PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DAELİM Daystar250 Hakkında

tgypmk
14.May.2016, 15:13
Abilerim ve arkadaşlarım yeni motosiklet alma planı yapıyorum uzun zamandır aklımda dragstar vardı ama fiyatın bana göre yüksek oluşu ve alabilecekleriminde km yüksek ve modelinin eski olusundan dolayı borç altında girmemek için 250cc düşünmeye başladım 250 sınıfında da baya alternatif var kafam karıştı dd 250 ve 350, hyosung gv 250 ve daelim daystar 250 arasında gidip geliyorum daystar 250 bugün test etme imkanım oldu ve hayran kaldım gidiş,duruş,tasarım,fiyat çok iyi geldi bu makina hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaş varmıdır? şimdiden teşekkürler

Batuhan35
14.May.2016, 17:43
bende altın elbiseli adam sayesinde gördüm motoru benimde hoşuma gitti :)

Andarkan_
14.May.2016, 18:20
pEk bilgim yok ama şimdiden hangisi alsanda hayırlı olsun.

Bypale
14.May.2016, 21:45
Birgün yolda daystar kullanan bir akadaşla kısa bi motorcu muhabbeti yaptık. Servis parça vs. Sıkıntılı olduğundan baya dertliydi. Tavsiye etmedi. Piyasa hakimiyetide yok denicek kadar az. Kullanıyoruz diye demiyorum. Regalraptor candır. 8)

Peder
14.May.2016, 22:48
Barkın daystarı incelemiş izle derim. Fakat japonları bile acımasızca eleştiren adam daelime tek laf demiyor biraz ilginç geldi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detailer
14.May.2016, 23:48
Barkın daystarı incelemiş izle derim. Fakat japonları bile acımasızca eleştiren adam daelime tek laf demiyor biraz ilginç geldi

Sharptan sınıfta kalmış LS2 FF351' e sharptan 4 yıldız almış dediği kask reklamı oynamisligi bile var. Kapitalizm onu da yavaş yavaş ele geçiriyor.

Batuhan35
14.May.2016, 23:52
Sharptan sınıfta kalmış LS2 FF351' e sharptan 4 yıldız almış dediği kask reklamı oynamisligi bile var. Kapitalizm onu da yavaş yavaş ele geçiriyor.

katılıyorum para almasa incelemezdi bile

tgypmk
15.May.2016, 00:35
barkının videoya baktım fiyat performansı baya iyi gelmişti ama tabi bide yedek parça muhabbeti düşündürdü :)

K.Erkut
15.May.2016, 02:17

Bana da Barkın'ın inceleme videosunda reklam kokusu geldi.

Papyon
16.May.2016, 01:57
Reklam kokan hareketler bunlar videoyu izledim adam tek kotu bir unsur tek kotu bir sey soylemez mi ya ki barkin affetmez para iste :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
16.May.2016, 11:15
Daelim konusun birkaç sene önce araştırmıştım. Klasik radyatör patlatma sorunu vardı. Yeni modellerde devam ediyor mu bilmiyorum. Piyasası olmayan ve ikinci elde zorluk çıkaran bir marka. Servis konusunda sonuçta sağlam bir ustası olan veya eli anahtar tutan için her zaman bir alternatifi var.

2_rock
16.May.2016, 12:16
Eğer sıfır makina alabilecek bütçeniz var ise regal ı de listeye eklemenizi öneririm. Anladığım kadarıyla ve motor düşünüyorsunuz.

Mehmet.m
16.May.2016, 12:54
Daystar tek silindir makina bildiğim kadarıyla. Eğer koreli düşünüyorsan gv 250 yi tek geçerim. Geçen üzerine oturdum. Aynı dragstar gibi oturuşu falan hiç farkı yok. Bende de dragstar var kıyaslamayı ordan yapıyorum. Yavru dragstar gibi denilebilir. Üstelik V MOTOR8) Gv 250 nin kötü tarafı egzozu scooter gibi. Ses alman zor. İyi usta bulman lazım.Ayrıca yedek parça servis konusunda hyosung daha iyidir bence. Daelim kötüdür demiyorum ama çok iri kıyım bi adam değilsen GV 250 öneririm.

Fatih Ucek
16.May.2016, 14:18
Reklam kokan hareketler bunlar videoyu izledim adam tek kotu bir unsur tek kotu bir sey soylemez mi ya ki barkin affetmez para iste :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net reklam olmuş.

tgypmk
16.May.2016, 14:28
yorumlarınız için teşekkürler makinayı sürünce çok hoşuma gitmişti, nedir ne değildir görmüş oldum yorumlarınız sayesinde tekrar teşekkürler :)