahrımızi çeken bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Peder
08.May.2016, 22:32
Uğur abim düşünceli insan iyiki varsın :)

Bypale
09.May.2016, 02:43
Uğur abicim öncelikle hiç bir bayramı ve özel günü eksik etmeden bizlere hatırlatıp kutladığımız için teşekkür ederim.

Dünyanın en değerli varlıkları olan her kahrımızi çeken bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Uğur abim düşünceli insan iyiki varsın :)

Kardeşlerim valla kasıtlı yapmıyom. :)Güne çok erken başladığım için sosyal medyadan haberdar olunca forumdada renk olsun diye paylaşıyorum.:) Mutlu oluyosanız ne mutlu bana.8) nezaketiniz için bende teşekkür ederim sizlerde iyiki varsınız.8)

2_rock
09.May.2016, 12:21
Kardeşlerim valla kasıtlı yapmıyom. :)Güne çok erken başladığım için sosyal medyadan haberdar olunca forumdada renk olsun diye paylaşıyorum.:) Mutlu oluyosanız ne mutlu bana.8) nezaketiniz için bende teşekkür ederim sizlerde iyiki varsınız.8)

Abicim sizler gibi özverili ve düşünceli abilerimiz oldukça hem forum hemde kulübümüz bizler için bir gurur ve onur kaynağıdır. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık

Peder
09.May.2016, 13:16

Sosyal medyaya yada takvime pek bakamıyorum. Çoğu şeyi sen yazdığında öğrenip aaa o bugünmüymüş diye öğrenip şaşırıyorum . Bi nevi benim gibi dünyadan bi haber olanlar için amme hizmeti oluyor abi :cheesy: