Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka fren müşürü
Arkadaşlar malum arka fren hortumunda motor bloğunun tam arkasında egzozun üstünde fren müşürü var bildiğim kadarıyla bu müşür arka frene basıldığında basıncı algılayıp fren lambasını yakıyo ama bende bu olay hafif basınca yanmıyo illa arka teker kilitlendiği zaman yani tam güç basınca yanıyor haliylen arka freni hafif kullanmam gerekiyo kaymamak için ve fren lambam yanmadığı için arkadan biri vurucak diye korkuyorum fren yağıma baktım var sorun yok bunun bi ayarı varmı yada ne yapmam gerekiyor :soru?
Abi aynısı bende de var arka frene bascaksam ön fren müşürüyle yakıyorum stop lambasını
Batuhan35
14.May.2016, 20:33
aynı sorun bendede var arka freni sonuna kadar basınca arka lamba yanıyo düzeltme imkanımız yokmu
Meğer ne çok dertli insan varmış :) :) :)
Beni bekliyomuş millet
Evet arkadaşlar yokmı bu işin çözümü 8)
Fren müşürünün orada hidrolik hava yapmışsa buna sebep olabilir frenin havasını alıp tekrar deneyin ondan değilse müşürde sorun vardır kolay gelsin
Direk Kabloyu bağlayabilirsiniz Sabit Şekilde Yanar Hiç sönmez Trafikte biraz Zararlı ama Görünüş olarak güzel Duruyor yada altına Flaş atabilirsiniz
Fren müşürünün orada hidrolik hava yapmışsa buna sebep olabilir frenin havasını alıp tekrar deneyin ondan değilse müşürde sorun vardır kolay gelsin
Deneyeyim başkanım
Direk Kabloyu bağlayabilirsiniz Sabit Şekilde Yanar Hiç sönmez Trafikte biraz Zararlı ama Görünüş olarak güzel Duruyor yada altına Flaş atabilirsiniz
O iş sakat olur ya orjinali daha güzel
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.