PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa yakasında oturan arkadaşlardan yardım.

megisback
15.May.2016, 19:15
Arkadaşlar Merhaba,

Yarın beyaz bir daytona bakmaya gidiyorum büyük ihtimalle alacagım. Motor İstanbul güngörende. Ben motordan pek anlamıyorum, bu yüzden kazıklanmak istemiyorum. Yarın sabah 10 gibi adamla buluşacağım güngören'de. Yarın bana yardımcı olabilcek RR ları bilen motordan anlayan bi arkadaşım, abim, var mı? sabah 9 gibi buluşsak sonra beraber bakmaya gitsek motora ? Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. :)

Teşekkürler

CELİL
15.May.2016, 22:09
Enes yarın iş günü olduğundan sabah biraz zor olabilir ama müsait arkadaş varsa yardımcı olacaktır yada makinayı güneşlideki RR servise götürürsen orada ahmet usta detaylı kontrol edebilir 8)

Peder
15.May.2016, 22:10
En temizi bir ustaya yada servise göstermek. Tamamen için rahat olur en azından

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

megisback
15.May.2016, 23:47
Enes yarın iş günü olduğundan sabah biraz zor olabilir ama müsait arkadaş varsa yardımcı olacaktır yada makinayı güneşlideki RR servise götürürsen orada ahmet usta detaylı kontrol edebilir 8)

Cemil abi güneşlide tam olarak nerede? Nasıl gidebilirim ?

Bypale
15.May.2016, 23:51
Enes güngören ve ahmet usta bana çok yakın. Keşke çalışmasam yardımcı olurdum hertürlü :( . Celil abinin dediği gibi güneşli metro marketin yukarısında çekoil diye benzinlik var onun alt tarafında ahmet usta var. Yetkili servis. Gruptan geldiğini söyle. Sana yardımcı olur. Makina hakkında sağlıklı bilgi verir. Hayırlısı olsun şimdiden8)

CELİL
15.May.2016, 23:52
Cemil abi güneşlide tam olarak nerede? Nasıl gidebilirim ?

Güneşlide büyük metro marketin önünden yukarı çıkan yokuşun tepesinde özelden ahmet ustanın numarasını vereyim sana konum atar tarif verir 8)

megisback
16.May.2016, 00:00
Güneşlide büyük metro marketin önünden yukarı çıkan yokuşun tepesinde özelden ahmet ustanın numarasını vereyim sana konum atar tarif verir 8)

Çok sevinirim abim